Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím

Už delší dobu uvažuji o koupi této konzole. Pokusím se je rozdělit a srozumitelně popsat. Pár otázek jsem si již zodpověděl sám, pomocí pročítání, ale i tak to asi nebude kompletní a mám v tom trochu chaos

1) Jak je to s připojením k PSN (pokud se to tak jmenuje). Konzoli připojím pomocí LAN kabelu (nebo i wifi?) Připojím se k službě a můžu stahovat? Je potřeba ke stažení něco platit, nebo jsou i nějaké plné hry zdarma, nebo free jsou jen dema?

2) Uvažuji o koupi Move Packu. Jak je to s touhle "vychytávkou". Pokud si koupím "Start Pack" dostanu jen nabíječku, a jeden ovladač, nebo to má ovladače do obou rukou? Myslím že jeden je s tou bambulkou a druhej je navigační? nejsem si jistej. Dostanu oba, nebo koupím jede a poté musím dokoupit ten "do druhé ruky" A ještě podotázečka. Dají se stáhnout hry k této "vychytávce", nebo se musí jen kupovat.

3) Co vše se ukládá na HDD. Respektive. Bude mi stačit 160GB HDD. Momentálně mám XBOX a 250 GB HDD a to je snad až zbytečné. Dají se hry také ukládat na disk, nebo se hrají pouze z "placky?" Jak velký HDD je tedy dostačující pro takové běžné hraní

4) Jak je to s hraním "po netu". Je pro to zapotřebí něco dalšího? Nebo jen vytvořím profil a hraju?

5) Mají všechny konzole (uvažuji spíše o SLIM verzi) možnost připojení kabelem HDMI <---> HDMI, nebo tato možnost je tu řešena jinak.

6) Jak je to s hlukem. Pokud máte někdo možnost porovnat. Pokud hraju na xboxu přes HDD, tak je konzole téměř nehlučná, což se ale nedá říct o hraní z DVD. Jak je to u PS3

7) jak je s komunikací během her. Dá se taky jako je to u xboxu používat headset? nebo je zde lepší skype, nebo nějaká podobná komunikace pomocí PC

možná že si ještě na něco vzpomenu.

Děkuji všem za vaše odpovědi.

• Odpovědi 162
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Jde nejak udelat pri nahravani souboru na HDD (z flash disku), aby jsem je nahral vcetne slozek a pri vyberu videa zobrazovani slozek...? Dost by se to zprehlednilo, nyni tam mam nastaveno zobrazeni ALL a je toho opravdu hodne. Hlavne serialy ve slozkach by byly OK. Je zajimave, ze po vlozeni flash disku jsou slozky na flashce videt...

Odesláno

skolni.flakac

1) Můžeš LAN i Wifi, zdarma jsou dema, některé packy do her, plné hry občas v akci.

2) Určitě najdeš v popisu všech obchodů...

3) Stačí... pokud bdueš chtít koukat i na filmy, tak doporučuju koupit větší. Hry nemají libovolnou instalaci, některé se instalují z části, některé vůbec...

4) Nic...

5) Samozřejmě.

6) Daleko víc tichá než Xbox.

7) Voice chat pouze ve hrách, PS3 bohužel cross game voice chat nemá...

• 2 months later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 2 months later...
  • 4 months later...
Odesláno

Doplněny tyto čáti:

------------------------------

PS3 a stažené hry: Přidáno info o cfw.

Přehled všech verzí PS3, technické parametry konzole, podporované formáty: Doplněna tabulko verzí (jsou i novější revize) + FAQ

Playstation Network a Playstation Store: Přidáno pár otázek

Příslušenství: přidáno příslušenství

• 7 months later...
  • 4 months later...
Odesláno

Zdravím, přečetl jsem si počáteční tutorial, nicméně, chtěl bych zíksat názor info od nějakého uživatele co si teď koupil PS3 - Playstation 3 - 12GB + Move + BoS - je možno si stahnout hru třeba z warfora(co jsem četl tak by měla být upravená) bez toho abych dělal nějaké úpravy s firmware? Jestli to takto nejde lze udělat nejakou úpravu(JB) na PS3, která mi tyto hry spustí a neztratím záruku?

Děkuji

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu