Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Udelejte si pandoru na psp slim bez nutnosti pajeni ani cfw !!!!


kuba741

Recommended Posts

Custe takze jak nazev topicu napovida vcera jsem se pustil do hw modu pandory bez pajeni upozornuju ze motoo to mel s nutnosti pajeni tak tohle je zas neco jineho no takze co budeme potrebovat:

1.Nůž,kružítko nebo treba takovej ten skalpel z orezavatka no a do spoje baterky ho vlozime a otevreme ji ale nedelejte to hrubou silou!!!!Chvilku to bude trvat takze budte trpelivi!!!

2.Poté ji otevreme a vypadá takto:

SlimPandoraBattery.jpg

přeřízněte to v tom bode kde je to cerveny kolecko,pouzijte napriklad ten skalpel z orezavatka a lechce to do toho rezejte ne zas moc abyste to do toho neudelali diru ale taky ne malo protoze by to stratilo ucinek,to poznate sami bude to tak akorat az bude z toho kontaktu videt med nebo nevim jak se to jmenuje ale bude to takovy oranzovy takovy medeny tak pak prestante!!!!!!Jinak poskodite bateriii!!! pak baterii slozte a zalepte jí lepici paskou aby drzela pohromade.A to je vse.Hodne stesti.

Upozornuji ze vse delate na sve riziko!!!Správné vytvoření poznáte tím ze kdyz zapnete psp tak jen bude rozsvícen dioda a nezapne se!!!

Abyste psp zapli musite vyndat baterii a dat to do nabijecky a kdyz je zaply tak tam do neho tu baterii zpet dát!!!Aby se psp nabootovalo do rezimu kde si zvolite install Cfw 3.80 m33-5 atd tak si stahnete program pandora deluxe a navolte si tlacitko ktere budete mackat pri startu aby se vam to nabootovalo do menu pandory.

Prosím mody o presunuti neslo mi to zalozit v sekci psp tutorialy nemam pry prava dostatecna.Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uplně to samé co pajení,akorat timhle to kubíku odrovnáš uplně a nevratíš ji z5,kdyžto pokud to rozpájíš tak stačí odpulit ty dva piny a hotovo...Kdežto toto,no nevim...

j to vim psp zapinam stylem vyndana baterka nabijecka a po zapnuti baterka ale s baterkou se to nezapne :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu