Ahoj , potřebuju složit pc do 5000 Kč (+- asi tak 500 Kč...).
Měl by sloužit především ke hraní her ... (ikdyž vím že v takovém omezení je to téměř nemožné....)
Co jsem se kouklal tak mám nějaké malé návrhy , ale nejdříve mě zajímá co vymyslíte vy...
Lajcké požadavky: minimálně 1gb ram , solidní procesor , dobrou kartu (proto dobrý procesor abych postupem času až budu peníze mohl na procesor pověsit lepší kartu a nebyl by problém... nicméňě čím lepší karta tím víc si na tom budu moc zahrát her , převším nových... :bash:) hdd: min.250 GB.
jinak mě nic už nenapadá... a těším se co vymyslíte! :)
Prostě abych z těch 5000 Kč "vytřískal " co nejlepší pc...
Otázka
Drew1468623667
Ahoj , potřebuju složit pc do 5000 Kč (+- asi tak 500 Kč...).
Měl by sloužit především ke hraní her ... (ikdyž vím že v takovém omezení je to téměř nemožné....)
Co jsem se kouklal tak mám nějaké malé návrhy , ale nejdříve mě zajímá co vymyslíte vy...
Lajcké požadavky: minimálně 1gb ram , solidní procesor , dobrou kartu (proto dobrý procesor abych postupem času až budu peníze mohl na procesor pověsit lepší kartu a nebyl by problém... nicméňě čím lepší karta tím víc si na tom budu moc zahrát her , převším nových... :bash:) hdd: min.250 GB.
jinak mě nic už nenapadá... a těším se co vymyslíte! :)
Prostě abych z těch 5000 Kč "vytřískal " co nejlepší pc...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
17
9
8
6
Nejvíce příspěvků v jednom dni
pro 30
40
pro 29
29
srp 28
4
bře 17
2
Top Posters For This Question
Drew1468623667 17 posts
suchac500 9 posts
skype 8 posts
FreeMan 6 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
pro 30 2009
40 posts
pro 29 2009
29 posts
srp 28 2010
4 posts
bře 17 2010
2 posts
74 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.