Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PS3 FIRMWARE 1.10 a 1.11 PROLOMEN

narliza

Recommended Posts

Ano je to tak hackerům se povedl další výborný kousek našli nedostatěčně zabezpečené místo v PS3 a tak se v brzké době dočkáme snad nějakého ISO LOADERU :)

BOHUŽEL jen pro VERZE 1.10 A 1.11

a je to stejně složitý jako 1.60=>1.50 :?:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já mám 1.80 nechi hrát ISO hry a ANI je hrát nebudu jedu legál hru v bazaru seženeš za nejakejch 900 kč a ty hry co si koupim vym že budu hrát ne jako na PSP mám 150 iso her a hrál sem jich max 30 :( a nedohrál sem ani jednu skoro :(

a je to stejně složitý jako 1.60=>1.50 :?:

neco jako exploit pro PSP, nemusí bejt tak složitej postup jako u PS3 1.60 ---> 1.50

Odkaz ke komentáři

Uz vas vidim za rok jak si budete stezovat ze nemate money na new hry ha ha ha

když myslíš ono stačí tu hru potm dát do bazaru jak už říkal placek a proděláš na tom max 200 kč jo a mimochodem ten kdo si koupí PS3 a TV myslim že na nejaky PS3 hry mít peníze bude.

Já si na peníze stěžovat nemůžu :)

Odkaz ke komentáři

já mám 1.80 nechi hrát ISO hry a ANI je hrát nebudu jedu legál hru v bazaru seženeš za nejakejch 900 kč a ty hry co si koupim vym že budu hrát ne jako na PSP mám 150 iso her a hrál sem jich max 30 :( a nedohrál sem ani jednu skoro :(

neco jako exploit pro PSP, nemusí bejt tak složitej postup jako u PS3 1.60 ---> 1.50

Teda uz te chci videt, az bude na PS3 vychazet 5 super her do mesice :D

Tva chyba, ze tahas jak cep, mam nejakych 70 ISO her a az na nejakych 10 kousku - supr vyber (dalsi stahuju, az dohraji predchozi)

Dohranejch pres 20 urco - neber PSP hry, za povl ;) Pecky jako Killzone, Locoroco, GTA si na PS3 zatim nezahrajes ;) (leda PS2 verze :ziped: )

btw na PS3 vysla dalsi poradna hra (s dokonalou grafikou :D ) Ninja Gaiden Sigma - PS3 only :wohow:

Odkaz ke komentáři

když myslíš ono stačí tu hru potm dát do bazaru jak už říkal placek a proděláš na tom max 200 kč jo a mimochodem ten kdo si koupí PS3 a TV myslim že na nejaky PS3 hry mít peníze bude.

Já si na peníze stěžovat nemůžu :)

Naprosto s Tebou souhlasím.Ono Blu-ray disky jsou ještě dost drahé a tahat z Webu 20 GB apod.taky není to pravé ořechové!
Odkaz ke komentáři

btw. na torrentz.com jsem nechal vyhledat blby motorstorm.. tzn, mirne vylepsene techdemo.. a dostal se mi torrent s velikosti 14,705 Mb ..btw.. jestli nevite, tak carka deli tisice.. je to tedy skoro 15GB.. kdyz vemu, ze teda kazda hra bude mit min tolik.. 60GB ps3 HDD bude zaplneny hned..

a sry jesi to bude brano jako ot

Odkaz ke komentáři

Naprosto s Tebou souhlasím.Ono Blu-ray disky jsou ještě dost drahé a tahat z Webu 20 GB apod.taky není to pravé ořechové!

kolem 20GB ma hra jen vyjimecne,zatim se da ve vetsine pripadu v pohode vejit na DVD9, nejlepsi reseni je ale 500GB USB HDD ;)

A v dnesni dobe stale se zrychlujiciho internetu uz takove objemy dat take nikomu nemuzou delat nejake vetsi vrasky....ja si sice take rad koupim nejakou tu originalku,ale opravdu jen kousky co me hodne bavi...horsi je,ze vlastnim USA verzi takze tady v CR to moc dobre nejde,ale jeste ze existuje ebay a hlavne moje milovane isa ;)

Kazdopadne je dobre videt ze hackeri stale na PS3 pracuji ,v tomhle smeru jim fandim a cekam na okamzik kdy si i evropsti majitele PS3 zahraji nejake ISO gamesky,takze drzim palce :thumbup:

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
  • 3 months later...

ja ps3 chci poridit v brzke dobe az budou nejake money a pak budu stejne ilegal pokud to pujde tak jednoduse jak na psp ale tak podle me brzo jo dneska jsem hral na ps3 a parada moc ji chci takze kdyby tu nekdo udelal topic novy ve kterem je vsechno popsane jak se to instaluje atd a pak DG a ja nevim co vsechno zatim je asi jen emulator ze a zadne ty OE verze jako na psp ale tak pocitam ze do pul roku nebo nejpozdej do roku od vydani ps3 bude nejaka ta verze jako na psp

Odkaz ke komentáři

Ano je to tak hackerům se povedl další výborný kousek našli nedostatěčně zabezpečené místo v PS3 a tak se v brzké době dočkáme snad nějakého ISO LOADERU :)

BOHUŽEL jen pro VERZE 1.10 A 1.11

Já koupil předevčírem PSX3 starter pack v tescu - posledníkousek a mám tam naspsáno "SYSTEM SOFTWARE Version 1.55" - půjde mi to taky na iso? a jak se to dělá,bude se muset něco pájet nebo to půjde crackem přes cd - dvd?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu