tomajz.biker Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 cus měl jsem flashnuty psp s Fw 3.5 a dostal jsem hru avatar jenomze ta potrebovala novej Fw 6.10 a sama si ho nainstalovala a ted mi stazeny hry nejdou co s tim ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukhi Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Sama?ty jsi to mel na UMD ne ? a dal jsi to pod tím to ti samo stáhne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 kontaktuj flashera z tvého okolí, za malý obnos ti to znovu flashne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PodFuck3r Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 jestli máš FATa ta k reflashnotu jestli slim/3000,ses v prdelé :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakuja Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 u slim zalezi na zakladovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PodFuck3r Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 u slim zalezi na zakladovce počítám s tím že má neflashnutelnou zakaldovku ty co šli flashnout tech moc nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakuja Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 mmt ja myslel ze pres pandoru nejde jenom TA-0088 v3 + ty v 3000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PodFuck3r Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 mmt ja myslel ze pres pandoru nejde jenom TA-0088 v3 + ty v 3000 vždyť jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manek100 Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 musi mit flashnutelne psp jinak by tam nemohl mit fw 3.5:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dejv Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 sry za OT ale to "sama" se nedalo nepřehlídnout :cheesygrin: Napiš nám jaký typ PSP máš. Ale když píšeš že jsi to měl flashnutý tak snad jen znovu flashnout (v tom lepšim případě) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ferniii Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 No sama to ta hra určitě neudělala...Nech si ho znovu flashnout(pokud máš Fata a nebo to starší Slimko),pokud ne,tak seš v háji a můžeš si hrát toho Avatara,co sám instaluje nejnovější OFW... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Podfucker raději nemluv :D Pouze poslední zakladovky (Mid-Late-2009) nejdou flashnout...Takže spíš větší polovina jsou ty flashnutelné slimka...Takže pokud jsi PSP koupil před Červnem 2009 tak ho mužeš reflashnout...Pokud pozdeji tak jsi v háji :) jo a hra to opravdu SAMA nedělá xD xD Najdi jsi flashera,pokud jsi měl 3.5,..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tomajz.biker
cus měl jsem flashnuty psp s Fw 3.5 a dostal jsem hru avatar jenomze ta potrebovala novej Fw 6.10 a sama si ho nainstalovala a ted mi stazeny hry nejdou co s tim ??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.