Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 79
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

nový PC

myš

klávesnici

oblečení

nejaky mejdlo

pouzdro na PSP

komix

a penízky =500 vod babky :)

joo a jeste elektrickej kartacek + pastu na zuby aby mi nesmrdelo z drzky

Odesláno
uz jsem myslel ze to nikdo nenapise...

...

ty si jeden z tech blbecku ...:dozey:

jinak sem si pred vanocema koupil htc

bundu,tričko,hodinky a termo spodky :D od babicky.

Mg a proc bych mel byt jeden z tech blbecku ja nemel naky extremni vanoce naprostej normal tak nwm co tady pindas....

Rekl jsem to jen proto ze z toho co tu rekl je videt zavist nic vic...takze taky tahni do pice

Odesláno
uz jsem myslel ze to nikdo nenapise...

...

ty si jeden z tech blbecku ...:dozey:

jinak sem si pred vanocema koupil htc

bundu,tričko,hodinky a termo spodky :D od babicky.

hej ale tak nám ty věci nezávid ne?za to mi nemůžem jak píše sasán že si rodiče nasíral,dostal si houbelec a musel si kupovat dárky sobě sám....spíš si najdi někoho jinýho na buzerování a né to že hned někoho začneš urážet s tím jaký jsou blbečci atd....

SRY za OT

Edit//-Conect-tak třeba někteří dostali málo věcí já jsem měl dcl chudý vánoce a dostal jsem plejsna dvojku a ne trojku

kterou sem si přál ale sem i tak rád že něco mám.....jako je pravda že někdo dostal třeba boxe za 7000 playsna 3 za 9000 a plazmu k tomu ale to bych řek že jsou jen z mála lidé...vem si že polovina z čechů je chudá...ale dělají pro děti co se dá aby poznali pravé vánoce a proto jsou zastavárny plné prstýnků,notesů,a podobných věcí ...protože ne jen jednoho dostala krize ne jen jeden žije v chudobě ale je nás víc....ale pravé vánoce sou beztak ty když se rodina sejde,dá si rybu,rozdá pár dárečku na pozornost a jsou všichni spokojení s tím co mají,můj děda v rumunsku taky nežil příjemně když od 10 let se vyučil krejčířem protože jeho mamka měla 12 dětí a táta mu umřel....tak jako je na tom něco pravdy že jsou tu rozmazlený fagani ale hned s eo nich tak nemusí mluvit ne...stačí říct že se mají a že toho mají víc než by měli dostat....ale nic...beztak zas někdo řekne strč si to do pí** a začne mě fu**ovat

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu