romik Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Mé info v konzoli je:D:2.0.12625.0 - K:2.0.12625.0 (BK:2.0.1888.0) Pujde mi to? myslíš JTAG HACK? v žádném případě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirekxxxx Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Vždyť tam nikde nevidim kernel 8xxx. Nebo se pletu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Vždyť tam nikde nevidim kernel 8xxx. Nebo se pletu nejdříve si o tom něco přečti, je tady o tom napsáno už mraky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirekxxxx Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Tak jsem si o tom neco precetl, myslis ze JTAG HACK casem pude na D:2.0.12625.0. Nebo je to pase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Posledni update na Dash 2.0.13146.0 pomoci Jtag Tool v3.13 Http://Tech-Modz.Net/JtagTool/JtagToolSetup.exe Mam hotovo a je to funkcni:cheesygrin: Jedine s cim jsem mel problem ze se zmenila IP Xboxu tak jsem ji zadal manualne a uz FTP zase jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 Kdyz ma stazenej JTAG rip hry a chci nahrat nejeke stazene DLC jak to provest? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xboxmag Odesláno Červenec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2011 Poradí mi někdo jestli už jde udělat Jtag na X360 Elite s Jasper? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Červenec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2011 Samozrejme. Ale musel bys mihodne stary dashboard i urciteou konzoli. A jelikoz se ptas tak, jak se ptas, pak si myslim, ze budes mit smulu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Červenec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2011 Tak je venku dalsi verze Easy FreeBoot 5.31 pro 13599 a zrovna i Dash Launch 2.23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 Je k mani dalsi verze Jtag Tool v3.50 Features: - Creating FreeBOOT 9199,12611, 12625, 13146, 13599 Any Motherboard - Alternate SMC Xell & Freeboot - Install Xellous - Install Images - Bad Block Remaping - Get KV Info - KV Editor - UN-Ban Feature - Get CPU Key Easily - Works With USB or LPT - Ability To Remove FreeBOOT - Generation FreeBOOT in a click. - Nice interface. - Built In Help (Tutorial) - Convert XBReboot To Original Nand - Repair Bad Nand - Nand Compare - Capture Card (CPU Key Snap-Shot) - MS Update http://tech-modz.net/JtagTool/JtagToolSetup.exe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 Dal jsem 1TB HDD a ejhle po startu to chce update a Kinect stale blika. Kdyz ho chci delat prez USB disk tak to nejde. Kdyz odpojim Kinect tak to pri startu neotravuje s updatem. Netusi nekdo co s tim? To se mi jeste nikdy nestalo a to jsem delal update Dashe jiz nekolikrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Tak vyreseno tak, ze jsem prehral NAND a pak update Dashe 2.0.13599.0 normalne sel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 zdravim, mam takovej dotaz (vzhledem k tomu ze jsem se o jtag nejak moc nezajimal, tak poprosim aby jste me neukamenovali :lol:) takze... mam soucasnou verzi dashe 12625, a mam dotaz jde nebo nejde na ni udelat Jtag? resp. jak to vypada co je k tomu potreba atd. ? diky za odpoved :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 9, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Ne, nejde. Jtag jen do DB 7371. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Duben 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 Ahoj. Neporadíte někdo jak rozject Kinect Star Wars na XBR 13599 ? Zkoušel jsem XBGHack, ale nepomohlo. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Duben 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 Updatuj na nový dashboard. Vytvoř image např. přes program multibuilder 0.9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Duben 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 Díky moc, zkusím :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fofan Odesláno Červenec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2014 Ahoj, tady je to naky mrtvy posledni dobou, je snad neco lepsiho uz?:D omlouvam se hofne dlouho sem s xkem nic neresil, ale ted kdyz to vidim rad bych zkusil neco novyho, vyplati se stale tenhle postup? Mimochodem mam tenhle dush co je na obrazku, tak jen potvrzeni ze muzu udelat hack ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.