Fajn Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2010 Řidičák + kára po matce (pětkovej golf) Citovat
sensei Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2010 Tákže... já dostal Airbus A380 + pilota a sexy palubní personál jen pro mě... pak Audi R8, moto Aprilii RSV 4 Factory, 51% akcií facebooku, 30% akcií Googlu, PS3, X360, 52" LED Full HDTV SONY...... :dozey: A teď vážně.. zas bych to tak nehrotil, někdo dostal pod stromeček víc někdo míň. Já dostal přesně to co jsem si přál... Skullcandy sluchátka (Lowrider), Uncharted 2 pro PS3, kufr na poker, mikinu, tričko a pyžamo s medvídkem Pú od babičky... a nic mi ke štěstí nechybí :) ...snad se jen v co nejkratší době obohatím o AC2, který prostě musím mít 8) Citovat
Dckingcz Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2010 - XBOX 360 ELITE :-* - Skate 2 na X360 - Hadry na 100 let dopředu :D - Pěstí od fotříka :D Citovat
Wind Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2010 sasán tobě se omlouvám asi jsem to přehnal tovíš když vidím že někdo dostane k vánoců PS3 s 107cm LCD a k tomu PSP tak mi rekni jestli je to normalni ale jo,já jsem taky dostal ve co jsem si pral a sem spokojenej jelikoz takovyhle vychytávky co tu dostali na vanoce uz bratr koupil do naseho pokoje a tudis jsem spokojenej jeste vice....:-) Citovat
Little Z Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2010 tričko, voňavku, ipod touch a takú pollitrovú šálku :D ale najväčšiu radosť mi pod stromčekov spravili ponožky :D a nejaké peniaze.. a skoro som zabudol: 50 eur kreditu do mobilu :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.