mekin Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 mam ipod 2g a nainstaloval jsem si program ibluetooth, ale nefunguje nevite jak ho mam odstranit?? pridzenim se krizek neobjevi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 mam dojem ze prez Cydii > manage > packages a tam by mel byt... ale 100% jistej si nejsem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 jo přes cydii .... to co nainstaluješ v cydii tak to smažeš jedině přes cydii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mekin Odesláno Leden 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 jo přes cydii .... to co nainstaluješ v cydii tak to smažeš jedině přes cydii diky, vyzkousim a jeste se chci zeptat, jestli znate neco jako ibluetooth aby mi sly posilat fotky, pisnicky atd?? iblutooth mi spadne vzdy pri loadingu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Prd jen přes Cydii..kecy stačí v Cydii nainstalovat program CyDelete a restartovat iPhone..potom bude i nad aplikacema přes Cydii,klasickej křížek na odstranění a nebudou s tím problémy.... Vhodné pro příště... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jura555 Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 mas fw 3.x esi jo tak to znam mne to taky neslo na 2g vyresil sem to tak ze sem dal v cydii source: repo.beyouriphone.com a tam je ibluetooth 3.0 nebo tak nejak.. a ten mi uz sel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mekin Odesláno Leden 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 tak cydelete funguje, ale stah jsem to ibluetooth 3 a pise mi to unable to start the stack, please try restarting the aplication. If the problem persist, try rebooting the device. jinak firmware mam jb 3.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 iBluetooth je nedokonceny SW a od iPhone FW 3.0 je takmer uplne nefunkcny a blbne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electropunker Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Ja pouzivam Photoshare+ najdes na apulo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mekin Odesláno Leden 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Ja pouzivam Photoshare+ najdes na apulo ale to jde posilat jen mezi ipodama a iphonama, ja chci aby slo posilat i na ostatni mobily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mekin
mam ipod 2g a nainstaloval jsem si program ibluetooth, ale nefunguje nevite jak ho mam odstranit?? pridzenim se krizek neobjevi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.