Road-Master Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 já jsem dostal panasonic viera 82cm + xbox 360 + prachy na 120GB HDD + 11 her orig. + přenosný disk 1,5 TB samsung + myš G500 + ecko hrníček (na prodej piště !) + naky gatě a toaletáky :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Včera dodatečně laserovou tiskárnu :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Tak já dostal notebook - HP ProBook 4510s ( Ten notebook potřebuju do školi,jinak bych nic nedostal :bash: ):D tři trika Od strejdy nokii 5800 Bačkory Homer :D a od babi dvě stovky :D joj a ještě od mladej kopačky :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 nový PC myš klávesnici oblečení nejaky mejdlo pouzdro na PSP komix a penízky =500 vod babky :) joo a jeste elektrickej kartacek + pastu na zuby aby mi nesmrdelo z drzky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 no ja sem dostal SE w980i asi 1 litr mp3 bundu assassin creed 2 na ps3 atak dale a tak dale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 No já dostal iPod Tocuh 3g. 32, tuny hader, helmu brejle a hadry na lyže, peníze, 2 hry na PS3, červenej DS3 a prachy:D No a dodatečně jsem si nadělil dárek sám, ošukal jsem svoji dětckou lásku8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 20 dkg točeného a brambor :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 tady je to samej rozmazlenej parchant .... amd phenom II 945 x4, nějaká ftipná MB (am3) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 tady je to samej rozmazlenej parchant .... amd phenom II 945 x4, nějaká ftipná MB (am3) Mg tak nezavid ze si rodice sral a dostal si hovno pod stromek :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 -Hafo znackoveho oblečeni -vonavky -GTA DLC -Penize Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 tady je to samej rozmazlenej parchant .... amd phenom II 945 x4, nějaká ftipná MB (am3) uz jsem myslel ze to nikdo nenapise... ... Mg tak nezavid ze si rodice sral a dostal si hovno pod stromek :dozey: ty si jeden z tech blbecku ...:dozey: jinak sem si pred vanocema koupil htc bundu,tričko,hodinky a termo spodky :D od babicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 uz jsem myslel ze to nikdo nenapise...... ty si jeden z tech blbecku ...:dozey: jinak sem si pred vanocema koupil htc bundu,tričko,hodinky a termo spodky :D od babicky. Mg a proc bych mel byt jeden z tech blbecku ja nemel naky extremni vanoce naprostej normal tak nwm co tady pindas.... Rekl jsem to jen proto ze z toho co tu rekl je videt zavist nic vic...takze taky tahni do pice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g0.dNb Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Já jsem si nadělalil PSP 3000 + Motorstorm Artic Edge jinak ještě opožděná karta do PSP.Plno kosmetiky a PSN.Asi vše nejsem už malý :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo1468622753 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 usb wifi adapter :love: , bundu pak este par volovi*... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 uz jsem myslel ze to nikdo nenapise...... ty si jeden z tech blbecku ...:dozey: jinak sem si pred vanocema koupil htc bundu,tričko,hodinky a termo spodky :D od babicky. hej ale tak nám ty věci nezávid ne?za to mi nemůžem jak píše sasán že si rodiče nasíral,dostal si houbelec a musel si kupovat dárky sobě sám....spíš si najdi někoho jinýho na buzerování a né to že hned někoho začneš urážet s tím jaký jsou blbečci atd.... SRY za OT Edit//-Conect-tak třeba někteří dostali málo věcí já jsem měl dcl chudý vánoce a dostal jsem plejsna dvojku a ne trojku kterou sem si přál ale sem i tak rád že něco mám.....jako je pravda že někdo dostal třeba boxe za 7000 playsna 3 za 9000 a plazmu k tomu ale to bych řek že jsou jen z mála lidé...vem si že polovina z čechů je chudá...ale dělají pro děti co se dá aby poznali pravé vánoce a proto jsou zastavárny plné prstýnků,notesů,a podobných věcí ...protože ne jen jednoho dostala krize ne jen jeden žije v chudobě ale je nás víc....ale pravé vánoce sou beztak ty když se rodina sejde,dá si rybu,rozdá pár dárečku na pozornost a jsou všichni spokojení s tím co mají,můj děda v rumunsku taky nežil příjemně když od 10 let se vyučil krejčířem protože jeho mamka měla 12 dětí a táta mu umřel....tak jako je na tom něco pravdy že jsou tu rozmazlený fagani ale hned s eo nich tak nemusí mluvit ne...stačí říct že se mají a že toho mají víc než by měli dostat....ale nic...beztak zas někdo řekne strč si to do pí** a začne mě fu**ovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 Náhodou je to pravda, když si tu některý příspěvky čtu co mazánci všechno dostali (nebudu jmenovat) Když to ale někdo napíše tak neznamená že mu hned závidí ne?! :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 snad celý New Yorker :D, permanentky do posilovny, věci na posilování, asi 5x voňavku AXE :love: no a ještě asi 5000Kč na řidičák (moto) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetti89 Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 místnost 7 x 3,5 m; projekcni platno 2,5 x 3,5 m; fullHD projektor Sony VPL-VW85; PS3 slim 250gb; repro Logitech Z-5500 Digital THX; nu nestezuju si:) nemachruju, ale to hrani je ted uplne o necem jinym:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 je to upe jasny nemusis tady zavidet najdi si nekoho jineho.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 Sam jsme si pred vanoci nadelil psp go:-D dále jsem dostal LCD monitor LG 22¨+M2 4GB+10KG činka jednoručka+CD Tafrob Sup+hafo oblečení+vonavky a deodoranty+gilete Fusion+takovej polstar+peněženku+nejaky blbinkj yale uz nevim co presne:-D Jsem MAX spokojen:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 zak ja sem dostal lístek na koncert kiss co budou v OStravě pak repro Logitech-230 pižamo voňavku a ted jenom čekám až slevní ati hd 5850 a nadělím si nové PC takže vydařený ježíšek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafian159 Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 Ja Jsem DOstal :D Xbox360 + Flash + 120Gb Hadr Pak jsem dostal samsung s5230 nejaky Hadry + 4gb ram 320gb externi hadr A nejaky Ty Prachy Spokojenost MAXIMALNI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dooky Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 Audi A3 asi jsem byl hooodne hodnej :) a jeste wii jinak pak naky kravinky co nestojej za rec :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deiv Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 Playstation 3 slim 120GB Nhl 09 na PS3 voňavku Oblečení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 Hadry Vune asi 2x xD gta 4 na ps3:D prachy knihu trencle a ponozky:D:D:D steheni airsoftove pouzdro woodland :D a jeste nejake blbinky novou mys k pc atd ... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.