deepthroat1468623923 Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 2B jenů = cca 400M Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 ano,to už jsem tu myslim psal,ale ted se na netu objevilo 24 miliard dollarů(což je vlastně 24bilionu pro nas x19= hodně :D ) takže nevim jak to mame počitat ,když nevime jak to počitat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 pokud vim,tak u nas je miliarda a v usa bilion ,jedna se o to samé,opravte mě,pokud se mýlím... To je sice pravda ale 10 na dvanactou je porad to same cislo u nas je to bilion v usa trilion....ale ocividne je to tedy v jenech, takze ten bilionovy udaj sedi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 no jenže já na netu čtu udaj v miliardach dollarů(billionech kč),takže to v jenech neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 2B jenů = cca 400M Kč To ne. 400 mil Kč je 2 miliardy jenů. Převod je zhruba 1:5 Desmond: 2x10 na druhou je spíš tak 200, ale chápu, jak jsi to myslel. Ano, nejspíš jsem udělal chybu. 24 mld. USD je trochu moc (to by bylo, pokud by první číslo bylo správné). Zase na druhou stranu, při průiku takového rozsahu se mi zdá 24 mil. USD trochu málo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 nanaki:ten udaj je miliardách dollarů(takže v billionech kč),což neni zrovna málo ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 To jsem psal, to se mi zdá trochu moc. Odhad tržeb celé firmy Sony pro letošní rok je kolem 8 bil. jenů. A že by škoda byla na jedné části byla 2 triliony jenů? No nevím. Ty voe, to je zmatek. No nebylo by lepší, kdyby celý svět používal stejné jednotky a stejnou měnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 no je možný,že stranky,kde jsou psany udaje,už udaj pišou rovnou v přepočtu,tudiž by 24miliard dollarů bylo myšleno tak,že je to 24 miliard jakoby v "českem jazyce" ,jestli vite co myslim,takže by to bylo těch cca 440milliard korun...ja nwm,ale přijde mi to stejně mnoho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitas696 Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 Myslím, že Sony akorát potřebuje na hackery ukázat jako na ty špatné a zlé, jelikož s nimi většina uživatelů PS sympatizuje...podle mě to je bublina...nemyslím, že to je až tak žhavé...a pokud teda ti hackeři (Anonymous?) zcizili údaje v podstatě všem, tak si nemyslím, že je chtějí využít pro účely, které zde zmiňujete (vycucnutí konta apod.) ...jen chtějí ukázat, že dokonce i takové firmě jako Sony se nepodaří zabezpečit všechno a že si nemůže ♥♥♥♥♥ dělat, co se jí zlíbí...toť můj názor...no flame ... Souhlasím s tebou. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 28, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 Co to tu padá za astronomická numera? :roll: Společnost nebude muset řešit jen právní problémy, ale také počítat finanční ztráty. Síť PlayStation Network přináší podle odhadů ročně příjmy 500 milionů dolarů (8,1 miliardy korun). Teď ale podle Larryho Ponemona, zakladatele Ponemon Institute, hrozí Sony ztráty přes 1,5 miliardy dolarů (24,4 miliardy korun). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 na zing,gamepark atd je psáno 24miliard dollarů,ja fakt nevim ,co je pravda a co ne :D tak se nezlobte :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 To ne. 400 mil Kč je 2 miliardy jenů. Převod je zhruba 1:5Desmond: 2x10 na druhou je spíš tak 200, ale chápu, jak jsi to myslel. Ano, nejspíš jsem udělal chybu. 24 mld. USD je trochu moc (to by bylo, pokud by první číslo bylo správné). Zase na druhou stranu, při průiku takového rozsahu se mi zdá 24 mil. USD trochu málo. Uklikl jsem se, melo to byt na dvanactou, a v tom pripade to jsou biliony.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 28, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 ... ješte zdroj, ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 mě se taky líbí,že nikdo neví jak ty lidi,co sundali PSN nazvat,někde je nazývaj "crackery" někde "hackery" někde dokonce "hekry" :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 Tak spravne to asi budou cracksi, kteri se normalne nazyvaj hackerama, hekr je ocividne patvar :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 hakr sakr :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 no...tak já bych je nazval buzera*tama,at máme jednotný název :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 hekr je ocividne patvar :) Bykós samvan dasnt spýk ingliš. Jo, taky mě to pěkně štve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 mozna by bylo fajn vedet v jaky mene ty biliony jsou...yeny? ano, 円=JPY, nevim jak se ten symbol pise na klavesnici a predtim se mi to nechtelo hledat zdroj: http://sankei.jp.msn.com/economy/news/110428/biz11042821200074-n1.htm 2兆円 = JPY 2,0000,0000,0000 = 403,404,922,653.56Kč me se to taky zda premrsteny, ale uvadi to vsechny media ;> edit: nemuzu to forum donutit aby to zobrazovalo spravnou znacku pro yen, vzdycky to vyhodi jen ¥ >.< Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepazavora Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 Vzhledem k celkovému počtu registrovaných uživatelů (cca 77 milionů v 59 zemích světa), je podle zaměstnanců Ponemon pravděpodobné, že vedení Sony bude muset do ošetření své služby investovat úctyhodných 24 miliard dolarů.V závěru firma ještě uvedla, jak je to s odcizenými daty. "Veškerá data byla chráněna. Jak softwarově, tak fyzicky. Informace o kreditních kartách byly zašifrované a aktuálně nemáme žádné informace o tom, že by se k nim někdo dostal.""Rádi bychom ale ujasnili jednu věc. Znovu službu zprovozníme teprve až si budeme absolutně jistí, že je bezpečná."Informace o kompenzaci u�ivatelům budou ohlášeny a� poté, co bude známa délka trvání výluky PSN. Jediným dosavadním odhadem ze strany Sony je doufání, �e nepotrvá déle ne� dva týdny, co� by znamenalo opětovné zprovoznění v úterý 3. května. Jedním dechem ale dodává, �e PSN nespustí dříve, ne� si budou jisti, �e je jeho pou�ívání bezpečné."Připravujeme nový systémový software, který bude vy�adovat, aby si všichni u�ivatelé PlayStation Network změnili heslo, jakmile se provoz slu�by obnoví," uvedl Patrick Seybold z americké pobočky Sony, čím� hned v zárodku ukončil spekulace o eventuálním smazání všech dat. Vedle toho podniká řadu jiných opatření, včetně přesunu celé síťové infrastruktury PSN do bezpečnější lokality, co� se ji� děje.ZDROJE ZING.CZ A Eurogamer.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 jo, tech 24mld (24 billion dollars) odpovida zhruba tem 2,000,000,000,000 (2 trilliony) yenu co uvadi Japonci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepazavora Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 SONY na to ma dost financi aby udrzela svuj GIGANT a hlavne pro ne je PLAYSTATION SRDECNI ZALEZITOST.Ted se hlavne bude jednat o to aby to zabezpeceni presvedcilo nas uzivatele ze opravdu bude kvalitni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 To ne. 400 mil Kč je 2 miliardy jenů. Převod je zhruba 1:5 2B v krátké škále samozřejmě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoodySalamadr Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 Lidi prosím nevíte kdy plánuje Sony pustit PSN ??? nebo plácam hovna a nejede to jenom mě ???? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 asi do tydne, jo a nejede to vsem, protoze to hacknuly, takze jsi prisel o sve jmeno, adresu, dat. narozeni a cislo platebni karty. Ty jsi o tom jeste nikde necetl? :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.