Negto Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 negto:hele tobě už kluci zrušily ban co?tak mě příště neser a nemusíš ho dostávat :-) :D :D.A na hajzlu hraju,beru si konzoly s pistolí,zapojím do zachodové mísy a střílým hovna a chytám chcanky do hrnku Víš co ty pičo vyjebaná zasraná já si ten ban užívám ty zmetku kokotský táhni ty mrdko tam odkud jsi přišel ty šuline. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Víš co ty pičo vyjebaná zasraná já si ten ban užívám ty zmetku kokotský táhni ty mrdko tam odkud jsi přišel ty šuline. Ty se fakt nepolepšiš :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 nojo,už tě du zas nahlásit děťátko :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 nojo,už tě du zas nahlásit děťátko :-) Táhni koňomrde :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDCx Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Negto, do nich!!! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pistacie Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Jako lidi chapu ze tohle je dementni topic ale to co sem pisete taky zrovna nepretika inteligenci.....:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Invaze dementů.:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Táhni koňomrde :dozey: Ty seš tak blbej až to bolí :lol: Co sem lezeš, když tě tady všichni tak serou ? Dřív jsi byl ještě v pohodě, ted už je z tebe jenom kretén :roll: A to prvotřídní :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Ty seš tak blbej až to bolí :lol:Co sem lezeš' date=' když tě tady všichni tak serou ? Dřív jsi byl ještě v pohodě, ted už je z tebe jenom kretén :roll: A to prvotřídní :D[/quote'] JJ,ale furt se musím čím dál více snažit .... njn velká konkurence :dozey: A proč sem lezu? abych já je sral ještě více :lol: :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 JJ,ale furt se musím čím dál více snažit .... njn velká konkurence :dozey:A proč sem lezu? abych já je sral ještě více :lol: :D Nás neštveš, teda alespoň mě ne, já si o tobě myslim svoje a to mi stačí. Tvuj styl chování a vyjadřování vypovídá za vše, chováš se jak 8letej fracek, kterýmu starší brácha ukradl lízátko :dozey: Ale to už je všechno OT.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 3K^;755671']Nás neštveš' date=' teda alespoň mě ne, já si o tobě myslim svoje a to mi stačí. Tvuj styl chování a vyjadřování vypovídá za vše, chováš se jak 8letej fracek, kterýmu starší brácha ukradl lízátko :dozey:[i']Ale to už je všechno OT..[/i] Když si dám 10 otče náš tak se to zpraví ? :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 oba jste retardi hádáte se jako malí a přitom vám to můžu řict tak jednoduše..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boos27 Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Tyvole si myslíte že jste frajeři, ale jste jako moje ségra když chce sušenku Edit:co je na tom pařit na záchodě :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Tyvole si myslíte že jste frajeři, ale jste jako moje ségra když chce sušenkuEdit:co je na tom pařit na záchodě :D:D Příště napiš co je na tom jíst na záchodě ? :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 no tak,ty na tom,jíst na záchodě,nemáš nic,jelikož ty se vykakáš a máš papání :-). A podle mě dementní topic...nechápu toho co to vytvořil...a na hajzlíku fakt nehraju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Nevím kdo z nás dvou sežral hovno šalamounovo :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 ttvůj tata,to si nepamatuješ,a ještě ti dal ochutnat,a dodnes se oblizuješ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Little Z Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 no keď v nedeľu treba po obede umyť riad tak idem tak na 15 minút na hajzel s PSPčkom alebo dobrým časopisom :D a čo je na tom? :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDCx Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Já vždycky pařim s kámošem ve škole na hajzlu...SRAČKOVÁ BITVA:D:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Na záchodě je to záležitost několika málo minut,takže paření si nechávám na postel xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 ttvůj tata,to si nepamatuješ,a ještě ti dal ochutnat,a dodnes se oblizuješ... Ne nepamatuju ..... Nepleteš si to s tím jak si modum vylízával prdel a ještě do dnes jim lezeš do řiti ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 ne,já nejsem jako ty...koukám,že admini sou solidně **** když ti ještě nedaly kartu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 ne,já nejsem jako ty...koukám,že admini sou solidně **** když ti ještě nedaly kartu :-) Ne já nejsem jako ty,trhni si nohou ... jdu za moderatorama plakat,že ti nedali kartu :cry: Karty dávají moderátoři a ne admini trotle :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THX Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 No tak hoši nechte se bejt. Tak některým lidem trvá dýl než vykonaj svojí potřebu a musí se nějak zabavit tak tam paří . A už se nehádejte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 negto je takovej čuryn,až se mě z něj chce brčet,no co,chudáci jeho rodiče,snad to nemá po nich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts