scarecrow Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 ubisoft oznámil nový díl seérie prince of persia forgotten sands trailer se má objevit na video game awards na spike tv 12 prosince nový prince of persia má vyjít v květnu 2010 a příběh má navazovat na prince of persia sands of time nemůžu se dočkat prince of persia v roce 2008 byl super a sands of time patří k jednomu z nejlepších dílu jak se na tady tu gamesu těšíte vy já hodně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Jo docela předchozí díl ušel hlavně vynikal super animovanou grafikou. Doufám že tento díl bude ještě lepší. _________________________________________________________________ UbiSoft oznámil pokračování legendární herní série Prince of Persia s podtitulem The Forgotten Sands. Hra naváže na písečnou trilogii z Playstationu 2 a originálního Xboxu, díky čemuž se dočkáme nového dobrodružství nejen prince, ale i princezny Farah. Bližší informace budou následovat v nejbližších dnech. Prince of Persia: The Forgotten Sands vyjde v květnu 2010 pro Playstation 3, Xbox 360 a blíže neupřesněné kapesní konzole. Zdroj: Konzolista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 tyy vogo mazec, paneboze at to udelaj alespon trochu ve stylu engine te bozske trilogie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mysterious Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 Doufám, že to nebude jako nejnovější díl Prince- ten mě totiž zklamal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 Doufám, že to nebude jako nejnovější díl Prince- ten mě totiž zklamal. Přesně tak,ta "úžasná animovaná grafika" se mi vůbec nelíbyla..takhle ať dělaj hry pro děti a ne Prince! :) Posledního Prince jsem hrál asi dvě hoďky a poslal jsem ho do světa. Mě by se zamlouvalo zpracování ala Assasain 2 a pěkně pokračovat dál a ne se motat v otevřenym světě,ten se k Princovi nehodí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 Jen malá oprava. Nemá to navazovat na díl Sands of Time, ale na trilogii Sands of Time (Sands of Time, Within Warrior, Two Thrones). Jinak trošku nechápu, proč upustili od nového pojetí. Pokud vím tak taky byla zamýšlena trilogie. A nezdá se mi, že by si hra vedla tak špatně. Kdo ví, třeba budou vyvíjet dvě série, ale pochybuju. Jsem ale přece jen rád, že se vrací k Pískům času. Možná to nakonec bude nějáká směsice, která si vezme dobré z obou her (podle ign.com májí staré oblíbené prvky zůstat a hra má být rozšířena o nové principy). Tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sram_a Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 ten noví princ mě zklamal totálně ... o grafiku nešlo ta byla fakt pěkná a je to fájn když je nějaká změna ale o proti předchozím dílům to bylo fakt lehké prostě strašně easy ztratilo to šťávu.... jinak z této informace sem fakt potěšen trilogie prince patří k mojim nejoblíbenějším hrám dodnes... a překvapilo mě že to bude navazovat... protože jak dělali Two Thrones tak to měl být poslední díl prostě konec s princem.... a teď sem rád že tomu tak není :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 ten noví princ mě zklamal totálně ...o grafiku nešlo ta byla fakt pěkná a je to fájn když je nějaká změna ale o proti předchozím dílům to bylo fakt lehké prostě strašně easy ztratilo to šťávu.... jinak z této informace sem fakt potěšen trilogie prince patří k mojim nejoblíbenějším hrám dodnes... a překvapilo mě že to bude navazovat... protože jak dělali Two Thrones tak to měl být poslední díl prostě konec s princem.... a teď sem rád že tomu tak není :) ten nový princ mě taky zklamal natolik, že jsem se k němu odhodlal až po cca roce co jsem si ho koupil - dohrál jsem ho teprva před pár dny. moje hlavní znechucení bylo z toho, že prostě nový princ absolutně ztratil atmosféru, a pak se mi moc nelíbilo roztahané opakující-se prostředí, které už pomalu chvílema nepřipomínalo ani persii, spíše nějaké pomatené zříceniny létající ve vzduchu a smetiště. zde by fyzik a architekt plakal. dále se mi nelíbilo menu hry, nově obrysově kreslený styl grafiky mi taky trochu neseděl, a na drsňácký styl prince i Eliku jsem si zvykal dost dlouho. potěšila mne snad jen jejich neustálá a skvělá kooperace - když si představím že by šla Elika ovládat spoluhráčem mohlo by to být vzrůšo. nechci po hře jen plivat, není špatná a určo si našla nové příznivce díky grafice a tak, ale jistě pochopíte, že mé zklamání jakožto příznivce předchozí trilogie bylo zdrcující. chtěl bych tu dále napsat jeden důležitý postřeh, který jsem si uvědomil až po dohrání hry. po tom, co jsem prohlédl všechny artwork concepty z menu hry mi došlo, že tvůrci možná původně chtěli vytvořit něco absolutně nádherného a revolučního, ale pak se jim to asi vymklo z ruky možná díky šibeničnímu termínu nebo požadavkům distributora, nevim. z těch artworků totiž dýchá něco úžasnýho, je to úplně jiný princ než existující hra, úplně jsem se vžil do představy že by to celé bylo takové. doufám tedy, že se další dílo už povede a uvede věci na pravou míru! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 AAAAAAAAAAAAAAAA..... pardon nemohl jsem se udrzet... tak tuhle informaci jsem totalne necekal... jelikoz po dohrani two thrones jsem si byl naprosto jisty ze trilogie je uzavrena, a pokud bude novy princ tak to nebude navazovat na tuhle trlogii... pak prisel PoP 2008celkem pekna hracka pro 10 lety hrace... Ale tohle... Jsem uplne nazhavenej na novej pribeh... co bude dal? Ale hlavni otazka je jestli to vyjde aj na PS3... doufam ze Ubisoftaci pouziji engine z AC a AC2... Myslim tim Scimitar... Jinak uz se nemuzu dockat na PoP film... Ale mam strach ze to bude jen dalsi z propadaku Disney v dnesni dobe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaman Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Hlavně ať zase nemáme 20 minut na stisknutí příslušného tlačítka, a chci zase půlit nepřátele. Nejvíc jsem si zamiloval Sands of Time a Warrior Within. Nový Princ byl opravdu jak pro děcka... Já v tý hře chci mít možnost se zabít! Mno, to zní trochu divně, ale je to tak;) A nechci automatiku jako v AC, chci si všechno pěkně mačkat sám:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Tak, a je to tady debutovy video... http://www.gametrailers.com/video/prince-of-spike-tv/59825 Jde videt ze Ubisoft se hodne poucilo po AC1 a AC2 :D:D Enjoy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Tak, a je to tady debutovy video... http://www.gametrailers.com/video/prince-of-spike-tv/59825 Jde videt ze Ubisoft se hodne poucilo po AC1 a AC2 :D:D Enjoy! JJJJ, Masakr! :wohow::wohow::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Heeeej libi se vam ten xicht? me teda nepripada podobny jako z Two Thrones... Princ nam nejak omladl a zmenil si bradku... Zeby pisky casu? :D:D jinak brneni ma z warrior within... Zajimave... moje nedockavost na dej se zvedla na historicky maximum... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 objevily se další ukázky, panečku tak tohle vypadá sakra dobře... http://www.gametrailers.com/video/first-look-prince-of/62777 :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Nevím jak vám ale mě se prostě engine s AC2 k princoj nehodí , je strašně pomalej v soubojích a to se mi u prince nelíbí , princ má bejt svižná a rychlá hack and smach a ne pomalé souboje se spoustou krytím a vypadama ... je vidět na to že to bude rychlokvaška doprovázejcí film ale nechme se překvapit i filmové hry jsou někdy dobré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Tak co lidi, už paříte Forgotten Sands? já už jo a moc se mi hra líbí :) už jsem přivřel oko i nad vizáží Prince :) je to pěkně hratelný a zdá se, že to má i atmosféru :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burning_ass Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 Cus lidi....dostal jsem se k ohnive prisere s mecem a nemuzu ji zabit....kdyz dostanu jeji zivot co nejniz, tak si klekne o naplni si zivot.....a porad do kola nez me zabije....co mam delat?? Hledal jsem na youtube a nepomohlo.....dik:bash::idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 Kdyz kleci musis k ni prijit a skocit na ni klaicky skok a on provede posledni vypad musis pak myslim zmacknout modry krizek kdyz se mec rozsviti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 jo vlez mu na záda jak říká Susperian) jinak před včerem jsem Forgotten Sands prošel až do konce jedním