narliza Odesláno Červen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2007 Ano je to tak hackerům se povedl další výborný kousek našli nedostatěčně zabezpečené místo v PS3 a tak se v brzké době dočkáme snad nějakého ISO LOADERU :) BOHUŽEL jen pro VERZE 1.10 A 1.11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2007 Jaký FW máš ty? Můžeš toho nějak využít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2007 Ano je to tak hackerům se povedl další výborný kousek našli nedostatěčně zabezpečené místo v PS3 a tak se v brzké době dočkáme snad nějakého ISO LOADERU :) BOHUŽEL jen pro VERZE 1.10 A 1.11 a je to stejně složitý jako 1.60=>1.50 :?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červen 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2007 já mám 1.80 nechi hrát ISO hry a ANI je hrát nebudu jedu legál hru v bazaru seženeš za nejakejch 900 kč a ty hry co si koupim vym že budu hrát ne jako na PSP mám 150 iso her a hrál sem jich max 30 :( a nedohrál sem ani jednu skoro :( a je to stejně složitý jako 1.60=>1.50 :?: neco jako exploit pro PSP, nemusí bejt tak složitej postup jako u PS3 1.60 ---> 1.50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2007 Jasnačka ;) To stebou souhlasim, až budu mít PS3 tak taky budu legal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Červen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2007 Uz vas vidim za rok jak si budete stezovat ze nemate money na new hry ha ha ha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červen 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2007 Uz vas vidim za rok jak si budete stezovat ze nemate money na new hry ha ha ha když myslíš ono stačí tu hru potm dát do bazaru jak už říkal placek a proděláš na tom max 200 kč jo a mimochodem ten kdo si koupí PS3 a TV myslim že na nejaky PS3 hry mít peníze bude. Já si na peníze stěžovat nemůžu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2007 Asi tak... btw, nebudu hrát tak zběsile, poněvadž na PSP můžu hrát kdykoliv a kdekoliv (téměř) Takže pohodička.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Červen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2007 já mám 1.80 nechi hrát ISO hry a ANI je hrát nebudu jedu legál hru v bazaru seženeš za nejakejch 900 kč a ty hry co si koupim vym že budu hrát ne jako na PSP mám 150 iso her a hrál sem jich max 30 :( a nedohrál sem ani jednu skoro :(neco jako exploit pro PSP, nemusí bejt tak složitej postup jako u PS3 1.60 ---> 1.50 Teda uz te chci videt, az bude na PS3 vychazet 5 super her do mesice :D Tva chyba, ze tahas jak cep, mam nejakych 70 ISO her a az na nejakych 10 kousku - supr vyber (dalsi stahuju, az dohraji predchozi) Dohranejch pres 20 urco - neber PSP hry, za povl ;) Pecky jako Killzone, Locoroco, GTA si na PS3 zatim nezahrajes ;) (leda PS2 verze :ziped: ) btw na PS3 vysla dalsi poradna hra (s dokonalou grafikou :D ) Ninja Gaiden Sigma - PS3 only :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
naushika Odesláno Červen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2007 no chci vas videt jak tahate jednu hru co ma 21GB a hlavne na co to vypalite ? :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Červen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2007 no chci vas videt jak tahate jednu hru co ma 21GB a hlavne na co to vypalite ? :)) Trosku te vyvedu.. :D Hra ma ted okolo 5Gb A nepali se dava se na HD ze ktereho se hraje ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2007 staci dat na hdd ale netahal bych to mozna z ftpka no ale ja taky budu legal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2007 no chci vas videt jak tahate jednu hru co ma 21GB a hlavne na co to vypalite ? :)) stačí to dát na HDD v PS3 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Červen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2007 A blueRay vypalovacky s blueRay medii uz take existuji ;) (15-20k + 400kc za medium) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Červen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 když myslíš ono stačí tu hru potm dát do bazaru jak už říkal placek a proděláš na tom max 200 kč jo a mimochodem ten kdo si koupí PS3 a TV myslim že na nejaky PS3 hry mít peníze bude.Já si na peníze stěžovat nemůžu :) Naprosto s Tebou souhlasím.Ono Blu-ray disky jsou ještě dost drahé a tahat z Webu 20 GB apod.taky není to pravé ořechové! