Zavorka Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 nejvíc co jsem dal za trika ... bylo za the prodigy - 20euro , a take me to the hospital za 20liber :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dimakankava Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 dimakankava,14,ShAmP0nÉk=* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g0.dNb Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 To já dam max za rifle 2000(horsefeathers) a za boty 2000(fallen) :D to byla fakt pecka dat takovou částku za dvě věci :D jsem litoval že potom makám jak blbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dimakankava Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Mne teda kupuje otec,strejda ale jinak si kupuji sam protoze mam svuj vkus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g0.dNb Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 staré časy :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 proste nejvic pohoda teplakovka bejska a volny veci :Dtak to mam rad x)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 supik, 14, posloucham hlavne hop, ale i dnb, house, indie rock, punk rock... obleceni nosim takovej trochu mix hoperskyho se samponskym :D -> 2 nejvic nenavideny styly :D boty nike dunk nebo air maxy, kalhoty ne moc siroky, normalni jeans nebo i barevny, rozkrok ovsem celkem nizko :/ :D, trika barevny, v normalni velikosti, znackovy, nekdy pres ne kosile, nekdy nosim i pola lacoste, ralph lauren atd + rovnej ksilt nebo kulich co vypada jako kondom s bambuli :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 umim si te predstavit, takovyho mame ve skole. Ten ma jeste piersing v brade:D ale je to hroznej VOŠOUCH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 esi mluvis o me, tak nechapu, co to ma bejt vosouch..... a piercing nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 ty si to asi nepochopil :D on mluvil o někom ze školy... :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 ale v podstate rikal, ze si mysli, ze vypada jako ja... a ja envim, jestli vosouch je o osobnosti nebo o hadrech :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 značkovejch hadrů mám plnou skříň ale v 80% případů nosim "vidlácký" hadry (podle některejch lidí) ...nesnášim značkový hadry, jsou několikanásobně dražší a výdrž maj stejnou, sice o něco hezčí, ale to je věc vkusu a stylu (kterej taky nepodporuju, nejenom kvůli tomu, jak je to trapný (všimněte si jak lidi 18+ nosej normální hadry a né žádný hop hip šampony (asi těm lidem došlo, že takhle holky fakt nenachytaj (a pokud jo, tak je to jen o vzhledu (sexu?) (taky každýho věc)))) celej život sem nosil značkový hadry co mi rodiče kupovaly, už mě to nudí a nesnažim se ostatnim ukazovat jak sem bohatej, proto nosim normální (pro někoho vidlácký) věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 myslel sem to tak, jakoze toho od nej ze skoly prirovnaval ke me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 S-stylem oblíkání mu ho připomínáš (nejspíš) H-možná to bude tim že když si člověk má oblečení kupovat sám tak se mu do toho nechce investovat tolik jako do toho investovali rodiče když mu oblečení kupovali... a nechápu co to je za blbost balit holky na to jak sem oblečenej :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 S-stylem oblíkání mu ho připomínáš (nejspíš)H-možná to bude tim že když si člověk má oblečení kupovat sám tak se mu do toho nechce investovat tolik jako do toho investovali rodiče když mu oblečení kupovali... a nechápu co to je za blbost balit holky na to jak sem oblečenej :D:D:D Blbost to není, znám spoustu takových machýrků (většinou hip hop) co dostanou od rodičů Ecko mikinu nejmíň XXXL a myslí si že jsou úplně kúúú:l a určitě sbalí ňákou šťabajznu kterou za rohem ohnou přes koleno a pak o tom vykládají kámošům. Konkrétně já si celkem vybírám v čem chodím mezi lidi protože šaty dělají člověka a líbí se mi víc kvalitní oblečení v standartní cenové relaci než levnější, ale stejně tak mám kamarády, kteří se oblékají od hlavy až k patě u šikmookejch a chodí s nádhernýma holkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 na hadry se jiny nez blby holky sbalit nedaj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 no tak já si kupuju jedině kvalitní značkový (většinou dražší) oblečení...ale nekupuju si to na to abych tak balil holky :D kupuju si to abych taky vypadal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 no tak já si kupuju jedině kvalitní značkový (většinou dražší) oblečení...ale nekupuju si to na to abych tak balil holky :D kupuju si to abych taky vypadal taky tak,,,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 no tak já si kupuju jedině kvalitní značkový (většinou dražší) oblečení...ale nekupuju si to na to abych tak balil holky :D kupuju si to abych taky vypadal Jo ale před kým chceš vypadat??? :lol: Před holkama :lol: Ne jako jasné já si taky rád kupuju hezké drahé věci abych nevypadal jak strašák do zelí, ale znám takové co si kupujou gangsta oblečení aby si zvedli ego a sbalili slečnu. :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Stejně půlka lidí co sem píše na sobě nikdy neměli tričko víc jak za 1000 a dělaj tady machry jak by na sebe nevzali nic co nemá značku :roll: Jinak taky radši nosím značkový věci , ale vůbec mi nevadi si vzít tričko s tesca nebo od větnamců za dvě stovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Jo ale před kým chceš vypadat??? :lol: Před holkama :lol:Ne jako jasné já si taky rád kupuju hezké drahé věci abych nevypadal jak strašák do zelí, ale znám takové co si kupujou gangsta oblečení aby si zvedli ego a sbalili slečnu. :lol: no tak před holkama ale taky aby si o mě ostatní neřekli že se oblíkam hrozně atd atd... tak taky znam..ale já k nim rozhodně nepatřim !!! :D:D ale mě by to prostě vadilo nosit nějakej fake...už ten pocit... :! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Tak samozřejmě je rozdíl si koupit obyčejné tričko od vietnamců, které je prostě neznačkové ale vypadá hezky a padne. A koupit si vyloženě fake tričko např. Adidos se čtyřmi pruhy, to se vám každý vysměje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 koupím vždy to co padne a líbí se mi kolikrát je nějaký to fake lepší než origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Vždy je originál lepší než fake... Je snad lepší pálená hra než origo? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 přesně..já bych si triko (adidas) se 4 proužky nekoupil... :D ikdyž..čím víc proužků tím víc adidas :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.