Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 lol nechápu že vůbec zakládáte takový téma... :dozey: ty hry nevyjdou nejspíš proto že by se nedaly ovládat,, nee?? .:D.:D jak by ste chtěli ovládat např cs?? bo wow?? jasně šlo by to..zmáčkneš jedno tlačítko - zaměříš, druhé - zastřelíš. ale takových her je hodně a potom už by to nebylo cs tak např CS, by šlo ovládat uplně v pohodě... analogem zaměřovat, trojúhelníkem, čtvercem, křížkem a kolečkem chodit, R střílet.... CS na PSP by šel, ten chci...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 jj to cs koby to chtělo to hombrew stojí za prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 nevim, nevim podle mě by to nestálo za nic..ani y si nepoznal co je noha a co hlava... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 tak např CS, by šlo ovládat uplně v pohodě... analogem zaměřovat, trojúhelníkem, čtvercem, křížkem a kolečkem chodit, R střílet.... CS na PSP by šel, ten chci...:) trojúhelníkem, čtvercem, křížkem a kolečkem chodit ??? to nemyslíš vážně ne ? jinak, topic o hovně, ale abych taky nebyl off tak nějaký dobrý RPG jako je třeba Gothic a hlavně nějaká MMO hra typu WoW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 trojúhelníkem, čtvercem, křížkem a kolečkem chodit ??? to nemyslíš vážně ne ? jinak, topic o hovně, ale abych taky nebyl off tak nějaký dobrý RPG jako je třeba Gothic a hlavně nějaká MMO hra typu WoW zahraj si třeba Coded arms... Já nevim ale ve všech stčílečkách tak chodim... analogem se nejlíp zaměřuje... nebo ty chceš zaměřovat symbolama? To snad né..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 zahraj si třeba Coded arms... Já nevim ale ve všech stčílečkách tak chodim... analogem se nejlíp zaměřuje... nebo ty chceš zaměřovat symbolama? To snad né..:D no nevím, jelikož jsem odkojenej na stationu, tak sem zvyklej zaměřovat pravým analogem, u psp bohužel pravej analog chybí, ale zaměřování levým bych asi neskousl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 no nevím, jelikož jsem odkojenej na stationu, tak sem zvyklej zaměřovat pravým analogem, u psp bohužel pravej analog chybí, ale zaměřování levým bych asi neskousl Taky mi vic vyhovuje zamerovani klavesama nez joystickem... Treba to CSS homebrow me vubec nezaujalo, ale Resistance Retribution :D to me zaujalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazer Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 je to len sila zvyku ked som hral prvykrat na PC tak mi vadila mys ked som presiel na ps2 tak mi vadil analog a potom u psp to boli tlacitka a teraz mi je to uz uplne jedno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Skate - psp nema dva analogy Guitar hero - nelze pripojit kytara Singstar - lol kdo by to hral ze? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scoty1468623919 Odesláno Prosinec 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Skate - psp nema dva analogyGuitar hero - nelze pripojit kytara Singstar - lol kdo by to hral ze? :-) No myslím si, že SingStar, nebo nějaké karaoke, by šlo, kdyby udělali mikrofon k Psp.. Lidi by to chytlo a Sony by tržilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foxhoundn Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Jak uz nekdo rekl = Heroes of might and magic 1-3 to by se dalo ovladat uplne v pohode :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Mě by stačilo třeba Mirror's edge nebo prostě něco parkourovýho ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Mě by stačilo třeba Mirror's edge nebo prostě něco parkourovýho ... Existuje hra free running, to sice neni parkour ale je to podobný. Určitě to zkus :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 S.T.A.L.K.E.R. a taky Heroes Might and Magic :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 no nevím, jelikož jsem odkojenej na stationu, tak sem zvyklej zaměřovat pravým analogem, u psp bohužel pravej analog chybí, ale zaměřování levým bych asi neskousl ty ses mi divnej na psp hraju zamerovani - levym an. chozeni - tlacitka a problem s tim nemam a to na ps3 hraju plno fps s opacnym ovladanim levy - chozeni pravy zamerovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Já bych určitě ocenil na psp oblivion nebo třeba jiné RPG. Ted na pc hraju Torchlight a to má minimální požadavky a je to celkem pecka. Souhlasim s tim že na psp udělat oblivion by nebylo snadný,ale nějakou kloudnou rpg by určitě šlo . Budu doufat :D Jo a ještě by nevadily nějaký pokémoni speciálně na psp s dobrou grafikou...takhle je pařim přes emulátor ale což :) Nintendo má svý pokémony pěkně pod zámkem,tak ať si je nechá :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 omg zase dementní topic ... k čemu ti to bude, vědět, jaký hry by ostatní chtěli, když stejnak nikdy nebudou. víš jak by vypadaly?! třeba to gta iv?! podívej se, jak vypadá na konzolích, luxusně, dost lidí si na ní ale i tak stěžuje... chtěl bych to vidět na psp :dozey::dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HugosH Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 NHL jakykoliv novy rocnik a Heroes Might and Magic :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Existuje hra free running, to sice neni parkour ale je to podobný. Určitě to zkus:psp: zkoušel jsem, ale nechytlo mě to tolik jako Mirrors edge :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 taky souhlasím s tim mirors edge ale byloby to strašně složitý na ovládání a řekl bych že by to dopadlo jako spousta jiných her které vyšli pro ps a pak pro psp viz asasin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skwigle Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Oblivion mal vyst.. TEST (The Elder Scrolls Traveler (alebo nejak tak)) ale zrusili to. .takze podla toho Oblik /morrowind alebo nieco ine nikdy nepojde a aj hladal som emulator alebo remake alebo nieco do PSP ale nenasiel som ani Arenu takze tazko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krumpl Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 re-volt :D nejlepsi hra na pc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 vždyt re-volt je na psx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D0m0d1doxxx Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 nhl by to chtělo nový plus: mafia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 mě strašně chybí Heroes III nebo IV :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.