radarcz Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 ,ůžu se zeptat dají se stahovat hry na ps3 Dají ale je ti to k ničemu nemáš FW 1.1 nebo 1.0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 firmware 2.20 v seznamu firmwaru + jeho download Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 Jak je to s tím nahrávaním filmů ? už sem se tu na to ptal a řekli mi že potřebuju nějáký modul za 3000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 Jak je to s tím nahrávaním filmů ? už sem se tu na to ptal a řekli mi že potřebuju nějáký modul za 3000 Play TV http://console-forum.net/showthread.php?t=18727 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 kam se ma nahrat update (slozky) kdyz chci updatovat treba z flashky nebo z psp (pouzito jako flashka) a musi mit nejaky specificky nazev? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 kam se ma nahrat update (slozky) kdyz chci updatovat treba z flashky nebo z psp (pouzito jako flashka) a musi mit nejaky specificky nazev? na rootu vytvoris slozku PS3 a v ni slozku UPDATE, do ktery ten fw nakopirujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 na rootu vytvoris slozku PS3 a v ni slozku UPDATE, do ktery ten fw nakopirujes bohuzel, toto jsem udelal a nefunguje to, update jsem stahoval od tebe v 1. postu a dam ho do tech slozek ale nejde to (dal jsem to do PSP a z neho jsem chtel updatovat) zkousel jsem i jine slozky ale take nic :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 bohuzel, toto jsem udelal a nefunguje to, update jsem stahoval od tebe v 1. postu a dam ho do tech slozek ale nejde to (dal jsem to do PSP a z neho jsem chtel updatovat)zkousel jsem i jine slozky ale take nic :-( tak proste neco delas spatne.. po nakopirovani na kartu delas co? Pokud cekas ze uz je updatovano tak se pletes :D. Musis v ps3 jit do Settings - System Update a vybrat Update via Storage Media Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 tak proste neco delas spatne..po nakopirovani na kartu delas co? Pokud cekas ze uz je updatovano tak se pletes :D. Musis v ps3 jit do Settings - System Update a vybrat Update via Storage Media :lol: tak to si fakt nemyslim :) vim co mam delat, delam to co rikas ale ne a ne se to spustit... pise to "no aplicable instaler" (podobne) nechtelo se mi to znova stahovat, mel jsem aktivovanej FUP ale uz jsem to stahnul behem 3 hodinek do PS3 a uz je updatovano :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 přidán fw 2.30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lomykar Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 Je možné se připojit na web stránky jako seznam.cz atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 jde to, ps3 ma prohlizec podobnej tomu v psp pro lepsi ovladani muzes pripojit usb klavesnici nebo mys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lomykar Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 Tak jsem to zkusil přes Internet browser a stále mi to nic nenajde žádnou webovku kromě těch z playstationu 3 no zkusím něco počíst v papírech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 Tak jsem to zkusil přes Internet browser a stále mi to nic nenajde žádnou webovku kromě těch z playstationu 3 no zkusím něco počíst v papírech nebyl jsi v Playstation storu? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lomykar Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 nebyl jsi v Plastation storu? :D Jo byl sem pako dík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Květen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2008 přidán fw 2.35 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufys Odesláno Květen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 Docela by mě zajímalo, proč šli na FW 1,0 a 1,1 ty ISO hry? Diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Květen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 1.0 byl prvni fw, obsahoval jisty bezpecnostni chyby kterejch se vyuzilo. Jako u PSP a fw 1.50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 Firmware 2.17 zvýšena stabilita online titulů možnost instalace PS2 her na HDD To jako že to funguje instalace PS2 her i na 40Gb HDD verzi? nebo jen na 60Gb?:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 To jako že to funguje instalace PS2 her i na 40Gb HDD verzi? nebo jen na 60Gb?:blink: 40GB podporuje PS2 hry? Ne. Tak to bude spis pro 60GB co myslis? :dozey: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 40GB podporuje PS2 hry? Ne. Tak to bude spis pro 60GB co myslis? :dozey: :D omg vim že 60gb verze podporuje PS2 hry :blink: Já jen že sem slyšel že US 40gb verze to mají daný HW (že tam není čip přes který se to spouští) ale že EU verze jen SW... Tak mě to jen tak napadlo;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 omg vim že 60gb verze podporuje PS2 hry :blink: Já jen že sem slyšel že US 40gb verze to mají daný HW (že tam není čip přes který se to spouští) ale že EU verze jen SW... Tak mě to jen tak napadlo;) jj to jsem cet taky :D kazdopadne kdyby to mozny bylo tak to tam napisu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niga Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 (upraveno) co to jsou iso games? Upraveno Září 22, 2013 uživatelem niga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 iso games jsou tzv. stažené hry :D které pustíš na PS3 pouze s fw 1.00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
!G3r:@7t! Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 iso games jsou tzv. stažené hry :D které pustíš na PS3 pouze s fw 1.00 fakt jo? tak ho sem upni :D :D P.S. : To je blbost, ne? :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.