Frey Odesláno Září 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 nefunguje edisk link...pls reupVisťáci: tobude tim, ze je to na Win32 a vista je Win64 viste neni 64, delájí se dvě verze jak x86 tak 64-bit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
electroyoshimitsu Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 nefunguje edisk link...pls reupVisťáci: tobude tim, ze je to na Win32 a vista je Win64 Mensi oprava Vista je 32bit i 64bit stejne jako XP.a jestli pouzivate lib driver 32 tak je jasne ze na 64 bit nepojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
electroyoshimitsu Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 odstranen duplicitni prispevek dal sem ho do rootu sorry za to ,kdyz tak to smazte (tady ten)nvm jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armyk Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 funguje i na DS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
electroyoshimitsu Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 funguje i na DS? jestli myslis DS jako dualshock na PS3 tak by to melo fachat ,protoze ty ovladace jsou stejne akorat ma navic vibrace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.Vetrak Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 Chci se zeptat, jestli jde rozjet nějak dualsock na PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 to si musim stahnout vse?nebo jen jedno:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Chci se zeptat, jestli jde rozjet nějak dualsock na PC. http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=8658 to si musim stahnout vse?nebo jen jedno:D jistě, že jen jedno... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 stáhl jsem to včera a dneska zkoušel, ale nefunguje to :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Mně to funguje na Vistech 32bit v pohodě - možná děláte tu chybu, že si nespustíte ty drivery co jste si stáhli a nainstalovali 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyLi Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 už to někdo vymyslel na 64bit??? pls, jakmile by to bylo možné, dejte vědět...proč pro 32 už to funguje pár let a 64 ne a ne udělat???Je to škoda nemít tu možnost ho používat i u PC... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pener Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 windows 7 ..... ať dělám co dělám nejde , už to někdo rozchodil????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 myslíte že bych si zahrál cod 2 online s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andam Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 windows 7 ..... ať dělám co dělám nejde , už to někdo rozchodil????? jo na 7ce se mi to nakonec podarilo musis pouzit ten exe soubor co je normalne pro vistu 32 a nejdriv pripojit ovladac potom spustit exe a az zmizne cerne okno tak zmacknes PS buton a jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdax Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 mě to jede na sedmičkách normálně. Nejdřív jsem připojil sisaxis a nechal nainstalovat drivera, potom nainstaloval drivera z netu. Ve vlastnostech nešel, tak jsem ho odpojil, znovu připojil a pak se rozjel:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomax Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 MotioninJoy s tímto programem je fukční i naklánění a vibrace a také ovladač pro X-Box Návod: (testováno na Win7 x64) 1. Stáhneme si drivery pro 32bits Windows xp,Windows vista,Windows 7 >>>ZDE<<< pro 64bits Windows vista,Windows 7 >>>ZDE<<< 2. Restartujeme sys. a pomocí klávesy F8 se dostaneme do nabídky systému. Najedeme na položku "Zakázat podepsání ovladačů" 3. Naistalujeme stažený soubor 4. Start -> všechny programy -> MotioninJoy -> Install MotioninJoy drive (spustíme jako správce)[pravé tl. -> Vlatnosti -> kompatibilita a spustit jako správce. Dáme OK a spustíme....ovladače se naistalujou 5. Restartujeme 6. Připojíme ovladač 7. V programu DS3 tool si nastavíme ovladač a hrajeme Je možné, že jsou některé kroky zbytečné, ale takhle jsem to rozchodil. Návod včetně ovladačů na připojení přes BT TADY - Netestoval jsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 tak ja to rozjel na Win vista x64 ae u DMC4 nejdou tlacitka L2 a R2 a kdys ten ovladac chci pripojit jako Xbox ovladac nereaguje to =( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 Tak snažím se rozběhat na sedmách ale zatím bez úspěchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krois Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 já to na win 7 - 64 bit rozběhal a jede všechno, jak páčky, i vibrace(odzkoušeno ve Fifě11,a NFS). Použil jsme ovladače od uživ. lomax. Tímto děkuji. Když se to zezačátku nechtělo rozjet, stačilo vždy odpojkit a připojit ovladač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.