jedy Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 A dá se už nějakej FW hacknout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dresden Odesláno Červenec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2007 omg, řeší se to o příspěvek nad tebou a ty se zeptáš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Hele a jak je to s PS2 pálenkama na PS3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 uz je aj FW 1.82 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 uz je aj FW 1.82 Sony's official PS3 1.82 firmware update. Video: Support for playback of AVC High Profile (H.264/MPEG-4) format video has been added. Other: Playability status with the PS3™ system has changed for some PlayStation® and PlayStation®2 format titles. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Sony's official PS3 1.82 firmware update.Video: Support for playback of AVC High Profile (H.264/MPEG-4) format video has been added. Other: Playability status with the PS3™ system has changed for some PlayStation® and PlayStation®2 format titles. chjo Firmware 1.82 * podpora více PS2 titulů * možnost přehrávat videosoubory H.264/MPEG-4 * nové prvky audio playbacku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 hele mohl by si sem napsat za kolik se dá sehnat 20gb a 60 gb verze nová a použitá normálně přes nějákej bazar aukro atd ne ebay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 hele mohl by si sem napsat za kolik se dá sehnat 20gb a 60 gb verze nová a použitá normálně přes nějákej bazar aukro atd ne ebay kdyz si to prejes je pravda ze tu ceny nemam dobrej postreh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Červenec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2007 hele mohl by si sem napsat za kolik se dá sehnat 20gb a 60 gb verze nová a použitá normálně přes nějákej bazar aukro atd ne ebay Já ti seženu PS3 komplet balení 60GB za 13500kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.goofy Odesláno Červenec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 2placek:Mohl bys to upřesnit,možná bych ho koupil ,je to cz distribuce?A co záruka?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Antabelus Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 Myslím že PS3 nemá budoucnost...... Ne to byl samozřejmě vtip ;-) Mimochodem: zase sry za spam :angle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dogiii Odesláno Říjen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2007 Jdou shánět hry na PS3 třeba jako ISO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Říjen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2007 jj videl sem naky iso hry... ale vubec nwm jak to funguje (teda jestli to vubec funguje :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Říjen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2007 iso jde jen na starším firmwaru , na nových nejde a koupit hru je lepší věř tomu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 Ahooo, mám dotaz kámo má PS3 a chtěl by připojit zvuk 5.1 k systému co nemá digital input (takové to optické vlákénko.cz), má tam jenom koaxiální vstup, nedá se to nějak pomocí redukce vytáhnout z toho HDMI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bzuk Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 iso jde jen na starším firmwaru , na nových nejde a koupit hru je lepší věř tomu :) a kdesi jsem četl,že ty hry maji kolem 30GB jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 a kdesi jsem četl,že ty hry maji kolem 30GB jo? zatim mám za to že ne ale ta doba příjde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Becks Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 s killzone 2 to příjde no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meidevil Odesláno Prosinec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 jak to mám zapojit k internetu? potřebuji router nebo ne? a jakej tip: prosím o radu, fakt prosím! a děku¨ji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2007 V 1. příspěvku, v seznamu verzí ti chybí 40GB... Myslím že by bylo důležitý ju tam napsat, protože je to mezi 60gb a 20gb... Oproti 20GB má např. Wi-Fi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janko6 Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 4o gb verzia nema sloty na pamatove karty, ma len 2 usb porty, nepodporuje hry z ps 2, inac moj kamos si kupil assassin creed, vrelo odporucam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom2211 Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 sloty na paměťovky podle mě nejsou tak důležitý, 2x usb stačí většinu věcí stejně připojíš přes bluetooth, jestli chceš hrát hry na ps2 tak nepotřebuješ ps3 a můžeš si nechat ps2 a hadr můžeš vyměnit, rozdíl 20gb je nic, cena asi o 3 tis. větší (radši koupim nějaký dvě gamesky) takže já sem pro 40gb verzi to je ale čistě jen můj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
verbatim Odesláno Leden 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2008 sloty na paměťovky podle mě nejsou tak důležitý, 2x usb stačí většinu věcí stejně připojíš přes bluetooth, jestli chceš hrát hry na ps2 tak nepotřebuješ ps3 a můžeš si nechat ps2 a hadr můžeš vyměnit, rozdíl 20gb je nic, cena asi o 3 tis. větší (radši koupim nějaký dvě gamesky) takže já sem pro 40gb verzi to je ale čistě jen můj názor Souhlasim, 40 stačí, a 3000 jsou dvě dobré hry, mam v plánu koupit externí disk abych mohl nahrávat filmy s TV akorát to musím ještě promyslem jak by to jelíp chodilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 Aktualizace přidán seznam firmwarů a jejich funkcí aktualizace dostupných verzí + doplnění podporovaných formátů :D edit: poslední firmware (2.17) přidán ke stažení :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 ,ůžu se zeptat dají se stahovat hry na ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.