jak.to Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 věk ...14 ...hip hoper ..nejrači mám eminema a 50 centa to jsou mé vzory..neznám lepší pocit než si dát na hlavu rovnej kšilt a jít ulicí..ale když dou cikáni tak ji sundávám oni prostě záviděj že nejsou tak tvrdý jak já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 17, hoper (trochu i House a Gabber...) ehm, kde je těch 92% co ten Hip-Hop poslouchá?? :dozey: Jinak nechcete přestat řešit kraviny kdo co nosí? To je snad každýho věc ne?! Ať si každej oblíká do toho v čem má pohodlí... já jsem třeba hoper ale rovnej kšilt nebo kalhoty s poklopcem u kolen nenosim... mě osobně se třeba zas nelíbí když někdo chodí v kožených bundách, má černý náramky, trika se satanskou hvězdou... prostě rocker a neřešim, jeho věc... a kdo říká že Hip Hop je pro děti tak je dítě sám, je to normální moderní styl co frčí a frčet bude...taky spousta dětiček si plete pojem Hip Hop, Rap a RnB a házej to do jednoho pytle. RnB třeba rád nemam, takový horzný kňourání... Taky nemelu že Rock je banda ořvanej hovad že div nevyhoří reprák. Jo a taky nemusíte řešit kdo nakupuje u větnamců a kdo né ne? Každej z nás tak už někdy byl a náhodou prodávaj pěkný hadry za přijatelný ceny a né všechno vydrží jeden tejden... i když osobně preferuju spíš nějaký normální český obchody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Nemám žádnej vyhraněnej styl, ale poslouchám rock, takže často nosím trika se znakem kapel apod. neoblíkl bych na sebe ty typicky šamponský věci jako fialový kalhoty (miči xD). Nenakupuju u vietnamců, ale taky nenakupuju nějaký extrémně drahý oblečené. Mikina - 500-700, triko 200-300,.. edit. ale když už se tady tak krásně označujete tak ROCKER :cheesygrin::D edit2. některejm příspěvkům se dlouze směju xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 je mi 15 , poslouchám vše co se mi líbí ... styl ? od každýho něco ... nosim to co se mi líbí ... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Je mi jedno co kdo nosí nebo tak ale jaký lidi jsou. neosuzuju šampony jen kvuli tomu ze nenosej to co já... Je mi to uplne jedno záleží jaký ty lidi jsou .. Jinak já >> nick=profil... věk=16 skoro 17... styl .. Hip-Hop... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 bez stylu ? oblíká se od kenvelo,veitnamců?.... ty seš fakt dobrej kkt, taky nemám vyhrazenej styl a hadry u ťamanců nekupuju už jen z principu, ale k tobě je zbytečné se vyjadřovat, za prvé proto, že to už celkem shrnul kuba a za druhé proto, že si debil jinak k tématu, jak jsem psal, nemám vyhrazenej styl kromě hip hopu ( kterej mimo H16 neposlouchám vůbec ) poslouchám skoro vše, od rocku přez metal po drumy a co se týče oblíkání, tak na fotbal a jiné důležité akce Lonsdale, everlast, umbro a na pařby a do školy více méně šampoňácký hadry xD ( ale fialový kalhoty bych si na sebe nevzal :lol:) každej má svůj styl, a je to jeho věc, ale myslím, že nejlepší je, když má člověk svůj vlastní styl a je sám sebou, a nehraje si na tvrdého gangstu jen proto, že to dělají kámoši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 15, za měsíc 16 ... (New Yorker, Cropp, Adidas, Puma, Nike) ==> Univerzál, říkejte si tomu jak chcete :) názor je to váš a ten já neovlivním ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Frozen Bee,17,indie pop punker :lol: 17, hoper (trochu i House a Gabber...)... Taky nemelu že Rock je banda ořvanej hovad že div nevyhoří reprák. nepleteš si to trochu s metalem? :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 nosím to co se mi libí (a nebo to co mám zrovna vyžehlené xD) mladá ze mě dělá takovýho rockera s nádechem metalisty xD (ta moje rocko-emařka :love:) moje hudba? viz. http://last.fm/user/zavorka zkráceně poslouchám rock, spíš hard rock občas nějaký ten metal , alternative metal/rock a podobný :) jinak nesmím ještě zapomenout na The Prodigy! :love: jediná skupina za kterou jsem dal prachy(a nepočítám premium učty share serverů xD) jinak hopeři shampooni mi jsou u prdele at si dělaj co chcou dokud nezačnou jebat do rockerů/metlů/emařů a další takových podobných lidí (což se děje často :D) EDIT: 18let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 a jinak ne každej hoper nosí rozkrok u kolen a trika o 3 velikosti větší a je rádoby gangzta :dozey: hmm ne kazdej, ale vetsina co znam tak jsou radoby gangzta :cheesygrin: jako znam jednoho nebo 2 normalni (xDD ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steven25 Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 heh to tu nikdo neposloucha treba punk rock nebo pop punk???:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 heh to tu nikdo neposloucha treba punk rock nebo pop punk???:cry: punk rock jo, miluju The Offspring :love: ale třeba čistej punk bych mi rve uši xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 já to poslouchám :D....čti pár(2) postů zpět...... Daxter: přesně :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 heh to tu nikdo neposloucha treba punk rock nebo pop punk???:cry: já ^^ punk rock a pop punk je rozhodně víc jak 50% toho co poslouchám.. POP PUNK'S NOT DEAD! (New Found Glory :D) moje hudební kolekce je z 99% rock. zbytek je od každýho pár písniček. pár elektro, tak 5 hip hopovejch písniček taky možná xD. viz. www.last.fm/user/GameEs . Prostě jak sem říkal nemám vyhraněnej styl, z každýho si beru trošku xD prostě koupím si co se mi líbí a ne že si něco koupím jen že to sedí do nějakýho "mýho stylu" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 hmm ne kazdej, ale vetsina co znam tak jsou radoby gangzta :cheesygrin: jako znam jednoho nebo 2 normalni (xDD ) njn..ale tak hiphop (jako styl oblíkání) neni jen o poklopci mezi kolenama, všechno o několik vewlikostí větší atd atd.. já znam dost hoperů co se neoblíkaj takhle..(patřim mezi ně) ale znam i dost těch co to tak nosej ale tak neřešim to..mě to nevadí a je to jejich věc,, :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Checkpoint Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Checkpoint, 16, nemám vyhrazený styl, občas nosím něco "šampónského" a občas sk8. Poslouchám převážně dnb, dubstep, electro, minimal, ale občas i rock metal a hip hop.. Jinak neřeším co nosí ostatní, každý at' si chodí jak chce mě je to šumák.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Sasa.lohr-16 Gangsta poslouicham hlavne hip hop, ale obcas i to RnB edit: kalhoty nosim tak ze bych si tam mohl schovat nakup!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Ales, 19let, teknar :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 já fakt nvm co sem :D já si myslim že sem upe normál,lidi řikaj že šampón...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oLeKs Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 oLeKs,14,Hoppers, nenosim kalhoty az na kolenech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 tady je to přeplněný hoperama :D...to sem ani nečekal xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 tady je to přeplněný hoperama :D...to sem ani nečekal xD ja jo nezapomen ze to posloucha 92% teenageru :lol: :lol: EDIT: Opraveno :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 To se pleteš ! Ne 92% lidí ale 92% týnejdžrů, ikdyž ani tomu nevěřím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 tady je to přeplněný hoperama :D...to sem ani nečekal xD to je jen dobře :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 To se pleteš ! Ne 92% lidí ale 92% týnejdžrů, ikdyž ani tomu nevěřím... :roll: mojemu tátovy je 38 a taky poslouchá hip hop :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.