Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

"CF"hoppers,shampons,emos and etc.

Panther

Recommended Posts

• Odpovědi 141
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

17, hoper (trochu i House a Gabber...)

ehm, kde je těch 92% co ten Hip-Hop poslouchá?? :dozey:

Jinak nechcete přestat řešit kraviny kdo co nosí? To je snad každýho věc ne?! Ať si každej oblíká do toho v čem má pohodlí... já jsem třeba hoper ale rovnej kšilt nebo kalhoty s poklopcem u kolen nenosim... mě osobně se třeba zas nelíbí když někdo chodí v kožených bundách, má černý náramky, trika se satanskou hvězdou... prostě rocker a neřešim, jeho věc... a kdo říká že Hip Hop je pro děti tak je dítě sám, je to normální moderní styl co frčí a frčet bude...taky spousta dětiček si plete pojem Hip Hop, Rap a RnB a házej to do jednoho pytle. RnB třeba rád nemam, takový horzný kňourání... Taky nemelu že Rock je banda ořvanej hovad že div nevyhoří reprák. Jo a taky nemusíte řešit kdo nakupuje u větnamců a kdo né ne? Každej z nás tak už někdy byl a náhodou prodávaj pěkný hadry za přijatelný ceny a né všechno vydrží jeden tejden... i když osobně preferuju spíš nějaký normální český obchody.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemám žádnej vyhraněnej styl, ale poslouchám rock, takže často nosím trika se znakem kapel apod. neoblíkl bych na sebe ty typicky šamponský věci jako fialový kalhoty (miči xD). Nenakupuju u vietnamců, ale taky nenakupuju nějaký extrémně drahý oblečené. Mikina - 500-700, triko 200-300,..

edit. ale když už se tady tak krásně označujete tak ROCKER :cheesygrin::D

edit2. některejm příspěvkům se dlouze směju xD

Odkaz ke komentáři

bez stylu ? oblíká se od kenvelo,veitnamců?....

ty seš fakt dobrej kkt, taky nemám vyhrazenej styl a hadry u ťamanců nekupuju už jen z principu, ale k tobě je zbytečné se vyjadřovat, za prvé proto, že to už celkem shrnul kuba a za druhé proto, že si debil

jinak k tématu, jak jsem psal, nemám vyhrazenej styl kromě hip hopu ( kterej mimo H16 neposlouchám vůbec ) poslouchám skoro vše, od rocku přez metal po drumy

a co se týče oblíkání, tak na fotbal a jiné důležité akce Lonsdale, everlast, umbro a na pařby a do školy více méně šampoňácký hadry xD ( ale fialový kalhoty bych si na sebe nevzal :lol:)

každej má svůj styl, a je to jeho věc, ale myslím, že nejlepší je, když má člověk svůj vlastní styl a je sám sebou, a nehraje si na tvrdého gangstu jen proto, že to dělají kámoši

Odkaz ke komentáři

nosím to co se mi libí (a nebo to co mám zrovna vyžehlené xD) mladá ze mě dělá takovýho rockera s nádechem metalisty xD (ta moje rocko-emařka :love:)

moje hudba? viz. http://last.fm/user/zavorka zkráceně poslouchám rock, spíš hard rock občas nějaký ten metal , alternative metal/rock a podobný :)

jinak nesmím ještě zapomenout na The Prodigy! :love: jediná skupina za kterou jsem dal prachy(a nepočítám premium učty share serverů xD)

jinak hopeři shampooni mi jsou u prdele at si dělaj co chcou dokud nezačnou jebat do rockerů/metlů/emařů a další takových podobných lidí (což se děje často :D)

EDIT: 18let

Odkaz ke komentáři

heh to tu nikdo neposloucha treba punk rock nebo pop punk???:cry:

já ^^ punk rock a pop punk je rozhodně víc jak 50% toho co poslouchám.. POP PUNK'S NOT DEAD! (New Found Glory :D)

moje hudební kolekce je z 99% rock. zbytek je od každýho pár písniček. pár elektro, tak 5 hip hopovejch písniček taky možná xD. viz. www.last.fm/user/GameEs . Prostě jak sem říkal nemám vyhraněnej styl, z každýho si beru trošku xD prostě koupím si co se mi líbí a ne že si něco koupím jen že to sedí do nějakýho "mýho stylu" :D

Odkaz ke komentáři

hmm ne kazdej, ale vetsina co znam tak jsou radoby gangzta :cheesygrin: jako znam jednoho nebo 2 normalni (xDD )

njn..ale tak hiphop (jako styl oblíkání) neni jen o poklopci mezi kolenama, všechno o několik vewlikostí větší atd atd.. já znam dost hoperů co se neoblíkaj takhle..(patřim mezi ně) ale znam i dost těch co to tak nosej ale tak neřešim to..mě to nevadí a je to jejich věc,, :D:D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu