Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

"CF"hoppers,shampons,emos and etc.

Panther

Recommended Posts

• Odpovědi 141
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Návštěvník

já si kupuju to co se mi líbí, a je mi jedno jestli to stojí dvě kila i tamanů nebo dva litry ve značkovym obchodě, prostě se mi to líbí tak si to koupim:) spiš takový volnější hadry, ale hiphop ne-e:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

SuikQilver? :D A bylo to schválně nebo ťamanská chyba tisku? :)

Chyba tisku určitě ne, mají to tak schválně kvůli ochranné známce značky QuikSilver. Pod zkomoleninou původního názku QuikSilver -> SuikQilver to mohou prodávat jako vlastní výrobek.

Odkaz ke komentáři

tak tričko od větnamců na kterým je vyšitý adidas bych si taky určitě nekoupil :) ale normal třeba bez potisku nebo ňáký noname značky mi nevadí

já teda ne.. :D:D já jsem prostě takovej že musim mít všechno značkový :D někdo mě za to odsuzuje nebo říká že to je zbytečný..ale většina lidí co mi to říká tak si to nemůžou dovolit takže to je asi tim...

btw pěkně upravenej obrázek prof ;)

Odkaz ke komentáři

když to vezmu z druhý strany - já bych si nekoupil "značkovou" věc už jenom kvůli tomu, že někomu dělám reklamu, nechápu kde jste sebrali, že to má bejt kvalitnější, stačí se podivat na "made in china", je to všude, protože v číně je to prostě levnější (nepleťte sem vysloveně "čínský" věci, kde je z vizuální pohledu jasně vidět, že věc prostě nevydrží)

mam zhruba stejnej počet "origo" a "vidláckejch" hadrů, který jsou nějakym způsobem poničený, jenže cena těch "origo" je několikanásobně větší a rozhodně tady neplatí, že origo se zničej pozdějš(i kdyby, nic to na tom nemění))

Odkaz ke komentáři

když to vezmu z druhý strany - já bych si nekoupil "značkovou" věc už jenom kvůli tomu, že někomu dělám reklamu, nechápu kde jste sebrali, že to má bejt kvalitnější, stačí se podivat na "made in china", je to všude, protože v číně je to prostě levnější (nepleťte sem vysloveně "čínský" věci, kde je z vizuální pohledu jasně vidět, že věc prostě nevydrží)

mam zhruba stejnej počet "origo" a "vidláckejch" hadrů, který jsou nějakym způsobem poničený, jenže cena těch "origo" je několikanásobně větší a rozhodně tady neplatí, že origo se zničej pozdějš(i kdyby, nic to na tom nemění))

já bych si nekoupil u vitnamců už jen kvůli tomu, že bych tím dělal reklamu jim a podporoval je v tom jak se tady roztahujou a vytlačujou solidní obchodník, a ty jejich kopie všeho možného, kde jen skomolí název jsou jen vrchol drzosti, prostě můj osobní názor je, že i mimo značkové shopy je dost velký výběr na to, aby člověk musel kupovat u ťamanů, ale je to každého věc kde a co kupuje

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu