Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox 360 ovladač na PC


Typen

Otázka

19 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
  • 0

Ahoj, potřeboval bych poradit od někoho zkušenějšího, když koupím např. tento bezdrátový ovladač na XBOX: http://www.alza.cz/microsoft-xbox-360-bezdratovy-d75065.htm tak chápu správně, že k připojení k PC potřebuju ten přijímač co je tam na třetím obrázku a připojení k XBOXU klasickému by mělo probíhat normálně?

Uvažuju totiž o koupi XBOXu, ale výhledově někdy na nový rok až bude i s tím Kinectem, a teď potřebuju gamepad k PC a tyhle XBOXové se mi líbí a dobře se mi s nimi hraje.

Tak mě zajímá, jestli u bezdrátu to půjde použít jak na PC, tak potom na XBOX. Abych doma neměl jeden na PC a pak musel dokupovat další zvlášť na XBOX.

Díky za pomoc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Normální bezdrátový ovladač můžeš použít jak k xboxu , tak ve spojení s přijímačem a nainstalovanými ovladači k PC . Ovšem , pokud si teprve budeš ovladač kupovat , tak jednodušší řešení je koupit si drátový ovladač k xboxu - potom ti stačí na PC jen stáhnout a nainstalovat ovladače ( http://www.microsoft.com/hardware/downloads/default.mspx ) . Další výhodou je , že nepotřebuješ baterky do ovladače .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No ale v případě drátového ovladače budu asi ještě potřebovat redukci XBOX-USB ne? Dá se taková redukce sehnat levně? Aby se to kvůli ní zbytečně nepodražilo. Co jsem zatím četl, tak většina si jí snad vyráběla podomácku. Nebo je tu řešení o kterém nevím?

Každopádně díky moc za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No jasně, ale pokud má USB, tak potom už nebude použitelný do XBOXu. A mě jde o to, abych koupil ovladač, který použiju jak do PC tak do XBOXu. A tohle, jak jsem se tady dozvěděl, splňuje ten bezdrátový ovladač. Nebo mi něco uniká? Například že do XBOXu je možné připojit i USB ovladač? Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Zalezi aj ako daleko budes mat konzolu. Kedysi som mal PS1, 2 a drotove gamepady na nejake 2-3 metre. Musim ti napisat, ze s bezdrotovym gamepadom je to vacsia "sloboda", kabel ma pri hrani trosku otravoval, nemusim sa o kabel starat, zmotavat. S nabijatelnymi bateriami AA, resp. s akubateriami pre X360 nie su velke starosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu