H0W3N Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 Osobne nejsem moc nadsenej ze se to zase bude tocit kolem tuningu a ilegalnich zavodu. Osobne toho mam uz po krk. Uz zase proste, dyt to slo s Undercover totalne do kytek a nikoho to uz nebavilo. to není o tom, že to nikoho nebavilo, oni téma tuning neumějí zpracovat tak aby to někoho bavilo, od MW to bylo furt to samé, skoro nic nového, jak se píše výše, kdyby aspon přidali střídání dne a noci, vylepšili pár drobností a ten tuning udělali jako v U2... jenže to po nich chceme asi moc já osobně bych byl spokojenej, kdyby udělali remake U2 a přidali tam poldy, ani bych nepotřeboval střídání denní doby, v noci to stejně bylo hezčí (neony, město svítilo, atmosféra fakt skvělá...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 ja bych zase s tim kolik tech exotickych aut je chtel opet neco podobnyho jako bylo Hot Pursuit 2, nebo treba Porsche Challenge, ale jinou znacku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 to uz je fakt trapny ... motorky - novinka ... to furt budou sazet na novinky ? proc proste nevemou tema tuning , nezapremejslej nad podstatou , nad tim co to obnasi a to proste nedaj do hry ? na PC sem dohral jen U1 a U2 a sou to nejlepsi tituly od NFS - proste to bylo o tom poridit karu , vytunit ji jak vykonove tak vzhledove a odjezdit zavody ... proc v dalsich dilech pridavali benga , odebrali neony , repro , hydrauliky a tak podobne ? u serie nfs se clovek nemuze divit ze to nekdo akorat stahuje , za ty prachy to nestoji ani nahodou . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barakuda Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 No pročetl jsem tady všechny přispěvky a každy tady ma svuj nazor ,což je vpořadku-proto take tady jsme:-)A s En3mY plně souhlasim-prostě moje řeč!!! Ja osobně hraji NFS od Undergraund 2(ktera byla užasna) a na každy dil jsem se těšil bez ohledu na to,jaky byl ten předchozi...A v podstatě pobavil mě každy.Co se tyče motorek-tak ty fakt nemusim.Tuning-tomu zas fandim...Posledni Shift se mě libi myslim že se povedl-mam rad čiste zavoděni... a prvky tuningu a nastaveni vozu,kteryma ja stravim občas i par hodin:-),take jsem spokojeny...Mohl bych tady toho psat do nekonečna- jako mnoho z nas pařmenu !!! Takže:Ja se na NOVY NFS určitě těšim a když si nekdo chcete to rozdat na okruhu v Shiftu ...tak prosim :-))) Ale až přijde GT5 tak Shifty pujdou na dlouho do krabičky:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 NFS by se mělo věnovat tuningu a točit se kolem tohoto tématu, protože na poli simulace nebude mít či nemá konkurenci, i když se do toho snaží přivést vlastní zajímavé prvky, tak na GT5 či konkurenční Forzu nikdy nedosáhne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ričin93cz^ Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Jestli to bude jak Undercover,rozhodně si to nekoupím.KDyž to bude jako Carbon nebo ProStreet,kupuju... PS3 Owner :flexion: PSP Owner :psp: X360 Coming Soon :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Výrobce/Vydavatel: Criterion Games (autoři série Burnout)/Electronic Arts Vydání: další fiskální rok (1.dubna 2010 - 31.března 2011), podle doměnek podzim 2010 Na twitteru oznámilo studio Criterion, že dnes poprvé ukážou Need for Speed projekt, na němž v současnosti pracují. Ale než si žničíte postel z radostného skákání, nebude to veřejná záležitost. Odhalení se bude konat na schůzce EA dnes večer. „NFS bude poprvé ukázáno na Electronic Arts Meeting! Tak sešlápněte plyn až na podlahu“, toto bylo znění tweetu. Před několika týdny se na internetu objevila zmínka o „Out of the Law“ a unikly dva kousky concept art, ale Criterion vše popřelo a tvrdí, že nic není pravé. Vývojářské studio Criterion bylo potvrzeno jako vývojář dalšího NFS vloni v červnu (June) Johnem Riccitellem, výkonným ředitelem EA.27.1.2010 - http://shift.nfsgame.net/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub500 Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 tak jak je to fake? