Dupenka Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Jaká je vaše nejlepší chvilka na kterou si vzpomenete a musíte říct že to bylo zatím to nejlepší co jste v tomto životě zažily. Moje nej chvilka asi je, když jsem udělal řidičák jsem v té chvíli byl úplně happy i když to není nic světoborného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Moje happy chvilka je když potěším příbuzný , kamarády ;) Nebo naopak oni mě .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 je mi 15 takže se připrauji na moje nej chvilky a ty budou úspěšně dokončit základku úspěšně odmaturovat zíkat řidičák, práci a mít super byt stím bych nějak skončil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 nej chvilka byl prvni sex :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 nej chvilka byl prvni sex :lol: pravda, ale taky mě napadlo když jsme se skámošema dost vyblbli když byl sníh níčíli jsme sněhuláky a pak zdrhaly před naštvanejma rodičema a takovýhle ty chvilky s kámošema kdy je sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 to je pravda bez takových lidí jako jsou přátele by žádná sranda nebyla a nic pořádného bychom nezažily protože přátele nás hecujou do těch největších hovadin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 asi když sem zjistil, že není těhotná :P :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 moje nej chvilka byla když sme s klukama minulej rok házely petardy,to byla strašná prdel,ty lidi kolem,a ještě sme byli zhulený,pak nakonec sme šly se světlicema,a navrch po nás šly fýzlové,celý odpoledne sme zdrhaly v lese a pak sme se dostaly do města,šly sme ke kámošoj domů a naštěstí to bylo v suchu! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Tak to je opravdu inteligentní zábava :roll:, ještě řekni že jste ty petardy hazeli mezi ty lidi... No moje nej chvilka?... Hmm... teprv bude, když mě příjmou na soukromou střední do Prahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonic Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 asi když sem zjistil, že není těhotná :P :D stím souhlasím,ale jinak jak už to padlo hlavne akce s kamarady na to se nezapomina!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 moje nej chvilka byla když sme s klukama minulej rok házely petardy,to byla strašná prdel,ty lidi kolem,a ještě sme byli zhulený,pak nakonec sme šly se světlicema,a navrch po nás šly fýzlové,celý odpoledne sme zdrhaly v lese a pak sme se dostaly do města,šly sme ke kámošoj domů a naštěstí to bylo v suchu! :D vole ty si fakt DMNT... jinak nej chvile asi kdyz jsem se dozvedel ze poletime na 14 dni do LA,coz byl muj sen :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.