Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

LEGO HARRY POTTER: YEARS 1-4

Panáčci známé stavebnice LEGO se už vetřeli do několika známých her jako Star Wars a nebo Indiana Jones , no a bylo jen otázkou času kdy zamíří i na Rockfort . Lego Harry Potter: Years 1-4 nás provede prvními čtyřmi epizodami čarodějnické série (další 3 zřejmě připadají na druhý díl) a známá trojka Harry, Hermiona a Ron přinesou pořádné dobrodužství a ještě víc zábavy.Kromě kouzel si užijeme i metlobal,vyučování a soupeření jednotlivých fakult a to už příští rok (2010).

Screen :

Lego-Harry-Potter-1_PSP_BOX-tempboxart_160w.jpg

baby-lego-harry-potter.jpg

thum_299104b24ab41ef217.jpg

Odesláno
já už se nato uplně třesu , chci vydět všechny ty postavičky jak budou vypadat . Třeba Brumbál,Snape a hlavne Voldmetr(Voldemort) xD a chcete upload filmu Henry Propr a Šutr Mudrců ? A jinak líbí se vám ten článek co jsem otom napsal ?

Jo,článek hezkej,ale oprav si tam chyby :-)

Třeba čtyřmi místo čtiřmi a známých místo známích :-)

Jinak,taky se docela těším;-)

Odesláno
já bych zase chtel takovej luxus .. třeba aby ta hra vyšla až v roce 2013 a byli tam všecky roky xD by byl nadměrnej LUXUS :D awe těšim se né že ne

asi jsi dost nepochopil můj článek ... budou všechny ...

Panáčci známé stavebnice LEGO se už vetřeli do několika známých her jako Star Wars a nebo Indiana Jones , no a bylo jen otázkou času kdy zamíří i na Rockfort . Lego Harry Potter: Years 1-4 nás provede prvními čtyřmi epizodami čarodějnické série (další 3 zřejmě připadají na druhý díl) a známá trojka Harry, Hermiona a Ron přinesou pořádné dobrodužství a ještě víc zábavy.Kromě kouzel si užijeme i metlobal,vyučování a soupeření jednotlivých fakult a to už příští rok (2010).

Teď jsem tito i podtrhl.

Odesláno
asi jsi dost nepochopil můj článek ... budou všechny ...

Teď jsem tito i podtrhl.

tak asi myslel aby to bylo najednou :dozey:

• 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu