Alias/Blaze Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Tak jsem to konečně dohrál a už mám všechny trofeje krom dosáhnutí 20levelu za policajta a závodníka. Nemáte nějaký typ jak bych to mohl nejrychleji naexpit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaulyjunior Odesláno Září 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2011 Cau, hele nemate nekdo pres tenhle vikend zajem neco naexpit boostovanim?Kdyztak si me pridejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 Já už jsem tu dodělal platinovku, takže semnou nepočítej, ale expil jsem přes poslední odemknutý Hot pursuit závod (jak za chlupatý, tak za závodníky) a šlo to docela rychle ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaulyjunior Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 Ok, dik za radu, tak to zkusim 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Srpen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2013 nekoupil si nekdo ted ty dlc v akci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.