Verthandy Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 LEGO HARRY POTTER: YEARS 1-4 Panáčci známé stavebnice LEGO se už vetřeli do několika známých her jako Star Wars a nebo Indiana Jones , no a bylo jen otázkou času kdy zamíří i na Rockfort . Lego Harry Potter: Years 1-4 nás provede prvními čtyřmi epizodami čarodějnické série (další 3 zřejmě připadají na druhý díl) a známá trojka Harry, Hermiona a Ron přinesou pořádné dobrodužství a ještě víc zábavy.Kromě kouzel si užijeme i metlobal,vyučování a soupeření jednotlivých fakult a to už příští rok (2010). Screen : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ho5sA Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 jojo budu se těšit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 nikdy sem nehral zadnou lego hru ale na tuto se tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 těšim se..ale doufam že to nedopadne jako indiana joes 2.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verthandy Odesláno Prosinec 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 já už se nato uplně třesu , chci vydět všechny ty postavičky jak budou vypadat . Třeba Brumbál,Snape a hlavne Voldmetr(Voldemort) xD a chcete upload filmu Henry Propr a Šutr Mudrců ? A jinak líbí se vám ten článek co jsem otom napsal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 já už se nato uplně třesu , chci vydět všechny ty postavičky jak budou vypadat . Třeba Brumbál,Snape a hlavne Voldmetr(Voldemort) xD a chcete upload filmu Henry Propr a Šutr Mudrců ? A jinak líbí se vám ten článek co jsem otom napsal ? Jo,článek hezkej,ale oprav si tam chyby :-) Třeba čtyřmi místo čtiřmi a známých místo známích :-) Jinak,taky se docela těším;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 já už se nato uplně třesu , chci vydět všechny ty postavičky jak budou vypadat . Třeba Brumbál,Snape a hlavne Voldmetr(Voldemort) xD a chcete upload filmu Henry Propr a Šutr Mudrců ? A jinak líbí se vám ten článek co jsem otom napsal ? podle mě to bude stejně špatný jako indiana jones 2 :(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 tady jsou 2 trailery: vypadá to fakt zajímavě, ale HP mě moc nebere...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verthandy Odesláno Prosinec 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 jop , tak podle toho 2 traileru se nato těším ještě víc ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Super už se těším, protože lego hry na psp mě moc bavi kromě Indiana 2, který mě sklamal. Nevíte náhodou jaký měsíc to má vyjít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 no nevim..vypadá to že to bude lepší než IJ 2 ale myslim že na IJ 1 to nemá :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 tak to vypadá pěkně... :bash:sem zvědav jestli to udělají jako HP 5 na psp (myslím ten otevřený svět atd.) nebo jako všechny ostatní lego hry...:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
console master Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Může to být dobrá hra!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ho5sA Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 já bych zase chtel takovej luxus .. třeba aby ta hra vyšla až v roce 2013 a byli tam všecky roky xD by byl nadměrnej LUXUS :D awe těšim se né že ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verthandy Odesláno Prosinec 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 já bych zase chtel takovej luxus .. třeba aby ta hra vyšla až v roce 2013 a byli tam všecky roky xD by byl nadměrnej LUXUS :D awe těšim se né že ne asi jsi dost nepochopil můj článek ... budou všechny ... Panáčci známé stavebnice LEGO se už vetřeli do několika známých her jako Star Wars a nebo Indiana Jones , no a bylo jen otázkou času kdy zamíří i na Rockfort . Lego Harry Potter: Years 1-4 nás provede prvními čtyřmi epizodami čarodějnické série (další 3 zřejmě připadají na druhý díl) a známá trojka Harry, Hermiona a Ron přinesou pořádné dobrodužství a ještě víc zábavy.Kromě kouzel si užijeme i metlobal,vyučování a soupeření jednotlivých fakult a to už příští rok (2010). Teď jsem tito i podtrhl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 asi jsi dost nepochopil můj článek ... budou všechny ...Panáčci známé stavebnice LEGO se už vetřeli do několika známých her jako Star Wars a nebo Indiana Jones , no a bylo jen otázkou času kdy zamíří i na Rockfort . Lego Harry Potter: Years 1-4 nás provede prvními čtyřmi epizodami čarodějnické série (další 3 zřejmě připadají na druhý díl) a známá trojka Harry, Hermiona a Ron přinesou pořádné dobrodužství a ještě víc zábavy.Kromě kouzel si užijeme i metlobal,vyučování a soupeření jednotlivých fakult a to už příští rok (2010). Teď jsem tito i podtrhl. tak asi myslel aby to bylo najednou :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snape Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Na tuhle hru se velmi tesim jak uz to velky fanousek Harryho Pottera a sem do toho takový maniak ze ze hry wow sme vytvorilili HP WOW komplet bradavice se vsim sudy xDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Na tuhle hru se velmi tesim jak uz to velky fanousek Harryho Pottera a sem do toho takový maniak ze ze hry wow sme vytvorilili HP WOW komplet bradavice se vsim sudy xDD najs... :dozey" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pistacie Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Verthandy pls te mohl by jsi upnout ten film? moc se mi do toho nechtelo to hledat ale jeste to upnes budes moc hodnej xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verthandy Odesláno Prosinec 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Verthandy pls te mohl by jsi upnout ten film? moc se mi do toho nechtelo to hledat ale jeste to upnes budes moc hodnej xD a jakej chceš díl ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verthandy Odesláno Prosinec 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 [url]http://www.uloz.to/2270574/harry-potter-a-princ-dvoji-krve-cz-by-origami.mp4:ok:[/url] a Parodii zkusím uploadnout zítra , jak bude tak napíšu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Jak jsem se dnes díval tak včera to mělo vyjít. Nevíte kdy to bude k mání na stáhnutí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Vychází v květnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Vychází v květnu to není možné:cry: vždyť jsem se díval na netu a tam to je už v prodeji: http://www.amazon.com/LEGO-Harry-Potter-Years-Sony-PSP/dp/B002BSC5AC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 :dozey: This item will be released on March 24, 2010. Navíc info z obchodů bych nebral moc pro orientaci.. radši se mrkni na ign.com, vgreleases.com atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.