Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

"CF"hoppers,shampons,emos and etc.

Panther

Recommended Posts

• Odpovědi 141
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

supik, 14, posloucham hlavne hop, ale i dnb, house, indie rock, punk rock... obleceni nosim takovej trochu mix hoperskyho se samponskym :D -> 2 nejvic nenavideny styly :D

boty nike dunk nebo air maxy, kalhoty ne moc siroky, normalni jeans nebo i barevny, rozkrok ovsem celkem nizko :/ :D, trika barevny, v normalni velikosti, znackovy, nekdy pres ne kosile, nekdy nosim i pola lacoste, ralph lauren atd + rovnej ksilt nebo kulich co vypada jako kondom s bambuli :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

značkovejch hadrů mám plnou skříň ale v 80% případů nosim "vidlácký" hadry (podle některejch lidí)

...nesnášim značkový hadry, jsou několikanásobně dražší a výdrž maj stejnou, sice o něco hezčí, ale to je věc vkusu a stylu (kterej taky nepodporuju, nejenom kvůli tomu, jak je to trapný (všimněte si jak lidi 18+ nosej normální hadry a né žádný hop hip šampony (asi těm lidem došlo, že takhle holky fakt nenachytaj (a pokud jo, tak je to jen o vzhledu (sexu?) (taky každýho věc))))

celej život sem nosil značkový hadry co mi rodiče kupovaly, už mě to nudí a nesnažim se ostatnim ukazovat jak sem bohatej, proto nosim normální (pro někoho vidlácký) věci

Odkaz ke komentáři

S-stylem oblíkání mu ho připomínáš (nejspíš)

H-možná to bude tim že když si člověk má oblečení kupovat sám tak se mu do toho nechce investovat tolik jako do toho investovali rodiče když mu oblečení kupovali... a nechápu co to je za blbost balit holky na to jak sem oblečenej :D:D:D

Odkaz ke komentáři

S-stylem oblíkání mu ho připomínáš (nejspíš)

H-možná to bude tim že když si člověk má oblečení kupovat sám tak se mu do toho nechce investovat tolik jako do toho investovali rodiče když mu oblečení kupovali... a nechápu co to je za blbost balit holky na to jak sem oblečenej :D:D:D

Blbost to není, znám spoustu takových machýrků (většinou hip hop) co dostanou od rodičů Ecko mikinu nejmíň XXXL a myslí si že jsou úplně kúúú:l a určitě sbalí ňákou šťabajznu kterou za rohem ohnou přes koleno a pak o tom vykládají kámošům.

Konkrétně já si celkem vybírám v čem chodím mezi lidi protože šaty dělají člověka a líbí se mi víc kvalitní oblečení v standartní cenové relaci než levnější, ale stejně tak mám kamarády, kteří se oblékají od hlavy až k patě u šikmookejch a chodí s nádhernýma holkama.

Odkaz ke komentáři

no tak já si kupuju jedině kvalitní značkový (většinou dražší) oblečení...ale nekupuju si to na to abych tak balil holky :D kupuju si to abych taky vypadal

Jo ale před kým chceš vypadat??? :lol: Před holkama :lol:

Ne jako jasné já si taky rád kupuju hezké drahé věci abych nevypadal jak strašák do zelí, ale znám takové co si kupujou gangsta oblečení aby si zvedli ego a sbalili slečnu. :lol:

Odkaz ke komentáři

Stejně půlka lidí co sem píše na sobě nikdy neměli tričko víc jak za 1000 a dělaj tady machry jak by na sebe nevzali nic co nemá značku :roll:

Jinak taky radši nosím značkový věci , ale vůbec mi nevadi si vzít tričko s tesca nebo od větnamců za dvě stovky

Odkaz ke komentáři

Jo ale před kým chceš vypadat??? :lol: Před holkama :lol:

Ne jako jasné já si taky rád kupuju hezké drahé věci abych nevypadal jak strašák do zelí, ale znám takové co si kupujou gangsta oblečení aby si zvedli ego a sbalili slečnu. :lol:

no tak před holkama ale taky aby si o mě ostatní neřekli že se oblíkam hrozně atd atd...

tak taky znam..ale já k nim rozhodně nepatřim !!! :D:D ale mě by to prostě vadilo nosit nějakej fake...už ten pocit... :! :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu