tekken90 Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Takže potvrzeno pro prodej v US od 4.11. 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Ale jsem Natalem velmi mile překvapen, myslel jsem si že to bude víc odfláklý ale líbí se mi to , a nejvíc mě dorazila ta poslední ukázka z te závodní hry, fakt luxus grafika a hlavně to že si můžete obcházet svý auto, v jejich případě ferrari, a pak prohlednutí kabiny no prostě fakt pěkný.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 smarja a co je na tom peknyho?:) kdyz chces otocit auto, tak musis udelat 3 kroky stranou a nahnout se do strany? jak dlouho te to bude bavit? grafika bude stejna, i kdyz budes auto rotovat ovladacem... jinak skvely, ze ulevej rukam pri jejich controller-free ovladani, ale ze clvoek musi sta a chodit u toho.. wtf?? za tohle se bude predpokladam v MS vyhazovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 No můj hlavní dojem z Kinect je takovej, že půjde jen o doplněk k ovládání a ne o náhradu za ovladač. Jinaka le super a určitě se to třeba na party, kde si budete chtít zahrát nějakou hru hodí. Jinak ta závodní hra vypadá na Forzu 4 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raiton09 Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 podlle mě je kinekt rozhodně dost dobrý na párty a pro více lidí uvidíme co předvede sony s move Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 to k4relB : a kinect je právě o tom , já mám obývák dost veliký a pohyb u hry mi vůbec nevadí, když budu hrát na Xku tak u některých her nebudu hrát pasivně ale aktivně, mě zkrátka pohyb nevadí a určitě to bude hezké zpestření hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Zda se mi ze tahle Microsoft E3 se soustredila vicemene jen na casual hrace viz Kinect a vsechny ty jejich "social" blbinky cimz chteji prilakat asi lidi od Wii apod, ale podle me jim nedochazi ze pro normalni gamepadovy hrace toho maj strasne malo jen Rising, Gears,Halo a COD ? To je docela slaby...a COD ani neni exkluzivni. Nic novyho v podstate nepredstavili, vsechny ty hry byli znamy pred E3, zadna nova znacka, nic. A implementovat Kinect do velkych her uz treba jen proto ze zere vykon Xka bude tezky, ne li nemozny, mozna krome zavodnich her, ale jinak - videli jste to Star Wars, v podstate primitvni hra, grafika "stredoveku". Naproti tomu bych rek ze SONY ma velkou sanci s Movem uspet jak ve velkych tak v casual hrach, protoze to je furt ovladac, presnejsi a nezere vykon konzole, sice to neni tak revolucni ale asi realnejsi, do FPS , Adventur si to dokazu predstavit daleko lip a kdo v zaveru bude koukat na to jestli ma ruce jako ze drzi volant nebo jestli v nich bude mit ovladac se kterym bude kroutit uplne stejne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 jo a pokud se někdo nedíval na E3 přenos který ted patřil Microsoftu tak tady máte "TEXTOVÝ PŘENOS" , je to popis Mrkvosofťácké konference http://infogames.cz/content/microsoft-konference-textov%C3%BD-p%C5%99enos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 corvette: S tím se nedá jinak než souhlasit, ale je vcelku jasný už od oznámený Natalu, že to bude zaměřený hlavně na tyhle blbinky a pro "velký" hry to bude jen doplněk ;-) Xbox jde prostě cestou her pro rodiny a na party. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Corvette, taktiez suhlasim. Ja uz od zaciatku co som videl na akom principe bude pracovat Natal, som tvrdil, ze s tymto nikdy nebude mozne ovladat hry FPS, RPG, NBA, FIFA, NHL atd., ani automobilove hry v takej miere, ako ich pozname dnes!!! Gamepadu sa na taketo hry nic nevyrovna! Tvrdil som vzdy, ze Natal bude iba na jednoduche hry, party hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 To myslis vazne? Plazit na mieste? :D Nebudte naivny...Strielacky, sportove hry ako ich teraz pozname nikdy nebudu ovladane Natalom. Jak jsme dnes mohli vidět tak běhat na místě jde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Jak