WItekS Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 Hlasujte pro ty, čí screen(y) se ví líbí nejvíce. ;) Hlasovat mohou všichni!! Tady máme soutěžící: narliza: ¨ ---------------------------------------------------------- termix video: http://www.edisk.cz/stahni/36592/video3.gif_4.56MB.html ---------------------------------------------------------- WItekS ---------------------------------------------------------- ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowgeee Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 tak jestli má někdo hlasovat tak by si měl asi založit nějaký hlasování nemyslíš??? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 Myslím že jo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 lol necháppu bs 360 flip do truck spinu na shcodech, realita jak cip, btw já myslel že máme okérovat to zabradlí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 Ne-e, mohl jsi udělat jakkýkoliv trik na tomhle spotu. ;) jo a to tvoje combo je taky celkem brutální :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 aha tak to jo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 dal sem hlas narlizovi protože tam má nejvíc bodů :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 jn já sem tam mněl trošku delší serku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 já hasoval pro termixe, pač ten truckstand by mě na schodech absolutně nenapad, a asi bych si to ani nedal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 Hlasoval som pro narlizu... ma pekne oblecenie ten chlapec :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 šedou: taky jsem si říkal :D zatim je to hustě vyrovnaný.. :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capricorne Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 Hlasuju pro narlizu ptz ma nejhezci i nejtezsi trik ... nejhur dopadl WitekS :sorry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 já bych chtěl umět bs lipslide v realu :(, jinak jsem hlasoval pro witeks líbí se mi ten protáhlej flip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 V pohodě ;) btw, já to nedělal na těžkost, ale na moment ;) narliza: thx, taky bych chtětl umět lipo v realu, alezatim byc si asi tak solidně rozbil hubu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 hlasuju pro termixe libi se mi ten jeho tricek :);) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 a ta soutez uz je uzavrena nebo co? jako ze se nemuzou pridat dalsi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 už je uzavřená :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 No ty jsi snad chtěl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dooky Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 termix rulezz :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 ja hlasoval pro termixe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 no prave ze jsem se o te soutezi dozvedel teprv ted :D ale tak to je jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 :cry: To je škoda... ale co, nedá se svítit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 hmm je to docela vyrovnané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Červen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 slabota takže nehlasuju pro nikoho:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.