Madmaster Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Co si přejete k vánocům ? Já osobně ještě nevim poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stifmayster Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 U mě je to jasný LYŽE už se nemůžu dočkat :-)(-: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:JOKEMAN:. Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 no ja bych si napriklad pral: pro zacatek novej mobil(iphone)..xD...potom mozna ps3, telocvicnu, hriste xD....ipod....ale ted bez pr*ele....asi bych chtel ten iphone nebo aspon ipod touch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Mam pocit, že už jsem to někam psal :blink: :lol: http://console-forum.net/showthread.php?p=726787 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 já bych si přál abys nezakládal takovej delbilní topic a už tu jeden je sám musíš vědět co chceš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 madmaster je strašnej čur*k-v názvu topicu napíše-prodám PSP +4gb karta a pak z něj vyleze-ano v názvu je,že prodávám se 4gb kartou,ale PSP dodám s 2gb :D inteligence bublajícího bahna :D,.Jinak já chci new PC.které budu mít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Ac2 a COD 6 ... jinak nic proste se zakempim, u ps3 a nevylezu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 já bych si přál normální lidi na cf :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 nesquick:já bych je banoval hele :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 ps3 a už to tu je. btw: vás dva bych tak maximálně banoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 ps3 a už to tu je.btw: vás dva bych tak maximálně banoval. já sem řekl své přání tak newim proč bych měl mít ban :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ripecek Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 tynkatý.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Já si přeju xko , money , voblečení :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 mě by stačil Externí HDD aspoň 750GB a Xbox bo PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 me staci kdyz mi mama da 2k na hadry, koupim si mikynu a tricko a koncim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Mno... ja bych chtel Dj hero, novej batoh a hodinky s vodotryskem :D :D ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 jako každoročně... NEPROPADNOUT ! :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDCx Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Mě je to jedno, akutně nic nepotřebuju... Ale těšim se až se přežeru řízkama se salátem. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiN1468624112 Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Já si přeju tohle, ale jaksi mě ještě chybí 35 000 a to je zlo :( http://www.superkamery.cz/superkamery/eshop/1-1-Digitalni-videokamery/3-2-Canon/5/99-Canon-XHA1S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 světový mír :wohow: a taky by nebylo od věci dát maturitu :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Jak říka Narli...Nepropadnout :)...Jinak dostanu nový kabát *_* A hlavně pohodička,volno....dobré jídlo a jako každý rok dohrát FF VII :) (Tento rok již po čtvrté :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Apokalypsu. Treba, to je fuk... Si neco kupte a mate darek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hojoko Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 hlavně si to všichni užijte a ať se vám to splni co si přejete.. mě stačí jako když xDCx psal .....ty řízky a lavor salátu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Dat maturu a prijimacky na VS, min demence na foru (jak jinak, ze :D ), salat a dobrou klobasu a pak nejaky ty predsevzeti a nejake darky, co si sam nadelim (poradna HiFi sestava a baterka do ntb.. kdyz uz nevydrzi ani hodinu - z puvodnich 4h - tak to uz je fakt moc). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 heh prat si na vanoce maturitu:Dto me dostalo...to bych chtel videt toho jeziska jak by vam ju donesl:D...maturitu a primacky si ja osobne davam spis jako novorocni predsevzeti nez jako prani na vanoce:D..prece jen od vanoc do kvetna je trosku daleko..jinak k tematu, ja sem si na vanoce najeziskoval iP 3Gs ktery mi lezi ve skrini a ceka na onen oslavny den:D.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.