th0ca Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 tesim se, ze nam udelas nejakou peknou cenu na to =)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Demo me ze zacatku moc nechytlo, ale jak jsem hral dal a dal, tak me to dostalo. Peckozni akce, ma to spad, vubec jsem se nenudil. No v Unoru mi z vyplaty moc nezbyde, koupim tohle a jeste vychazeji Alieni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ureal revolution Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 demo bylo dobrý tahle hra by byla pro mě jasná koupě ovšem kdyby vyšla v jiném termínu a né ve stejném jako God of war 3 protože GoW 3 je přeci jenom legenda:cheesygrin: GoW možná je legenda, ale z mého pohledu je to znásilňování řecké mytologie (urvat hlavu Heliovi fakt nechci), tak doufám že podobně nesprasí Aligieriho dílo. Jinak demo bylo úžasné, hlavně beast rider.:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 GoW možná je legenda, ale z mého pohledu je to znásilňování řecké mytologie (urvat hlavu Heliovi fakt nechci), tak doufám že podobně nesprasí Aligieriho dílo. Jinak demo bylo úžasné, hlavně beast rider.:D Jezis marja je to HRA to joudo a prave to znasilnovani recke mytologie je prave bomba kde jinde to muzes udelat podivej AS2 jak ti leonardo davinci dela zbrane a vsechny ty vecicky to ti pride normalne pane posrani hisorie :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 GoW možná je legenda, ale z mého pohledu je to znásilňování řecké mytologie (urvat hlavu Heliovi fakt nechci), tak doufám že podobně nesprasí Aligieriho dílo. Jinak demo bylo úžasné, hlavně beast rider.:D A co by si s Heliem chtěl dělat...mazlit se snim? :) Je to hack and slash,čim víc násilí a mlácení tim líp :D a že to právě Kratovi jde hodně dobře.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Ja se zatim tesim vic na Danteho nez na GOW. GOW mam uz trosku prece jen okoukany a ohrany. Ikdyz nekde v zadu v hlave mi neco rika, ze kluci ze Sony prijdou zase s necim novym co me opet posadi na prdel, stejne jako prvni dil na PS2 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 No jako Dante bude určitě hodně slušná rubajda,demo mi opravdu hodně zaujalo a projel jsem ho už asi desetkrát ale v tomhle žánru je prostě GoW jediný,opravdový a nehorázně našlapaný KRÁL!!! Tady jsou nový scany a vypadaj vážně úžasně http://bonusweb.idnes.cz/zurnal/ostatni/pusobive-scany-z-god-of-war-iii-dzp-/clanek.A100111_121817_bw-zurnal-ostatni_osk.idn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Zdravím, nevím jak ostatní shopy, ale má předobjednávka z xzone dnes byla odeslána a zitra mi přijde poštou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Zdravím, nevím jak ostatní shopy, ale má předobjednávka z xzone dnes byla odeslána a zitra mi přijde poštou. To je nějak brzo..se máš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deiv Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Zkousel nekdo demo,co na to rikate?Me se to libi ale je to presna kopie GoW. Jo taky si myslím že je to podobné GoW. Ale strašně se těším až to vyjde.Díval jsem se na Videa a vypadá to fakt good. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deiv Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 To je nějak brzo..se máš! To je jenom předobjednávka stejně mu to přijde až to vyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 To je jenom předobjednávka stejně mu to přijde až to vyjde. Dovolím si nesouhlasit, v xzone eshopu to mají už na skladě. A tady přikládám kopii mejlu Vase objednavka byla odeslana. Pokud k Vam balik nedorazi do 1-2 dnu po obdrzeni tohoto emailu, napiste prosim na email : a spolecne vznikly problem vyresime. Balik bude na poste cekat na vyzvednuti max. jeden tyden! Vase objednavka je : 1x Dantes Inferno - Death Edition (PS3) - 1499 Kc Postovne je : 95 Celkem : 1594 Sledovat pohyb Vaseho baliku u Ceske posty muzete po prihlaseni do Zakaznicke sekce obchodu a to v rubrice Sledovani. Kod vaseho baliku je : BOxxxxxxxx a aktualni stav baliku muzete zjistit tez zavolanim na bezplatnou linku Ceske posty 800 177 889. A v prodejnách v ostravě, brně a praze to budou mít zítra.EDIT: a tady je přímo odkaz xzone.cz/nahledps3.php3?idg=320 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Mandaz má recht :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deiv Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Dovolím si nesouhlasit, v xzone eshopu to mají už na skladě. A tady přikládám kopii mejluA v prodejnách v ostravě, brně a praze to budou mít zítra. EDIT: a tady je přímo odkaz xzone.cz/nahledps3.php3?idg=320 Jo promiň já jsem myslel že to budou mít na skladě až 2 února. Ale když si to obědnáš tak to můžeš mít hned.Promiň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Jo promiň já jsem myslel že to budou mít na skladě až 2 února. Ale když si to obědnáš tak to můžeš mít hned.Promiň V klidu, já to sem hodil jen proto, že nějaké shopy to mají mít skladem až 9. února. Jinak Death Edice je luxusní, hra taktéž. Zatím jsem hrál jen cca 30 minut, ale vypadá to zatím výborně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
opaolo Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 animák o Dante´s Inferno má zatím na csfd příhodné hodnocení 66 http://www.csfd.cz/film/273027-dantes-inferno-animated/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 animák o Dante´s Inferno má zatím na csfd příhodné hodnocení 66 http://www.csfd.cz/film/273027-dantes-inferno-animated/ Včera jsem ho viděl, a je to naprostá pecka, dost uvažuju koupi blue-ray disku, tohle mě fakt dostalo, jedním dechem jsem se na to díval všem doporučuju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
opaolo Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 určite, s klidným srdcem bych tomu dal o hodně víc, než jen 66% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Vydání očekávané akční hry Dante´s Inferno už klepe na dveře, takže EA pomalu začíná cpát reklamu všude tam, kde je to možné. V US to je třeba i televize, kde se nyní Dante´s Inferno prezentuje velmi pěkným renderovaným klipem. Pokud na hru čekáte, můžete si ho pustit v novince. Dante´s Inferno se už dočkal i prvních recenzí a rozhodně si nevede špatně. Posuďte sami - Play Gamer - 9/10 a 360 Magazine - 4/5. Dante´s Inferno vychází v těchto dnech pro Playstation 3, Xbox 360 a PSP. zdroj: konzolista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 29.dubna by melo vyjit DLC, ktere predstavi coop dvou hracu a moznost tvorby uzivatelskeho obsahu. Video: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 já si myslim že to je moc dobrá hra a že kopíruje gow je jenom dobře aspon ta hra nenudí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Neměl jsem zatím moc času ji hrát, jen cca 2 hoďky. Poctivě udělaná hack and slash, výborná atmosféra, ty nejlepší herní principy okopčené od GOW a jako jedna z mála her využívá na stoprocent 18+ rating (mj. reálně vypadají i kývající dvojky). Všem příznivcům tohoto stylu určitě doporučuji, přijde mi o krapet lepší než Darksiders. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bořek Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Zdravim, nevíte náhodou někdo jak se dostat přes ten řetěz co visí ze skály (to přeskakování z lana na lano, když ho přeseknu tak spadne dolů a nejde na něj skočit) ? díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanly Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 musis pri hupani rozseknut tu retaz a az potom preskocit na druhe lano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bořek Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Tak to zkusim znovu, připadalo mi že to druhé lano je hodně daleko a že na něj nedoskočím, jinak díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.