jsme dnes mohli vidět tak běhat na místě jde :D Ano, v jednej hre iba behat, v druhej skakat a v tretej...:D Kinect iba na party hry a srandicky...na seriozne hry narocne na ovladanie moze Kinect zabudnut :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 třeba potom dostane něco podobnýho jako má sony ten move :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Kde je to ovladane aj tlacidlami, tak ano. Bez tlacidiel iba jednoduche hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LLINDROS Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 Já nevěřim,že to zůstane jen u nějakých párty her a blbinek.Chce to ještě nějaký čas.Vždyt je ještě miminko.Třeba jednou před televizí v NHL vychytáš za Vokouna čechům zlato!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 to ano ale necekej super grafiku...to by konzole nezvladla ale jako fotbal a hokej apod zakomponujou urcite... daj tomu nalepku nhl a maj dalsi zisky ale normalni hry co mame ted tak ti s kinecktem budem hrat az tak s novou generaci konzoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 Já nevěřim,že to zůstane jen u nějakých párty her a blbinek.Chce to ještě nějaký čas.Vždyt je ještě miminko.Třeba jednou před televizí v NHL vychytáš za Vokouna čechům zlato!!! To si taky naivny? Ty si myslis, ze Kinectom budes ovladat NHL, NBA, FIFA, dalej FPS? Bez tlacidiel, iba volnym pohybom koncatin? :D :D :D Si normalny? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 koukni na muj prispevek dle me to nebude tak jak pise llindros trezzor-nikdy nevis prijde nova verze xboxu atd....kinecktu taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 Nevíte jestli k tomuto zařízení bude potřeba mít LIVE ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 Uvidíme no, kdyžtak budu muset šetřit na Arcade :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 FPS ??? Maximálně házet granáty ..... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 mooc vtipne a trefne napsanej blogpost (via bludr) http://dubiousquality.blogspot.com/2010/06/console-post-microsoft.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KlaunCZ Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 ja si myslim ze bohuzel ano, protoze na stary xboxy budes potrebovat i sitovy kabel, aby ti fungoval kinect, takze asi budes muset bejt pripojenej k netu.....mozna si to vymejslim.... Tim síťovym kabelem se ale myslí napájecí kabel (Power Cable) tudíž normálně do zásuvky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 mooc vtipne a trefne napsanej blogpost (via bludr)http://dubiousquality.blogspot.com/2010/06/console-post-microsoft.html Po vsech tech konferencich musim teda rict ze se mi ten Kinect zda cim dal tim horsi oproti Move od Sony. De pouzit v daleko min typech her (FPS a 3rd person akce, podle me nehrozi ) ale taky je to takovy velky, puvodni xbox k tomu potrebuje dalsi misto v zasuvce a zere to vykon xboxu, nehlede na nizzsi presnost. Kdyz jsem videl Move v akci vypadalo to daleko lip, treba neco drzet pri tom golfu nebo sportech,adventurach, ze to vic vtahne do hry a bylo to i hezky presny a jednoduchy reseni, proste jen ovladac nic vic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 Po vsech tech konferencich musim teda rict ze se mi ten Kinect zda cim dal tim horsi oproti Move od Sony.De pouzit v daleko min typech her (FPS a 3rd person akce, podle me nehrozi ) ale taky je to takovy velky, puvodni xbox k tomu potrebuje dalsi misto v zasuvce a zere to vykon xboxu, nehlede na nizzsi presnost. Kdyz jsem videl Move v akci vypadalo to daleko lip, treba neco drzet pri tom golfu nebo sportech,adventurach, ze to vic vtahne do hry a bylo to i hezky presny a jednoduchy reseni, proste jen ovladac nic vic. Nic ti nebrani si vzit do rukou cokoli, tudiz to budes mit jako MOVE ! Urcite pro tebe udelaj spesl game s erotikou a muzes si k tomu vzit aj mladou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.