Raczek Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 Zeptám se, co to upnul Raczek? novou verzi eloaderu s větší podporou hb bež u první verze ale pořád je to dost hubený, chtělo by to final verzi, bude snad 16. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sewa Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 pak už jen stačí udelat novej GEN a sony je v prde*i :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sewa Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 Divný je, že o tomhle eloaderu jeste neni napsanej clanek na pspgen.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 odkud myslíš že to asi mám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sewa Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 O tom se píše v tom článku kde je video se Sonicem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 ne todle bylo na fóru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 TO potom SONY vydá novej FW kde to opraví ? Takže si HB aplikací jako youtube apod... asi moc neužiju když to pujde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sewa Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 ne todle bylo na fóru Forum nečtu :D neumim francouzsky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 TO potom SONY vydá novej FW kde to opraví ? Takže si HB aplikací jako youtube apod... asi moc neužiju když to pujde ? taky nesmis jak pako updatovat, nechej si 6.20 a budeš rád za homebrew Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p-l-a-y-e-r Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 prosím nevím co stim pořád mi nejde hellolo wololord ale vše dělám podle návodu:stáhnu demo patapon 2 pak i save data která pak hodim na memori stick do save data pak zapnu demo nahraju si save dám R1 a konec zamrzne mi psp a pak se vypne a takle to dělá pořád tak se chci zeptat jestli je to normální nebo se to má zpouště na první pukus mám psp 3004 ofw6.20 a desku TA-088 v3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sewa Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Zkopíroval jsi soubor h.bin na kořen karty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 esi máš psp 3004 nemůžeš mít desku ta-088v3, máš ta-090v2 nebo ta-093, jinak skus prvně demo, pak savedata a pak obsah raru co jsem postoval o stránku zpět, musí ti to frčet ale udělej to v tomhle pořadí, pak možná rozchodíš i pár hb :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p-l-a-y-e-r Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 sakra zapoměl jsem zkopírovat h.bin díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p-l-a-y-e-r Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Raczek a nevadí že tam ty složky třeba psp budu mít 2x? nemám tu jednu vymazat?jo a ještě jaký např.hb na tom jdou rozběhat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p-l-a-y-e-r Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 a ještě mi to píše jestli nechci nahradit h.bin mám tam teda nechat oba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 všechno nahraď, složky se ti sloučí a ten h.bin se nahradí jiným nutným ke spuštění toho e-loaderu, já jsem na tom zkoušel psp ident, recovery flasher, nesterJ emulator a breakout4psp a povedlo se mi plně rozběhat jen ten breakout, zbytek házel chyby nebo se pspčko seklo ale určitě bude fungovat víc her a aplikací, chce to zkoušet nebo počkat do 16. to by měla snad bejt final verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sewa Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Sám jsem zvědavej, jestli toho 16. Dubna vyjde final verze, jestli je tady někdo, kdo umí francouzsky, mohli byste na pspgenu kontrolovat forum? já si tak maximalně přeložím článek v google překladači :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p-l-a-y-e-r Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 no vše co bylo v raru jsem zkopíroval do kořene karty ale když zapnu patapon a dám R tak jenom problikne displej a vrátí mě to do zpátky do menu a žádný eloder mi nenaběhne ale ten hellolo wololord mi šel mám fw6.20 3004 a TA-091 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 když jsem udělal update na 6.20 tak mi to taky nejde, podivej se na pspgen.com, tam je nová verze ale zatim se mi ji nedaří rozchodit, třeba budeš mít štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sewa Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Hmm.. s ISO hrama to zatím vypadá bledě, v článku psali že je psp dobře chráněno a že cíůem není vytvořit firmware, na kterém půjdou ISO hry ale zprovoznit homebrew aplikace.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p-l-a-y-e-r Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 aspoň něco jsem někde četl že ty nové fw jsou chráněný na spuštění cizího kódu nebo tak něco takže okamžitě to blokne celé psp takže o novym cfw si můžem jenom nechat zdát Raczek to je divný dit přece tohle je určený pro 6.20 ne?navíc tak fakt nevim možná to ještě bude základovkou nebo jsem prostě lama ale vše dělám podle návodu celí obsah raru jsem hodil do rootu psp no nic počkám si ještě ty 2 dny jestli vyjde ta slibovaná verze EDIT:stáhnul jsem si eLoader R24 pro firmware 6.xx a běží to bez problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 mužeš někam upnout celej e-loader a hodit sem link, ja sem to stahoval z pspgenu ale pořád mi to neběhá tak jak by mělo, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Google?... http://www.mediafire.com/?zkyvmydznmz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 hmm... díky ale šlo mi spíš o to aby se ke mě dostal e-loader co už někdo vyzkoušel a funguje mu pač mě nefunguje tak abych věděl že je chyba jinde než v e-loaderu ale díky za reup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sewa Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Kdyby to bylo jak říkáš ty (Při spštění cizího kodu se psp vypne) tak by se nikomu nepodařilo spustit exploit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.