CI5 Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Hoj pařánci8),chtěl bych si pořídit DSko kvůli emulátoru ScummVM.Máte někdo nějakou zkušenost stím?Vše o tom jak to jede,jestli ho rozjedu aji na NDSL a NDSi atd.?Byl bych moc vděčnej za každý info.:!::roll:....díky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 no hele, nezkousel jsem, sic par games mam. Mozna dobra myslenka zkusit par klasik, ktery me tesne minuly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Pokud tě opravdu zajímá pouze emulace,porid jsi radeji GP2X nebo PSP..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 tak psp zrovna na scumm je o nicem bez dotykace, dsko naopak idealni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CI5 Odesláno Leden 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Pokud tě opravdu zajímá pouze emulace,porid jsi radeji GP2X nebo PSP..... PSP sem měl a GP2X taky není zrovna nejlevnější:roll:(vím že to na nich jede)Mě se jedná spíš jen o ten ScummVM takže NDS bude asi nejlevnější volba.Před chvilkou sem dostal PM a vím,že to na něm jede:D8),takže pohoda jazz:psp:.dík a měj se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CI5 Odesláno Leden 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 tak psp zrovna na scumm je o nicem bez dotykace, dsko naopak idealni Díky už vím8).(Ty hry co jsou na něho sem paříval jako kleine klacek :lol: a jsou nej,aspoň pro mě.....:psp::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 teds mi udelal slinu ;) marne hledam nejakej full pack games ke stazeni, nemate nekdo linky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Pokud na nejaky narazite, jsem pro. Ja jsem nasel par her (doufam, ze full) na strankach s mobily... www.forumno.net Je ale nutna registrace a linky jsou heslovane, nechci je dal sirit (navic jsem tam moderator, a nevim, zda jim prave nedelam reklamu - ale par her se tam najde...) --- staci do polozky HLEDAT dat scumm* a whoala :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CI5 Odesláno Leden 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 teds mi udelal slinu ;)marne hledam nejakej full pack games ke stazeni, nemate nekdo linky? Čágos teď sem se díval odkud jsem stahoval ty gamesky na ScummVM a už to tam není:?.Takže teď ti neporadím kde stáhnout nějakej pack,ale jestly chceš ta ti můžu poslat poštou kopii mojeho DVD Scumm(u) co jsem si udělal8)Trvalo mi to dlouho než jsem dal všechno do kupy:D.Převážně to jsou full CD verze,takže hudba,mluvené slovo atd.jedou ve hře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Tady máš list kompatibilních her :) : Co jsem zkoušel tak jeste jak jsem mel NDS tak Mluvené Slovo a MP3 hodně mrví eulaci (Out of gauge,memory) Jinak doporučuji používat prevazne DOS a AMIGA Verze... PS: Expansion RAM viditelně pomuže v emulaci Manic Mansion Zak McKracken and the Alien Mindbenders Indiana Jones and the Last Crusade Loom Fully working Passport to Adventure The Secret of Monkey Island Monkey Island 2: LeChuck's Revenge Indiana Jones and the Fate of Atlantis Day of the Tentacle Sam & Max Hit the Road Bear Stormin' Fully working Fatty Bear's Birthday Surprise Fatty Bear's Fun Pack Putt-Putt's Fun Pack Putt-Putt Goes to the Moon Putt-Putt Joins the Parade Beneath a Steel Sky Flight of the Amazon Queen Simon the Sorcerer 1 Simon the Sorcerer 2 Elvira 1 Elvira 2 Waxworks Gobliiins Gobliins 2 Goblins 3 Ween: The Prophecy Bargon Attack Lost in Time Future Wars Inherit the Earth The Legend of Kyrandia Lure of the Temptress Nippon Safes K té emulaci a PSP GP2X jsem myslel obecně pokud budeš chtít emulaci (NES,SNES,GG,CM,DC,N64,PSone) =) DS je spíše vhodna na emualci pravě SVM,GB nebo NES =) ale i přesto NDS je konzole s nejlepším výběrem her =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CI5 Odesláno Leden 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Pokud na nejaky narazite, jsem pro. Ja jsem nasel par her (doufam, ze full) na strankach s mobily... www.forumno.net Je ale nutna registrace a linky jsou heslovane, nechci je dal sirit (navic jsem tam moderator, a nevim, zda jim prave nedelam reklamu - ale par her se tam najde...) --- staci do polozky HLEDAT dat scumm* a whoala :D Tak borci tady je ta stránka odkud sem většinou čerpal8)není tam ´plně vše,ale doufám,že to bude stačit.? p.s. je nutná registarce,ale je zdarma. http://www.shareiso.com/index.php/topic,365.0.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Pokud jdou hrat i amiga hry, tak zde jsem nasel link http://eager.back2roots.org/ treba tam bude neco zajimaciho ke stazeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiwaf Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Dost her ke stažení najdete tady, je k nim i čeština většinou. http://www.4allmobile.eu/viewtopic.php?f=16&t=12177&st=0&sk=t&sd=a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.