Netino Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 Takze piste sem len chyby ktore zistite vo fimwery 3.40 OE-A A pripadne ako ste ich vyriesili. Takze chyby ktore som postrehol ja v mojom PSP 1. Ked si ulozim obrazok v PSP ako pozadie rozladi recorvery.Tym padom nejdu hrat niektore hry. Riesenie : Nemam 2. Filmy nech nahram kdekolvek nejdu prehrat pise vraj poskodene data. Riesenie : No toto kua neviem //// Spojené dva příspěvky.Používej tlačítko EDIT.Dekuji.Jirka71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 ad 2) s filmama žádnej problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shit Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 ja mam problem s PS1 hrama...nekterre jdou a nektere ne...a pritom na 3,03c jdou...ale nevim jestli mam udelat DG protoze 3,40 ma i nejakej system save takze by mi to 3,03c asi neprecetlo a hrat treba ff9 zas od zacatku kdyz uz tam mam nakejch 40 hodin by se mi fakt nechtelo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saddako Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 Nemam problem s obrazky na pozadi protoze pouzivam oficialni PSP menu. U filmu jsem na 3.40OE na chybu taky zatim nenarazil (filmy si prepocitavam do mp4 sam) a problemy s ISO jsem mel pouze u nekterych .cso verzi (v tomto pripade VZDY pomomohla dekomprese do .ISO formatu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 Po vymazání config.se z f1 už je všechno OK. Nevím jak PSx hrama, ty moc nehraju... Ikdyž jedna chyba by se našla, nejde mi GPsp.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brento Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 Na 3.40 OE-A mi nejak blbe behal Final Fantasy VII (graficke bugy)...takze sem zpet na 3.03 OE-C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shit Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 Na 3.40 OE-A mi nejak blbe behal Final Fantasy VII (graficke bugy)...takze sem zpet na 3.03 OE-C jak je to se _SAVE_ 3,40 si ty soubory nejak menila...precte to 3,03? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brento Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 jak je to se _SAVE_ 3,40 si ty soubory nejak menila...precte to 3,03? No musel sem hrat od zacatku :( 3.40 ma new savovaci system (ve hre ti nabidnou jestli chces konvertovat) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Netino
Takze piste sem len chyby ktore zistite vo fimwery 3.40 OE-A
A pripadne ako ste ich vyriesili.
Takze chyby ktore som postrehol ja v mojom PSP
1. Ked si ulozim obrazok v PSP ako pozadie rozladi recorvery.Tym padom nejdu hrat niektore hry.
Riesenie : Nemam
2. Filmy nech nahram kdekolvek nejdu prehrat pise vraj poskodene data.
Riesenie : No toto kua neviem
//// Spojené dva příspěvky.Používej tlačítko EDIT.Dekuji.Jirka71
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts