marti1 Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Hraje tady v česko někdo tuhle hru ? moc se tady na foru neřeší oproti jiným. já ji mám ode dneška a i když jsem příležitostný hráč a nemám tolik naježděno (hraju hlavně Burnout paradise), tak jsem zatím spokojený,grafika nádherná, přírodní okolí se mi moc líbí a styl závodění taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Taky ji mám odedneška. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Ja planuju na Vanoce jako oddychovku, ted je prednejsi GT5 (jestli dorazi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marti1 Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Taky ji mám odedneška. tak třeba se najdeme, v tom autologu, může být zajímavý překonávat ty rekordy. Jinak Burnout hraju taky , máš ji taky v popisu a jaké je Midnight club, taky jsem o tom uvažoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 také hrávám, je nás docela dost lidí z česka co to hrávají, momentálně mám asi 20 čechů s NFS HP, marti, jaký máš nick na pSN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Teď jsem chvíli hrál s Howenem a nejvíc mě baví Hot Pursuit a Interceptor. Kdyby někdo chtěl tak si mě přidejte-The_SRIG. Budes Howene zitra asi od 10:00 online na PS3? EA dnes docela sympatickým způsobem přislíbili gratis stažitelný přídavek pro závody Need for Speed: Hot Pursuit. Má se to takhle: balíček obsahující tři nová auta si budou všichni moci stáhnout zdarma, pokud se následující poslední trailer ze hry na Youtube promítne více než jeden milionkrát. Což bude trochu fuška vzhledem k tomu, že nyní má teprve přes 20 tisíc promítnutí. A co že má tento mini-přídavek obsahovat? Konkrétně prý Lamborghini Murciélago LP 650-4 Roadster, pak Bentley Continental Supersports Convertible a supersilný Dodge Viper SRT10 Convertible Final Edition. Přidáte se tím, že se podíváte na následující video? http://games.tiscali.cz/video/trailer-za-nova-auta-z-need-for-speed-zdarma-54307 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marti1 Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 také hrávám, je nás docela dost lidí z česka co to hrávají, momentálně mám asi 20 čechů s NFS HP, marti, jaký máš nick na pSN? na PSN jsem : mavzag . auta mě baví jezdit, vystřídal jsem různé hry, řekl bych že jsem spíš průměrný hráč v autech..,ale baví mě jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Teď jsem chvíli hrál s Howenem a nejvíc mě baví Hot Pursuit a Interceptor. Kdyby někdo chtěl tak si mě přidejte-The_SRIG.Budes Howene zitra asi od 10:00 online na PS3? EA dnes docela sympatickým způsobem přislíbili gratis stažitelný přídavek pro závody Need for Speed: Hot Pursuit. Má se to takhle: balíček obsahující tři nová auta si budou všichni moci stáhnout zdarma, pokud se následující poslední trailer ze hry na Youtube promítne více než jeden milionkrát. Což bude trochu fuška vzhledem k tomu, že nyní má teprve přes 20 tisíc promítnutí. A co že má tento mini-přídavek obsahovat? Konkrétně prý Lamborghini Murciélago LP 650-4 Roadster, pak Bentley Continental Supersports Convertible a supersilný Dodge Viper SRT10 Convertible Final Edition. Přidáte se tím, že se podíváte na následující video? http://games.tiscali.cz/video/trailer-za-nova-auta-z-need-for-speed-zdarma-54307 tak tohle je pro mě docela zklamání, další kabriolety? kdyby tam dali radši zavřenou R8, zavřenýho veyrona a přidali pár nových aut, oni radši předělávají auta do kabria a ještě si za to kladou takovýhle dementní podmínky? takhle se jich nikdy nedočkáme, ještě že mi to moc nevadí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Dá se tam tunit?Vizualně i performence?Protoze ejstli ne tak nema duvod proc to Kupovat... :/ Podobá se to shiftum nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marti1 Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Tak kdo ještě hrajete , můžete si mě přidat : mavzag , at můžeme porovnat časy závodů, přijde mi to docela zajímavé, nebo sem napište jména na PSN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MacGyver.CZ Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Hra určitě není dokonalá ale online zápolení s policajty je prostě masakr :) ... add me: MacGyverCZ ať můžu vyházet všechny ty američany z frendlistu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Electronic Arts oznámili první placený DLC balíček pro Need for Speed: Hot Pursuit. Ten do hry přidá dvanáct nových závodů, nové achievementy pro Xbox 360 a trofeje pro PlayStation 3. DLC nabídne i tři nová auta a to Bugatti Veyron SS, Porsche 911 GT2 a Gumpert Apollo. Všechna tři auta budou dostupná jak v závodní, tak v policejní (Interceptor) verzi. Oznámena nebyla cena, ani datum vydání. Jen prý máme sledovat oficiální web needforspeed.com. http://www.eurogamer.cz/articles/co-prinese-prvni-dlc-do-nfs-hot-pursuit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djdawe2008 Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Zdravim, tak od včerejška ji mám též i s GT5 ... něco arkádového a něco zas simulačního ;) Můj nick na ps3 je dawe2010 Jsem příležitostní hráč NFS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marti1 Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Tak jsem si tě přidal (mavzag), jestli chceš tak mě potvrd Zdravim,tak od včerejška ji mám též i s GT5 ... něco arkádového a něco zas simulačního ;) Můj nick na ps3 je dawe2010 Jsem příležitostní hráč NFS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Hraju NFS HP celkem často, prakticky denně. Tak si mě přidejte, jestli chcete vyklepat :) nick: lahvaczech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djdawe2008 Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 Dík marti1 uz sem si te pridal ... ted sem nemel nejak casik na hrani ani na net :( ... uz je to lepsi s casem ;) tak zacinam zas hrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urquell Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Jdou v NfS Hot Pursuit tunit auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodl83 Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 nejdou jen změna barvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Zdravím. Mám to sice na pc. Ale přidejte si mě, prosím, na autologu. Dík Hráč: fighttohead Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Nezdá se vám obtížnost nějak přemrštěná? Mam problemy dojet na bronz.. :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Já mám problémy u závodů na čas, ale bronz dám většinou v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Ani ne pride mi to celkem lehky, ale neni to tak, ze kdyz ses prvni a neudelas chybu tak mas jasny vitezstvi to je pravda, porad se neco deje to se mi na tom libi furt te predjizdi, furt utoci atd... Ty casovky sou v pohode chce to tolik nepouzivat ctverecek na brzdeni a spis to projizdet cisteji, usetris cas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Ani ne pride mi to celkem lehky, ale neni to tak, ze kdyz ses prvni a neudelas chybu tak mas jasny vitezstvi to je pravda, porad se neco deje to se mi na tom libi furt te predjizdi, furt utoci atd...Ty casovky sou v pohode chce to tolik nepouzivat ctverecek na brzdeni a spis to projizdet cisteji, usetris cas. Jo neni to tak hrozný,včera večer už jsem mrskal zlato..ale ne pokaždý,je to slušně akční a to se mi taky líbí. Jinak čtvereček furt nemůžeš ,je to hand break..normální brzda je L2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 No prave, je sice super v kazdy zatacce udelat ctvereckem mega drift ale strasne to cloveka zpomali i kdyz se to nezda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Toto mi dělá největší problém, nějaký trik asi nemáte, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.