Fajn Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 Řidičák + kára po matce (pětkovej golf) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 Tákže... já dostal Airbus A380 + pilota a sexy palubní personál jen pro mě... pak Audi R8, moto Aprilii RSV 4 Factory, 51% akcií facebooku, 30% akcií Googlu, PS3, X360, 52" LED Full HDTV SONY...... :dozey: A teď vážně.. zas bych to tak nehrotil, někdo dostal pod stromeček víc někdo míň. Já dostal přesně to co jsem si přál... Skullcandy sluchátka (Lowrider), Uncharted 2 pro PS3, kufr na poker, mikinu, tričko a pyžamo s medvídkem Pú od babičky... a nic mi ke štěstí nechybí :) ...snad se jen v co nejkratší době obohatím o AC2, který prostě musím mít 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dckingcz Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 - XBOX 360 ELITE :-* - Skate 2 na X360 - Hadry na 100 let dopředu :D - Pěstí od fotříka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 sasán tobě se omlouvám asi jsem to přehnal tovíš když vidím že někdo dostane k vánoců PS3 s 107cm LCD a k tomu PSP tak mi rekni jestli je to normalni ale jo,já jsem taky dostal ve co jsem si pral a sem spokojenej jelikoz takovyhle vychytávky co tu dostali na vanoce uz bratr koupil do naseho pokoje a tudis jsem spokojenej jeste vice....:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Little Z Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 tričko, voňavku, ipod touch a takú pollitrovú šálku :D ale najväčšiu radosť mi pod stromčekov spravili ponožky :D a nejaké peniaze.. a skoro som zabudol: 50 eur kreditu do mobilu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.