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Bohužel první info o hře, které se objevilo je zřejmě fake, ale hra bude opravdu od Criterionu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamry Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 Tak co hoši, už je nějaké nové info? Bude, nebude, jaký vlastně budou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub500 Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 to by mne taky zajímalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 já očekávám oznámení v plné parádě na E3 a nebo je také možné, že nové NFS vůbec nevyjde letos, aby nemuselo jít jako přímý konkurent GT5 a vyjde třeba až příští rok na jaře, to je ale čistá spekulace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barakuda Odesláno Červen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2010 no ja bych zas tak nepřehaněl:NFS nikdy nebyl konkurenci GranTurismu... GT řekl bych že konkurenci nikdy nemělo... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2010 GT je uplně něco jiného než NFS :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2010 Tak to vypadá dobře, řekl bych že to bude vylepšenej způsob MW/Undercover... Co se týče GT = uhlazený a nudný závody ( můj názor, nekamenovat pls) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2010 tady me asi nikdo nepochopil, tak jeste jednou, duvod co jsem psal vyse je ten, ze by NFS prave proti GT5 nemelo sanci a prave proto by vyslo az pristi rok, pokud by to byl ten navrat ke korenum, jak se spekulovalo, tak by to bylo stejne okruhove zavodeni jako v gt5 akorat s mnohem mene vozu, trati apod, takhle to doufam, ale nedopadne, od toho tu je gt5 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2010 a já znovu říkám že NFS je uplně něco jiného než GT ... GT je pokus o simulator a NFS je arkáda :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 a já znovu říkám že NFS je uplně něco jiného než GT ... GT je pokus o simulator a NFS je arkáda :roll: to je možný, ale já to myslel z úplně jiného hlediska, navíc jak ty víš, jaké bude příští NFS, třeba to bude simulátor, už SHIFTy k němu měli hodně blízko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 Takže už to máme oficiálně. Hra je od Criterionu a venku je první trailer. Tomu se říká pořádnej restart série. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 konečně... žádný tunerský @#$%^^&%@ .. jen čistej herní adrenalin.. (: dočkal jsem se ^ ^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 to je možný, ale já to myslel z úplně jiného hlediska, navíc jak ty víš, jaké bude příští NFS, třeba to bude simulátor, už SHIFTy k němu měli hodně blízko... sorry ale shifty k simulatoru opravdu nemeli moc blizko.... ty auta se chovali dost prapodivne :lol: a myslim ze se to opravdu jako simulator moc nazvat neda :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 sorry ale shifty k simulatoru opravdu nemeli moc blizko.... ty auta se chovali dost prapodivne :lol: a myslim ze se to opravdu jako simulator moc nazvat neda :lol: tak si musis nastavit ovladani na nejtezsi potom to dost sim je jinak jsem docela rad ze se to vraci k hot pursuit ale vice bych uvital neco jako porsche challenge Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 hot pursuit jsem sice nehrál, ale čekal jsem, že to bude něco jako Underground 2, otevřenej svět, propracovanej tuning, policajti a další, tohle budou zase okruhy a hlavně vůbec nevím, co si mám myslet o tom teaseru, policejní veyron za 1000000 EUR, kterej hned při první příležitosti poškodí o auto před ním, kdo to kdy viděl :D a ten vrtulník jak to tam řízne nad silnicí a pak přesně napříč silnicí vyhodí pás z hřebíkama, tohle bude arkáda jak řemen! (ale neříkám, že to nebude dobrý, jen tyhle věci by mi spíš seděly k Burnoutům než NFS), holt vývojáři se nezapřou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 zahraj si nfs: hot pursuit 2 .. tušim v pořadí 5ka? a pochopíš :D ono nfska celkově byly jen arkáda (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 není jaksi na čem :D, btw mám dojem že HP2 je 7čka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.