DoktorKiller Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 PS3 Revue Bezplatný magazín PSP Revue připravuje sesterský magazín o Ps3 pod názvem PS3 Revue 1. číslo Sosej Revue(pc,ps3,psp) PS3 Revue… sesterský projekt PSP Revue. Zaměřuje se na konzoli Playstation3 a přináší vám recenze, novinky, preview a další čtení přímo pro vaši PS3 a to hned ve dvou verzích: PDF a JPG. První a tak trochu i rychlé vydání. Tak by se dalo označit toto číslo PS3 Revue. Zatím jako tým sbíráme zkušenosti, ale rychle se učíme. Pokud máte zájem se zapojit do centra dění a tvorby tohoto magazínu, budete 100% vítáni. Hledáme jak pisálky, grafiky, korektory, tak i mnohé další jako programátory a střihače videí. Pokud máte zájem, kontaktujte nás na emailu: PSPRevue@email.cz Přidejte se k nám na HLEDÁME REDAKTORY Kontakt ICQ: 572452940 Skype: DoktorCibule Email: DoktorKiller@seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 upozorňuji, že se musí jednat o lidi, kterří mají stálý záje. Ne že po 1 recenzi řeknou, že nemaji čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 stále hledáme primárně recenzenty, grafiky a korektory. První číslo se pomalu a jistě již formuje, ale chybí lidé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 do recenzenta se přidám.....pokud bude zajem (když jsem nebyl schopný ani dokončit viewer který mě tady porad leží v PC) Recenzent jsem byl v pspgameru a portable gameru..pokud by byl zajem,pridam se hned...PM =) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Taky bych se pridal jako recenzent. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoktorKiller Odesláno Leden 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Napiš na icq :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoktorKiller Odesláno Leden 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Ahoj ,recenzentů je už dost a chystá se první číslo ,ale hledá se grafik, kdyby jste měl někdo zájem nebo by jste mi dali typ na dobré ho grafika, byl bych jedině rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeekey Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 Čau pořád hledáte grafika? Sice nemam moc velké zkušenosti ale aspon něco dokážu, jen by mě zajímalo co od toho tak očekáváte :) kdyžtak PM nebo sem jestli už někoho máte či něco konkrétního Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lombax122 Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 Klidně budu recenzovat kdybyste chtěli, chcete nějakej zkušební článek nebo tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoktorKiller Odesláno Únor 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 Jsem rád že jste se mi ozvali první číslo výjde bud zítra nebo až v pondělí napište mi oba icq nebo nějaký jiný kontakt pokud by se chtěli přidat i další není problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kailo Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Je stále místo na post recenzenta, nebo korektora ? Měl bych zájem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lombax122 Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 208 764 684 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoktorKiller Odesláno Únor 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 1. Vydání PS3 Revue… sesterský projekt PSP Revue. Zaměřuje se na konzoli Playstation3 a přináší vám recenze, novinky, preview a další čtení přímo pro vaši PS3 a to hned ve dvou verzích: PDF a JPG. První a tak trochu i rychlé vydání. Tak by se dalo označit toto číslo PS3 Revue. Zatím jako tým sbíráme zkušenosti, ale rychle se učíme. Pokud máte zájem se zapojit do centra dění a tvorby tohoto magazínu, budete 100% vítáni. Hledáme jak pisálky, grafiky, korektory, tak i mnohé další jako programátory a střihače videí. Pokud máte zájem, kontaktujte nás na emailu: PSPRevue@email.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoktorKiller Odesláno Únor 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 Hledá se GRAFIK,který by měl zájem spolupracovat na našem časopise. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoktorKiller Odesláno Únor 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Jaký máte názor na PS3 Revue po případě co by jste chtěli změnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Dobře se to čte,všechno ok,ale grafické zpracování by to chtělo zlepšit :) :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoktorKiller Odesláno Únor 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Jo dík stou grafikou máš pravdu, jelikož jsem to dělal já :D ( začátečník ) .Stále nám chybí kvalitní nebo spolehlivý Grafik kdo by měl zájem ať napíše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoktorKiller Odesláno Únor 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Ano máš pravdu na kvalitě časopisu se už pracuje. Chtěl jsem se vás jen zeptat chtěli by jste časopis zobrazovat jako dvojstránku (aktuální vzhled) nebo jako jednu stránku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoktorKiller Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 HLEDÁME REDAKTORY Piš na ICQ 356872361 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Ano máš pravdu na kvalitě časopisu se už pracuje.Chtěl jsem se vás jen zeptat chtěli by jste časopis zobrazovat jako dvojstránku (aktuální vzhled) nebo jako jednu stránku ? dvojstránku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoktorKiller Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Dobře dík Stále hledáme redaktory piš na ICQ 356872361 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Jedno vám ale poradím.. Myslím že nejsem jedinej koho to točí. To roztahování/zplácávání obrázků :D nečetl sem to, ale vidím to hned na obálce a děsně mně to žere kdekoliv to vidím :D. ALe jinak určitě přečtu :D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 gamees: 2. cislem se vetsina veci zmeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Veškeré články pro 2. vydání jsou připraveny, bohužel není k dispozici dobrý grafik, kdyby měl někdo zájem napište mi PM, číslo tak bude moci jít dříve ven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Není to špatné, trochu by to chtělo upravit grafiku, ale co je průser, je text. Kolikrát sem narazil na blbiny, nesouvisející a gramaticky nesrozumitelný. Nechci nijak poučovat, ale tohle je třeba si ohlídat :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts