Filousss Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 Chtěl bych se zeptat, když budu mít flash LT 1.1 a mám na HDD nainstalované patchnuté hry, momentálně mám flash 1.6 (samozřejmě s těma patchnutýma hrama bych na live nelezl) může to microsoft zjistit, že je tam mám nainstalovaný a dát mi za to ban? Dík za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 Pokud s nima nebudeš online, ban ti nehrozí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filousss Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 Pokud s nima nebudeš online' date=' ban ti nehrozí.[/quote']Dík moc za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mojda Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 zdravím furt přemýšlím o flashnutí. ptám se, jestli někdo z vás dostal ban s tím novým firmwarem LT 1.1? nebo to zase bude hromadně na podzim? chtěl bych být na live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 Určitě se najde někdo kdo dostal s iX LT 1.1 ban. Nikdo ti ale nepoví proč ho dostal a to je docela zásadní problém ... většina z nich nedodržovala zakladní pravidla navíc někteří o tom ani neví ... V tuhle chvíli bys ban dostat neměl, pokud nebudeš hrát hry se špatnym stealthem, hry před vydáním a mít uplně novou konzoli, se kterou jsi nebyl nikdy na live. Jak to bude v budoucnu ti nikdo nepoví ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 tak ja tam pracujem a je to tak jak rikas.stoji to na 3roky 1099kc.a kdyz dostanes ban prides o normal zaruku u microsoftu.ale tebe je to jedno mas happy care.tam to resi svedska pojistovna a je to tak jak ti to rikal nejakej muj kolega.jen to musis nejak poskodit.treba jsi jsel ku kamosovi a bum jsi zapomnel zapnout kapsu a xko jsa vali dolu schodama. a mas to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzu_kuc Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 Boss94, je to tak, taky sem mel flash xko, dostal banan, zabalil do rucniku, nechal trosku zahrat, a sup ..RROD byl na svete :) (mel jsem jeste falcon - Arcade) mel jsem pojistku happy care, a za 68 dni (maji na to ve smlouve 90 dni) jsem dostal uplne novej kus a jeste navic elite. ...jeste se zeptam, hrajete normalne i palene hry pres live ? nebo jen origosky ? ..zatim sem si na to netroufnul hraju jen off, E:// mam Flash 1.1 LT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 Hraju normálně online. Pokud vlna banů přijde, tak přijde na podzim a dostanou to zas všici za fw v mechanice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzu_kuc Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 no kamos, ban nedostal, a hral palenky jen off, a spokojene muto ted porad funguje ..i po banovaci vlne, takze se mozna preci jen jeste zdrzim hrani palenejch her, hezky pekne vytahnout kabel, kdyz tam strkam palenku ..a snad me to projde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boss94 Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 Tak to je fajn:-) a ty teď nemáš pojistku, že se bojíš s pálenkou na live? mam taky LT 1.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 16, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 Tak jsem další štastnej uživatel iX LT 1.1 na LIVE :) A kdy za to štěstí zaplatíš to, co zaplatit máš? Ač nerad tak i přeze všechnu snahu se domluvit se tenhle člověk zapírá a v tuto chvíli nemůžu říct jinak než že je to malý zlodějíček. Divím se, že ti to za těch pár korun stojí za to. Takže pro ostatní - pozor na něj! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeCZko Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Da se pak s timhle FW hrat pres Live gamesa ktera je prevedena z Wave6 na Wave3? Zatim mam FW 1.6, tak jestli ma smysl flahovat... Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Ne, opatchovaný hry se na live hrát nesmí, hrozí ban ... musel bys jí zkopírovat do PC, fixnout zpět a pak spusit na LT, který wave 6 dokáže přehrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeCZko Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 To yb tak nevadilo, CoD:MW2 mam nastesti s puvodni Wave. Ale pokud LT umi eliminovat pouzivani Activate disku tak je to v pohode :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 ActiveISO se používá jen na iX 1.6, všechny novější (takže i LT) dokážou přehrát wave 4/5/6 bez nutnosti patche, takže nemusíš nic upravovat, jenom stáhneš, vypálíš a hraješ. Že má hra původní wave ještě neznamená, že je v pořádku. Musíš mít v pořádku všechno (stealth, SplitVid ...) a CoD6tky se objevilo několik špatnejch releasů, takže doporučuju zkontrolovat přes abgx a případně fixnout. Nejdřív můžeš zkontrolovat jenom vypálený DVD. Vložíš ho do mechaniky PC, zapneš abgx, u input vybereš burned DVD a spustíš kontrolu. Pokud to nebude v pořádku, vytvoř z DVD ISO obraz a ten fixni přes abgx. Návod jak vytvořit z vypálené hry ISO obraz je tady http://console-forum.net/showthread.php?t=91108. Mimochodem, byl jsi někdy s nějakym iX na Live? Už tam na tebe ten ban může klidně čekat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 Muzete mi nekdo prosim poradit ? Nepochopil jsem ze vsech tutorialu co jsem cetl tohle: Kdyz mam Xbox, novej cerstve flashnutej na LT 1.1 jakej typ her mam stahovat, aby byli bezpecny na LIVE ? 1) Mam stahovat opatchovany hry a kontrolovat pres abgx360 jestli vsechno sedi ? NEBO 2) Nekde jsem nasel, ze se maji stahovat hry, cisty nepatchovany, ze ten LT ma stealth v sobe a ze ty patchovany muzou byt dokonce na LIVE problem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 Tak samozrejme, ze nepatchovane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 Vetsina releasu uz stealth ma, staci kdyz v abgx je vsechno v poradku. Patchuje se wave a pokud je wave patchnuta, je poskozenej stealth. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 Aha takze, patchnuta hra tim se mysli kdyz je zmenena Wave, a "cista hra" je proste original hra se svoji Wave akorat ma v sobe stealth ?Odkud, je nejlepsi ty hry stahovat aby nebyli patchnuty na jinou Wave a byli teda jen se stealthem pro LT 1.1 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 Vždy je dobré kontrolovat hru pomocí Abgx. Pokud se někde objeví patch, je to prasácké a odtud už nestahuj. Naštestí drtivá většina her na netu je v tomto ohledu v pořádku, já sám jsem se setkal s tímto pouze jednou a to v dobách, kdy se moc nevědělo, co s tím. Jinak pro nejbezpečnější hraní (ne, nebudeme zde psát obvyklé kecy typu: bez flashe, apod, že?) je dobré počkat pár dnů po vydání, než se hra objeví v DB Abgx ověřená. Dokážu si představit situaci, kdy se objeví novinářská verze, která může být celkem dobře dohledatelná, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Dik uz to vsechno docela chapu, ted jsem ale narazil na problem ze mi abgx neprecte ty Wave 5 a Wave 6 hry. Mod na detekci jsem si tu nasel ale porad mi vrta hlavou jestli je "bezpecny" pak ty hry pouzivat na LIVE nebo jestli to je alespon stejne "bezpecny" jako ty hry do Wave 4 ktery original abgx precte v poradku (bezpecny v uvozovkach protoze ohledne flashe nic neni bezpecny) Jde mi o to nakolik je ten mod duveryhodnej na netu jsem o nem nenasel moc infa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Já ted addon na wave 5 a 6 používám a myslím, že je v pohodě. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Každá Wave je přesně daná a pouze jednu podobu. Proto ani není třeba ten mod, ale stačí jen CRC Video partition. Pokud se shoduje s platnými pro W5 a W6, bude to v pořádku. A z toho samého důvodu je samotný mod IMO celkem bezpečný, pouze přidal rozpoznání dvou CRC, plus pár textů navíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Proc abgx u Red Dead Redemption pise ze PFI matches 4th Wave ? Chapu ze bez modu nezna Wave 5 a 6 a nemuze zkontrolovat Video Partition, ale proc pise tohle... Je to verze tady z fora od p.a.c.o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Postni screen ... některý lidi, co hry releasujou hru patchnou z wave 5/6 na 4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.