Ladisak Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Já osobně na záchodě pařím nejradši :-D...Protože je tam největší klid :D... a pak poslochat ty kecy, kdes byl tak dlouho?!...Co na to záchodě tak dlouho děláš? :-D... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Já myslel, že je to na sraní :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 nechci nic rikat,ale toto je pekne dementni topic:dozey: na zachode nehraju,na zachode delam to co se na zachode delat ma:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 tyjo to uz fakt retardace parit i na zachode... jinak abych nebyl OFF ne to jsem delal kdyz mi bylo 6 a hrál na GB :D EDIT:nojo trusty byl rychlejsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pistacie Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 hlavni zakladna....:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 taky jsem si párkrát zapařil na záchodě ale bavit se o tom? :roll: demence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 todle je ale fakt debilní topic já na záchodě obvykle dělám ee a na nějaký hraní nemám čas:roll: maximalne vemu do ruky casopis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 to je prostě DEMENCE jak kráva,takovýhle čur**ký dopicy vole...jinak na hajzlíku paříim fifa 10 na mým PSPčku :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDCx Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 OMG, nudou nevíte jakej dementní topik by jste už vymysleli... Ještě tu chybí třeba "Máte ze zadu PSP poškrábané kolečko ?" nezapomeňte to založit... :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THX Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Jasně že pařim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boos27 Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Já když jsem měl ps-po tak jsem tam pařil i když jsem měl jenom chcát tak jsem tam seděl :D a pařil :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Já bez psp ani už na ten hajzl nechodím:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Ladisak: dělaš taky neco jineho než že pařiš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Jo ja hraju xbox na zachode vole vzdy si tam vemu TV a xbox bozeee bozee bozee :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 No a stejně dementní jste vy jak opakujete jak je to dementní topic,tady fakt silně klesá inteligence.. Prosím o LOCK něž se zase začně rozebírat jak idiotský to je topic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Ano,pařim na záchodě.Střílim tam hovna,když se trefim do mísy,tak mám bod.:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Ano, pařím, občas PSP spadne do mísy .. někdy si s ním utřu prdel :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 na psp uz na hajzlu nehraju, dohral sem tam vsechny hry tak sem si tam odstehoval 60" telku a hraju na xboxu :? fakt dmnce toto, btw co je ti po tom esi hraju na hajzlu nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Tvoji rodiče jsou asi sourozenci co? :dozey: Tahle věta se na CF pořád hodí :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 :lol: :lol: :lol: Kdyby se banovalo za demenci,cf by bylo poloprázdné :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 :lol: :lol: :lol: Kdyby se banovalo za demenci,cf by bylo poloprázdné :dozey: Ty máš co říkat, seš banovanej tak často, jako si já střídam ponožky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 negto:hele tobě už kluci zrušily ban co?tak mě příště neser a nemusíš ho dostávat :-) :D :D.A na hajzlu hraju,beru si konzoly s pistolí,zapojím do zachodové mísy a střílým hovna a chytám chcanky do hrnku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Ja si na hajzlu honim, PSP sem prodal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 :lol: :lol: :lol: Kdyby se banovalo za demenci,cf by bylo poloprázdné :dozey: Však ty jsi ban měl,tak na co si stěžuješ? (taky tu bylo chvilku jak poloprázdno :dozey:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Však ty jsi ban měl,tak na co si stěžuješ?(taky tu bylo chvilku jak poloprázdno :dozey) Já to neměl za demenci ale vulgarismy ty *************** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts