Tommzs Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 náhodou:) Viděl jsem mikinu SuikQilver a ta byla fakt boží:D Jako je to SRANDA mít něco takového, ale že bych to nakupoval výhradně to určitě ne-e! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 ja bych si ani fake, kterej by nemel napis nkie, ale nike, se spravynm logem, stejnej model, jako dela skutecnej nike, nekoupil, zaprve kvuli tomu pocitu, ze nosim nakou napodobeninu a zadruhe kvuli tomu, ze by to proste bylo nekvalitni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 já si kupuju to co se mi líbí, a je mi jedno jestli to stojí dvě kila i tamanů nebo dva litry ve značkovym obchodě, prostě se mi to líbí tak si to koupim:) spiš takový volnější hadry, ale hiphop ne-e:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 náhodou:) Viděl jsem mikinu SuikQilver a ta byla fakt boží:D Jako je to SRANDA mít něco takového, ale že bych to nakupoval výhradně to určitě ne-e! SuikQilver? :D A bylo to schválně nebo ťamanská chyba tisku? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 SuikQilver? :D A bylo to schválně nebo ťamanská chyba tisku? :) Chyba tisku určitě ne, mají to tak schválně kvůli ochranné známce značky QuikSilver. Pod zkomoleninou původního názku QuikSilver -> SuikQilver to mohou prodávat jako vlastní výrobek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Jako ja se oblikam napr do ecka kvuli pohodlnosti mam 2 trika po 750 za jedno a takhle prijemny trika nemaj nikde (podle me) ta latka je furt hezky hebka a prijemna jak z reklamy na prasek xD a jak je to prijemne volny parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 jinak by je mohli zalovat. takhle to je legalni kamarad si kupuje FAKY porad, neni to poznat protoze to kupuje od vetvi co maji zrovna tyhle napodobeniny originalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 tak tričko od větnamců na kterým je vyšitý adidas bych si taky určitě nekoupil :) ale normal třeba bez potisku nebo ňáký noname značky mi nevadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 tak tričko od větnamců na kterým je vyšitý adidas bych si taky určitě nekoupil :) ale normal třeba bez potisku nebo ňáký noname značky mi nevadí já teda ne.. :D:D já jsem prostě takovej že musim mít všechno značkový :D někdo mě za to odsuzuje nebo říká že to je zbytečný..ale většina lidí co mi to říká tak si to nemůžou dovolit takže to je asi tim... btw pěkně upravenej obrázek prof ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 když to vezmu z druhý strany - já bych si nekoupil "značkovou" věc už jenom kvůli tomu, že někomu dělám reklamu, nechápu kde jste sebrali, že to má bejt kvalitnější, stačí se podivat na "made in china", je to všude, protože v číně je to prostě levnější (nepleťte sem vysloveně "čínský" věci, kde je z vizuální pohledu jasně vidět, že věc prostě nevydrží) mam zhruba stejnej počet "origo" a "vidláckejch" hadrů, který jsou nějakym způsobem poničený, jenže cena těch "origo" je několikanásobně větší a rozhodně tady neplatí, že origo se zničej pozdějš(i kdyby, nic to na tom nemění)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 margot:posloucham metal , rok obcas i ten drum bass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Nick a věk vidíte v profilu, oblíbenou hudbu v podpisu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Hh nějak nenápadně se do toho dotazníčku vloudila otázka "Co posloucháš?" :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Hh nějak nenápadně se do toho dotazníčku vloudila otázka "Co posloucháš?" :lol: mámu :dozey: :dozey: ....... :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Little Z Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Little Z: ja počúvam dosť SK rap ale nenosím rovný šilt ani grilz :) ale DC*/Nike boty s rovnou podrážkou sú veeľmi pohodlné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Floss Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 FLoss - 19 let poslouchám : metal,nu-metal,hardcore Styl..posudte samy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 když to vezmu z druhý strany - já bych si nekoupil "značkovou" věc už jenom kvůli tomu, že někomu dělám reklamu, nechápu kde jste sebrali, že to má bejt kvalitnější, stačí se podivat na "made in china", je to všude, protože v číně je to prostě levnější (nepleťte sem vysloveně "čínský" věci, kde je z vizuální pohledu jasně vidět, že věc prostě nevydrží)mam zhruba stejnej počet "origo" a "vidláckejch" hadrů, který jsou nějakym způsobem poničený, jenže cena těch "origo" je několikanásobně větší a rozhodně tady neplatí, že origo se zničej pozdějš(i kdyby, nic to na tom nemění)) já bych si nekoupil u vitnamců už jen kvůli tomu, že bych tím dělal reklamu jim a podporoval je v tom jak se tady roztahujou a vytlačujou solidní obchodník, a ty jejich kopie všeho možného, kde jen skomolí název jsou jen vrchol drzosti, prostě můj osobní názor je, že i mimo značkové shopy je dost velký výběr na to, aby člověk musel kupovat u ťamanů, ale je to každého věc kde a co kupuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.