.Den Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 Kdyby ted vsem fungoval 1.00, tak taky kazdy hraje z ISO... :roll: Ted proste nemas sanci zahrat si neoriginaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 Do 2. prispevku pridany nejcastejsi dotazy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufys Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 Už je na PS3 podpora MKV? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 ne, kdyby byla, je to tu napsany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaNkeR Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 Akorat nechapu co je ta verze fw nebo co, jak poznam jaku mam ?? ja se vtom moc nevyznam :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 Akorat nechapu co je ta verze fw nebo co, jak poznam jaku mam ?? ja se vtom moc nevyznam :( v XMB Settings - system settings - system information doporucuju ti precist si navod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaNkeR Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 Akorat nechapu co je ta verze fw nebo co, jak poznam jaku mam ?? ja se vtom moc nevyznam :( O dik, us to vim :) :D:thanks::tick: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 Hele, opravil bych rozsah napeti u zdroju PS3 u neevropskych verzi... Ted se tam (alespon podle manualu) davaji zdroje podle regionu... Tzn. 100V JP, 110V US, 230V EU apod. Docela dost podstatna informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 je to tam napsany na zaklade zkusenosti cloveka, co ma ps3 z usa viz http://console-forum.net/showthread.php?p=407008#post407008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 Jo, ale hned ve druhym FAQ postu je tucnym pismem psano, ze vsechny verze maji 110-240V zdroje... Dost lidi se muze spokojit jen s tim, prece jen je to jako jeden z hlavnich postu. Nekdo psal, ze si to tim odpalil, takze fakt nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulis1468621129 Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Mohl by mi poradit nekdo s tou 80GB verzi v tabulce jsou dve verze NTSC jelikoz si chci privezt PS3 s ameriky tak bych chtel tu lepsi verzi se cteckou karet a 4 usb porty je to z tohoto obchodu tak se chci zeptat ktera s tech verzi to je http://www.sears.com/shc/s/p_10153_12605_05896008000P?mv=rr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 nejlepší bude si v obchodě přečíst popisky nebo jim napsat informační mail..s jostotou ti to řeknou jenom oni .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scrappy Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 Ahojte chci se zeptat premyslim o ps3 z dovozu-usa a chtel bych vedet Vcem se lisi ntsc ps3 od te palove.Je tam treba neaky rozdil v napajeni?Pojedou mi na ni pal hry,filmy atd?Diky moc za odpoved vsem znalym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 Ahojte chci se zeptat premyslim o ps3 z dovozu-usa a chtel bych vedet Vcem se lisi ntsc ps3 od te palove.Je tam treba neaky rozdil v napajeni?Pojedou mi na ni pal hry,filmy atd?Diky moc za odpoved vsem znalym PS3 je "regional free", čili bez regionálního kódávní, takže ti pojedou všechny hry i filmy z USA... jinak to napájení tam je standartní 110-220~ , akorát možná bude chtít koupit jinek kabel, protože v americe tuším mají jinou vidličku než u nás tady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejf1468623349 Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Zdarec, zvažuji koupi PS3, tak sechci zeptat na pár věcí. Dají se z toho pouštět divx filmy s titulkama (z flasky)? Jako klasický DVD/BD přehrávač to funguje v poho? Jaký jsou rozdíly mezi 40/60/80 GB? Pro Vás asi triviální otázky, ale i tak díky za odpovědi :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Zdarec,zvažuji koupi PS3, tak sechci zeptat na pár věcí. Dají se z toho pouštět divx filmy s titulkama (z flasky)? Jako klasický DVD/BD přehrávač to funguje v poho? Jaký jsou rozdíly mezi 40/60/80 GB? Pro Vás asi triviální otázky, ale i tak díky za odpovědi :). Co se takhle podívat na první stránku???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejf1468623349 Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Co se takhle podívat na první stránku???? Tyhle rady typu "máš to na googlu" miluju. Na první stránku jsem samozřejmě kouknul a na všechny otázky tam odpovědi nejsou. Dokáže tedy přečíst *.srt/*.sub soubory k divx filmům? Prý kvalita přehrávání DVD není tak dobrá jako u stolních DVD přehrávačů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 je to snad Windows? samozrejme ze to sub/srt titulky prehravat neumi, muzes si je tam ale pridat. A prehravani DVD je naprosto normalni, musis mit ale samozrejme nakou kvalitni TV k tomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocour65 Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 ha ha jeste jsi chlapce nevidel kvalitni prehravac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 umi ps3 prehrat ... audio DTS ????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 Nechcete to trochu refreshnout aji s tím slimem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Mám takovej dotaz. Na ps3 teda nejdou pálené hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Mám takovej dotaz. Na ps3 teda nejdou pálené hry? xDxD nene nejdou a doufam ze nikdy nepujdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 xDxD nene nejdou a doufam ze nikdy nepujdou No tak to je pekně na houby. To du do wii. Na hry za 1500Kč fakt nemám.:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 Mno takže, zrovna jsem si pořídil PS3 a měl bych pár dotazů: 1. Dal jsem region ČR (udělal jsem chybu) můžu ho nějak změnit? 2. Když si tady v česku koupím NUNS (naruto ultimate ninja storm) tak jsem zrovna na svém druhém (US) účtu viděl že si tam můžu stáhnout 10 new postav (:bash:) takže pojedou mi? 3. Mám 80 GB verzi a tady jsem viděl nějakej návod jak tam dát PS2 hry - je to nějak možné. (prosimvás a nepište mi - přečti si topic pro začátečníky - když ho někdo rok neaktualizoval) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.