Netino Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 Takze piste sem len chyby ktore zistite vo fimwery 3.40 OE-A A pripadne ako ste ich vyriesili. Takze chyby ktore som postrehol ja v mojom PSP 1. Ked si ulozim obrazok v PSP ako pozadie rozladi recorvery.Tym padom nejdu hrat niektore hry. Riesenie : Nemam 2. Filmy nech nahram kdekolvek nejdu prehrat pise vraj poskodene data. Riesenie : No toto kua neviem //// Spojené dva příspěvky.Používej tlačítko EDIT.Dekuji.Jirka71
0 shit Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 ja mam problem s PS1 hrama...nekterre jdou a nektere ne...a pritom na 3,03c jdou...ale nevim jestli mam udelat DG protoze 3,40 ma i nejakej system save takze by mi to 3,03c asi neprecetlo a hrat treba ff9 zas od zacatku kdyz uz tam mam nakejch 40 hodin by se mi fakt nechtelo....
0 Saddako Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 Nemam problem s obrazky na pozadi protoze pouzivam oficialni PSP menu. U filmu jsem na 3.40OE na chybu taky zatim nenarazil (filmy si prepocitavam do mp4 sam) a problemy s ISO jsem mel pouze u nekterych .cso verzi (v tomto pripade VZDY pomomohla dekomprese do .ISO formatu).
0 WItekS Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 Po vymazání config.se z f1 už je všechno OK. Nevím jak PSx hrama, ty moc nehraju... Ikdyž jedna chyba by se našla, nejde mi GPsp....
0 Brento Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 Na 3.40 OE-A mi nejak blbe behal Final Fantasy VII (graficke bugy)...takze sem zpet na 3.03 OE-C
0 shit Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 Na 3.40 OE-A mi nejak blbe behal Final Fantasy VII (graficke bugy)...takze sem zpet na 3.03 OE-C jak je to se _SAVE_ 3,40 si ty soubory nejak menila...precte to 3,03?
0 Brento Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 jak je to se _SAVE_ 3,40 si ty soubory nejak menila...precte to 3,03? No musel sem hrat od zacatku :( 3.40 ma new savovaci system (ve hre ti nabidnou jestli chces konvertovat)
Question
Netino
Takze piste sem len chyby ktore zistite vo fimwery 3.40 OE-A
A pripadne ako ste ich vyriesili.
Takze chyby ktore som postrehol ja v mojom PSP
1. Ked si ulozim obrazok v PSP ako pozadie rozladi recorvery.Tym padom nejdu hrat niektore hry.
Riesenie : Nemam
2. Filmy nech nahram kdekolvek nejdu prehrat pise vraj poskodene data.
Riesenie : No toto kua neviem
//// Spojené dva příspěvky.Používej tlačítko EDIT.Dekuji.Jirka71
7 answers to this question
Recommended Posts