Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Tak co jste dostali pod stromeček ? :D

Radus

Recommended Posts

• Odpovědi 79
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

tady je to samej rozmazlenej parchant .... amd phenom II 945 x4, nějaká ftipná MB (am3)

uz jsem myslel ze to nikdo nenapise...

...

Mg tak nezavid ze si rodice sral a dostal si hovno pod stromek :dozey:

ty si jeden z tech blbecku ...:dozey:

jinak sem si pred vanocema koupil htc

bundu,tričko,hodinky a termo spodky :D od babicky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...

Mg a proc bych mel byt jeden z tech blbecku ja nemel naky extremni vanoce naprostej normal tak nwm co tady pindas....

Rekl jsem to jen proto ze z toho co tu rekl je videt zavist nic vic...takze taky tahni do pice

Odkaz ke komentáři

...

hej ale tak nám ty věci nezávid ne?za to mi nemůžem jak píše sasán že si rodiče nasíral,dostal si houbelec a musel si kupovat dárky sobě sám....spíš si najdi někoho jinýho na buzerování a né to že hned někoho začneš urážet s tím jaký jsou blbečci atd....

SRY za OT

Edit//-Conect-tak třeba někteří dostali málo věcí já jsem měl dcl chudý vánoce a dostal jsem plejsna dvojku a ne trojku

kterou sem si přál ale sem i tak rád že něco mám.....jako je pravda že někdo dostal třeba boxe za 7000 playsna 3 za 9000 a plazmu k tomu ale to bych řek že jsou jen z mála lidé...vem si že polovina z čechů je chudá...ale dělají pro děti co se dá aby poznali pravé vánoce a proto jsou zastavárny plné prstýnků,notesů,a podobných věcí ...protože ne jen jednoho dostala krize ne jen jeden žije v chudobě ale je nás víc....ale pravé vánoce sou beztak ty když se rodina sejde,dá si rybu,rozdá pár dárečku na pozornost a jsou všichni spokojení s tím co mají,můj děda v rumunsku taky nežil příjemně když od 10 let se vyučil krejčířem protože jeho mamka měla 12 dětí a táta mu umřel....tak jako je na tom něco pravdy že jsou tu rozmazlený fagani ale hned s eo nich tak nemusí mluvit ne...stačí říct že se mají a že toho mají víc než by měli dostat....ale nic...beztak zas někdo řekne strč si to do pí** a začne mě fu**ovat

Odkaz ke komentáři

Sam jsme si pred vanoci nadelil psp go:-D dále jsem dostal LCD monitor LG 22¨+M2 4GB+10KG činka jednoručka+CD Tafrob Sup+hafo oblečení+vonavky a deodoranty+gilete Fusion+takovej polstar+peněženku+nejaky blbinkj yale uz nevim co presne:-D

Jsem MAX spokojen:-D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu