Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 162
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
  bulk napsal:
Sony's official PS3 1.82 firmware update.

Video:

• Support for playback of AVC High Profile (H.264/MPEG-4) format video has been added.

Other:

• Playability status with the PS3™ system has changed for some PlayStation® and PlayStation®2 format titles.

chjo Firmware 1.82

* podpora více PS2 titulů

* možnost přehrávat videosoubory H.264/MPEG-4

* nové prvky audio playbacku

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Odesláno

sloty na paměťovky podle mě nejsou tak důležitý, 2x usb stačí většinu věcí stejně připojíš přes bluetooth, jestli chceš hrát hry na ps2 tak nepotřebuješ ps3 a můžeš si nechat ps2 a hadr můžeš vyměnit, rozdíl 20gb je nic, cena asi o 3 tis. větší (radši koupim nějaký dvě gamesky) takže já sem pro 40gb verzi to je ale čistě jen můj názor

Odesláno
  Tom2211 napsal:
sloty na paměťovky podle mě nejsou tak důležitý, 2x usb stačí většinu věcí stejně připojíš přes bluetooth, jestli chceš hrát hry na ps2 tak nepotřebuješ ps3 a můžeš si nechat ps2 a hadr můžeš vyměnit, rozdíl 20gb je nic, cena asi o 3 tis. větší (radši koupim nějaký dvě gamesky) takže já sem pro 40gb verzi to je ale čistě jen můj názor

Souhlasim, 40 stačí, a 3000 jsou dvě dobré hry, mam v plánu koupit externí disk abych mohl nahrávat filmy s TV akorát to musím ještě promyslem jak by to jelíp chodilo.

• 2 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu