Smajda Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 s tímle kr*plem bych se nedomluvil ani na výměně jeho smradlavejch ponožek hele :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDCx Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 THX nespamuj!!! :nospam: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 jenže oni sou rozvedený...a přitel= chlap,ty to možná neřešíš,když ve tvém gayském vztahu seš ty přitel a on přitelkyně,ale moje mamka má přitele,takže chlapa :-) Ty asi neumíš číst? Ona=piča=děfka=tvoje máti Podvádí svého přítele s 60 letými babkami co masíruje Přítel=krypl že má něco s tvojí máti 60 babky=slepé lezby co si našli špínu=tvojí matku A ty gigolo něco říkej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 ty asi znáš mou rodinu líp než já co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THX Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Dobře dobře k tématu, vážně nevim co to nima je ale už je tu asi moc dlouho neuvidíme takže tímto se s nima chci rozloučit a dobrou noc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 zdarec,já už mám vypadlou hubu z pantů jak se mu tlemym,taky na to už nemám čas,du čučet na film,zdary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 ty asi znáš mou rodinu líp než já co... To né,já nejebu každý den z jejich členama jako ty :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 zdarec,já už mám vypadlou hubu z pantů jak se mu tlemym,taky na to už nemám čas,du čučet na film,zdary Jak bych se ti tlemil taky,ale ty si spíše k pláči :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Negto a Smajda:mg vy ste solidni hovada fakt ze jo...dete tapetovat jinam :dozey: skoda modi tu asi dneska nejsou :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 já si z něj dělám prdel :D,tlemím se tady...negto je prostě dement... :D,na tom se nic nezmění ani po IP banu... smajda uklidni se už, chytil jsi první příležitost někomu nadávat, protože to ostatní taky dělaj, a ty si myslíš, že když budeš nadávat nejvíc, že budeš velkej kluk... Je ti 13 let, a kecáš tu strašný kraviny, ban by jsi měl dostat ty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Ban by měli dostat oba,divim se že ještě nezakročil nějakej moderátor :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Tady strasne moc dobre vyresili na BMXCHYTRAKU tam zalozili tema RIOT a tam at si takovyhle deti nadaj jak chtej a opravdu se to osvedcilo nikde jinde v topikach to neni:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladisak Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Pište dal prosím..ano? xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Pište dal prosím..ano? xD Prosimte nedelej jak si nad veci :P Urcite te pekne stve ze ti tu spamujou do toho "uzasneho" topicu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Ban by měli dostat oba,divim se že ještě nezakročil nějakej moderátor :dozey: bla bla bla bla bla :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Já se divím že takový čurokokot jako ty může vůbec existovat :!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts