Filipp Odesláno Červen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2007 ok :( .... chtel sem se kouknout, byl sem nedockavej ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 tady jsou moje screeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 Jo, takže to jsme já, ty, termix.. Ještě by sem měl dát screen Dragunov, folty a pár dalších lidí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 snad ještě dodaj screeny at je to zajímavější :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 To jo no, takle bysme byli jenom tři.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 ale zase je jistota že každej aspon něco vyhraje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 To sice jo, ale byl bych raději, kdyby nás bylo víc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 Vítku promiň ale nemůžu poslat screen kterej ani nebyl jak udělat... celej tejden mám lítačku po dokotrech, samé testy, odběry, kraviny a tak sem byl rád že sem se aspoň na chvíli někdy dostal k PC a PSP sem už přes týden nezapnul... je mi líto ale není opravdu čas, včera závody, dneska nějaká regenaračka.... :roll: děs a hrůza :( konec školního roku a já nevim kam mam skočit dřív Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 Honzo, já to znám ;) ale je to škoda... že jsme jen tři.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 Honzo, já to znám ;)ale je to škoda... že jsme jen tři.. Aspon bude mat kazdy vyhru ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 ;) Pravda pravdoucí :) Myslím že nikdo jiný se už nepřidá, tak dejte hesla. moje heslo: bylo_tezky_vybrat Pridejte hesla a já udělám anketu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 heslo je nadlabak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gazza Odesláno Červen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2007 zdarec neco jsem nafotil ale zajima me jestli jde o NEJ fotku a nebo o nejlepsi trik za co nejvic bodu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Červen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2007 no lenze sutaz uz skoncila ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gazza Odesláno Červen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2007 no ja sem myslel ze to este prodlouzite kdyz je vas tak malo...ja sem si totiz zprovoznil screeny az vcera vecer no nic se nedeje..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červen 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2007 Bohužel. ;) někdy příště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gazza Odesláno Červen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2007 doufam ze este nejaka soutez probehne tony je moje uplně nejoblíbenější hra...asi jinej tony nez underground a project 8 na PSP neni co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2007 doufam ze este nejaka soutez probehne tony je moje uplně nejoblíbenější hra...asi jinej tony nez underground a project 8 na PSP neni co? oba díly jsou na PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gazza Odesláno Červen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2007 myslel jsem jestli neexistujou este nejaky jiny dily na psp (tonyho) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2007 myslel jsem jestli neexistujou este nejaky jiny dily na psp(tonyho) aha špatně sem pochopil jsou tyto 2 díly pouze :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gazza Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 to me stve protoze treba tony trojka nebo ctyrka byli luxusni dily... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 Trojku a čtyřku spustíš z PS1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.