dechem. celkově se mi hra zdá ok, jasně že na ni trochu plivou že je monotónní a že nepřináší nic nové, pravda to je, ale já bych tohle procházení mohl fakt donekonečna) jen ten příběh mohli teda trochu obohatit, je to extrémě krátké, takový malý fragment... dalo by se ale říci že hra je skvěle plynule hratelná a odladěná, myslím fakt SKVĚLE, nevím jak ostatní, ale já ji dohrál a ani nevím jak, ruka mi šla sama, tohle může vyjímečně hrát i děcko, až teda na tu vodu před koncem, ta se musí trochu vstřebat ale pak vpoho) teďkom poladíme zbylé trofeje a hurá čekat jestli bude nějaké DLC, doufám že jo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raiton09 Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 čaute lidi jsem u pasáže jak jsou tam tři páčky a já s nimmy musím hýbat abych mohl projet kolečkem je to těsně po stcéně jak se princ zase potkal s bráchů nevíte jk n to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 čaute lidi jsem u pasáže jak jsou tam tři páčky a já s nimmy musím hýbat abych mohl projet kolečkem je to těsně po stcéně jak se princ zase potkal s bráchů nevíte jk n to? nevím esi myslíš tohle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Červen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2010 skvelej dil prince of persia,proste se to neda srovnat s zadnym dilem,me se tento sakra libi,vsude pisou jak je zkopirovany apod.Sice krev chybi,ale hra je to zabavna a pro me prekrasna.Ted jsem to prosel a spokojenost a jinak ty tri paky stemi ozubenymi koly to byl nejspis nejtezsi hlavovam ve hre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterSweter1468624034 Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 Zdravim, tak jsem take uspense dohral tento dil, ktery se mi moooc libil-jen me mrzela absence nejakych vodnich lazni tak jak tomu bylo v SOT. Take jsem mel ten zasek, kde neslo pokracovat a musel jsem maznout jeden save-ale v pohode. Chci se zeptat: jelikoz jsem to cele projel, vsechny veci mam odemcene, vsechny ty upgrades mam hotove (achivment completed nebo tak nejak). Mohu ted vyuzit princovy schopnosti na maximum a hrat to znovu? Mam tam pouze polozku continue-ktera me hodi na final boss a kdyz dam new game tak me to upozorni ohledne prepsani stavajiciho save... uvital bych ze se otevrou vsechny kapitoly aby clovek mohl zopakovat co se mu libilo a hlavne rozsekat od zacatku vsechny s tim velkym mecem+silou kouzel... Diky za rady, tipy atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 Zdravim,tak jsem take uspense dohral tento dil, ktery se mi moooc libil-jen me mrzela absence nejakych vodnich lazni tak jak tomu bylo v SOT. Take jsem mel ten zasek, kde neslo pokracovat a musel jsem maznout jeden save-ale v pohode. Chci se zeptat: jelikoz jsem to cele projel, vsechny veci mam odemcene, vsechny ty upgrades mam hotove (achivment completed nebo tak nejak). Mohu ted vyuzit princovy schopnosti na maximum a hrat to znovu? Mam tam pouze polozku continue-ktera me hodi na final boss a kdyz dam new game tak me to upozorni ohledne prepsani stavajiciho save... uvital bych ze se otevrou vsechny kapitoly aby clovek mohl zopakovat co se mu libilo a hlavne rozsekat od zacatku vsechny s tim velkym mecem+silou kouzel... Diky za rady, tipy atd. Forgotten Sands je dobrá hra, a taky jsem si smlsnul na trofejích - 100% -) Větší členitost mi zde taky chybí, snad se dočkáme aspoň DLC Získané maximální schopnosti lze využít, stačí dát "new game" a přepsat save, vyzkoušeno, prince jsem projel několikrát -) Kapitoly vybírat nejdou -( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterSweter1468624034 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Zdravim, mam jeste par dotazu k teto hre: 1.Hraju ji znova (mam org). v menu je polozka unlock contents nebo neco takoveho - myslel jsem, ze u hry najdu nejaky kod ale nic? Co se vlastne da odemknout? 2.Upgrade vsech tech moznych kouzel a sil - mam vsechny a chybi mi posledni uplne v pravo nahore, nastradal jsem dalsi potrebne poninty a mam moznost dalsiho upgrade, ale pri zvoleni teto polozky to hodi, ze lze upgradet jen u polozek, ktere "sviti" :( mam vse jen ne toto? :( Poradi nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.