skolni.flakac Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Zdravím Už delší dobu uvažuji o koupi této konzole. Pokusím se je rozdělit a srozumitelně popsat. Pár otázek jsem si již zodpověděl sám, pomocí pročítání, ale i tak to asi nebude kompletní a mám v tom trochu chaos 1) Jak je to s připojením k PSN (pokud se to tak jmenuje). Konzoli připojím pomocí LAN kabelu (nebo i wifi?) Připojím se k službě a můžu stahovat? Je potřeba ke stažení něco platit, nebo jsou i nějaké plné hry zdarma, nebo free jsou jen dema? 2) Uvažuji o koupi Move Packu. Jak je to s touhle "vychytávkou". Pokud si koupím "Start Pack" dostanu jen nabíječku, a jeden ovladač, nebo to má ovladače do obou rukou? Myslím že jeden je s tou bambulkou a druhej je navigační? nejsem si jistej. Dostanu oba, nebo koupím jede a poté musím dokoupit ten "do druhé ruky" A ještě podotázečka. Dají se stáhnout hry k této "vychytávce", nebo se musí jen kupovat. 3) Co vše se ukládá na HDD. Respektive. Bude mi stačit 160GB HDD. Momentálně mám XBOX a 250 GB HDD a to je snad až zbytečné. Dají se hry také ukládat na disk, nebo se hrají pouze z "placky?" Jak velký HDD je tedy dostačující pro takové běžné hraní 4) Jak je to s hraním "po netu". Je pro to zapotřebí něco dalšího? Nebo jen vytvořím profil a hraju? 5) Mají všechny konzole (uvažuji spíše o SLIM verzi) možnost připojení kabelem HDMI <---> HDMI, nebo tato možnost je tu řešena jinak. 6) Jak je to s hlukem. Pokud máte někdo možnost porovnat. Pokud hraju na xboxu přes HDD, tak je konzole téměř nehlučná, což se ale nedá říct o hraní z DVD. Jak je to u PS3 7) jak je s komunikací během her. Dá se taky jako je to u xboxu používat headset? nebo je zde lepší skype, nebo nějaká podobná komunikace pomocí PC možná že si ještě na něco vzpomenu. Děkuji všem za vaše odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 Jde nejak udelat pri nahravani souboru na HDD (z flash disku), aby jsem je nahral vcetne slozek a pri vyberu videa zobrazovani slozek...? Dost by se to zprehlednilo, nyni tam mam nastaveno zobrazeni ALL a je toho opravdu hodne. Hlavne serialy ve slozkach by byly OK. Je zajimave, ze po vlozeni flash disku jsou slozky na flashce videt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2010 skolni.flakac 1) Můžeš LAN i Wifi, zdarma jsou dema, některé packy do her, plné hry občas v akci. 2) Určitě najdeš v popisu všech obchodů... 3) Stačí... pokud bdueš chtít koukat i na filmy, tak doporučuju koupit větší. Hry nemají libovolnou instalaci, některé se instalují z části, některé vůbec... 4) Nic... 5) Samozřejmě. 6) Daleko víc tichá než Xbox. 7) Voice chat pouze ve hrách, PS3 bohužel cross game voice chat nemá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wnas Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 hele koupil jsem si ps3 a hned po nastaveni casu ,datumu atd. mi nenaskocilo menu ale nejaka oprava hdd a nikdy nedojde do konce sekne se to na 13% a nic se nedeje !!!! co mam delat dal sem za nej 8 liru a kdyz sem ho privez domu tag to nefacha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
/Sm@jD/ Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 jednoducha odpoved....dej ho na reklamaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitynek Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Zdravím, chtěl by jsem se zeptat jestli mi někdo může poradit jak k PS3 připojím mobilní internet od 02, nevím si s tím rady . díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krotzyk Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli když si teď koupím nový PS3, jestli bude možné provést JB a hrát cracklé hry, případně jak na to? Díky, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 vitynek strc USB do ps3 a dej wireless myslim ne? nebo se koukni na nejakou redukci usb do ethernetovyho kabelu (mozna blbost :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Zdravím,chtěl bych se zeptat, jestli když si teď koupím nový PS3, jestli bude možné provést JB a hrát cracklé hry, případně jak na to? Díky, záleží na FW v konzoli, teť bych už kupoval někde kde maj zásoby na X měsíců dopředu aby byla větší šance menšího FW než 3.55. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 7, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Topic aktualizován. Poděkování patří Dunkymu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Doplněny tyto čáti: ------------------------------ PS3 a stažené hry: Přidáno info o cfw. Přehled všech verzí PS3, technické parametry konzole, podporované formáty: Doplněna tabulko verzí (jsou i novější revize) + FAQ Playstation Network a Playstation Store: Přidáno pár otázek Příslušenství: přidáno příslušenství Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f2323 Odesláno Srpen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2012 bsahuje: 1x Xbox360(černé provedení) 1x HDD 120gb 1x bezdrátový ovladač(černé provedení) 1x HDMI kabel 1x Headset(černé provedení) 1x komponentní HD AV kabel 1x Ethernet Kabel 1x nějaká redukce výstupního TV kabelu ------------------------------- Sac Longchamp Pliage Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steevee Odesláno Prosinec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2012 Zdravím, přečetl jsem si počáteční tutorial, nicméně, chtěl bych zíksat názor info od nějakého uživatele co si teď koupil PS3 - Playstation 3 - 12GB + Move + BoS - je možno si stahnout hru třeba z warfora(co jsem četl tak by měla být upravená) bez toho abych dělal nějaké úpravy s firmware? Jestli to takto nejde lze udělat nejakou úpravu(JB) na PS3, která mi tyto hry spustí a neztratím záruku? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.