penthaler Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Pro milovniky "drnkani" na strunu imaginarni kytary je tu druhe pokracovani. Tentokrat ale uz nehrajete na jednu, ale hned celou serii strun (holt jako kytara), s moznosti vyberu typu kytar, "deformace" zvuku, a dodani basoveho a bubnoveho podkladu :D Pokud znate jednicku, tak dvojka vas rozhodne nadchne. Vse, na co jste byli zvykli + mnoho novinek (vcetne vizualniho vzhledu) Upozornuji, ze se jedna o DSi enhanced hru - hra je urcena pro DSi, ale nemusi samozrejme fungovat... Testoval jsem na sve sestave a zadne problemy :D Download http://roms43.com/download/14737/Jam_Sessions_2/ EDIT: Stylem se to trochu podoba GUITAR ROCK TOUR, jen navic tlacite sipky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusbaj Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Prosim te, neco jsi tam zvlast nastavoval v setingu... ja mam supercard a nemuzu to rozchodit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Únor 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 S AK2i a AKAIO 1.5.1 jde plynule. Nenastavoval jsem nic, jen mam povolene cheaty, povoleny softreset... (navic, kompatibilitu na dalsich kartach nemuzu ani potvrdit ani vyvratit - jsi prvni, kdo se ozval) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pampkin Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Na DSTT taky nefunguje(odzkoušeno na neofiko fmware v 1,17 a 7) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 posledni verze je ale 1.17a12, mozna bys ji mel zkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pampkin Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 tak to nejede ani na te verzi 1,17a12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Únor 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Testnul jsem na dstt s neofiko 1.17a12, zkusil jsem i DMA mody, bez softresetu atd a musim rict, ze to opravdu nejde. Je to skoda panove, prichazite celkem o hodne (treba to brzy fixnou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 stahoval jsem dávno na nds.hkorz.com a je to skvělá hra funguje dobře na mé NDSi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.