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červen 23, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2007 Nasel sem toto , pochopil jsem z toho ze jde hrat pomoci swap magiku 3.6 (boot cd a dvd) palene hry pro ps2 ale pouze s firmwarem 1.10 http://ps3news.com/forums/playstation-3-chat/ps2-backups-playable-swapmagic-3-6-works-fw-1-10-a-49057.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4don Odesláno Červen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2007 btw. na torrentz.com jsem nechal vyhledat blby motorstorm.. tzn, mirne vylepsene techdemo.. a dostal se mi torrent s velikosti 14,705 Mb ..btw.. jestli nevite, tak carka deli tisice.. je to tedy skoro 15GB.. kdyz vemu, ze teda kazda hra bude mit min tolik.. 60GB ps3 HDD bude zaplneny hned.. a sry jesi to bude brano jako ot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dooky Odesláno Červen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2007 muzes si koupit new HDD (ale ja jsem pro origo hry : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EvilSta Odesláno Červen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2007 Naprosto s Tebou souhlasím.Ono Blu-ray disky jsou ještě dost drahé a tahat z Webu 20 GB apod.taky není to pravé ořechové! kolem 20GB ma hra jen vyjimecne,zatim se da ve vetsine pripadu v pohode vejit na DVD9, nejlepsi reseni je ale 500GB USB HDD ;) A v dnesni dobe stale se zrychlujiciho internetu uz takove objemy dat take nikomu nemuzou delat nejake vetsi vrasky....ja si sice take rad koupim nejakou tu originalku,ale opravdu jen kousky co me hodne bavi...horsi je,ze vlastnim USA verzi takze tady v CR to moc dobre nejde,ale jeste ze existuje ebay a hlavne moje milovane isa ;) Kazdopadne je dobre videt ze hackeri stale na PS3 pracuji ,v tomhle smeru jim fandim a cekam na okamzik kdy si i evropsti majitele PS3 zahraji nejake ISO gamesky,takze drzim palce :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4don Odesláno Červen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2007 muzes si koupit new HDD (ale ja jsem pro origo hry : ) vlastnit ted ps3, taky se priklonim k originalkam.. dokud bd nebude levnejsi, originaly vyjdou vyhodneji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4rkS7der Odesláno Červenec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2007 najednou jedou všichni legal , už se těšim až za takovej pulrok pojedou všichni ilegal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cejdap Odesláno Červenec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2007 nj ale stahovat cely BR kdyz mas 10GB na mesic :lol: to je pak blby byt ilegal :( ja zatim PS3 nemam ale jednou bude to snad i bude lepsi net 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 ja ps3 chci poridit v brzke dobe az budou nejake money a pak budu stejne ilegal pokud to pujde tak jednoduse jak na psp ale tak podle me brzo jo dneska jsem hral na ps3 a parada moc ji chci takze kdyby tu nekdo udelal topic novy ve kterem je vsechno popsane jak se to instaluje atd a pak DG a ja nevim co vsechno zatim je asi jen emulator ze a zadne ty OE verze jako na psp ale tak pocitam ze do pul roku nebo nejpozdej do roku od vydani ps3 bude nejaka ta verze jako na psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barakoas Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 zatim se nic nekona...rekl bych ze jakmile se neco objevi, tak to tady urcite najdes ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 Ano je to tak hackerům se povedl další výborný kousek našli nedostatěčně zabezpečené místo v PS3 a tak se v brzké době dočkáme snad nějakého ISO LOADERU :) BOHUŽEL jen pro VERZE 1.10 A 1.11 Já koupil předevčírem PSX3 starter pack v tescu - posledníkousek a mám tam naspsáno "SYSTEM SOFTWARE Version 1.55" - půjde mi to taky na iso? a jak se to dělá,bude se muset něco pájet nebo to půjde crackem přes cd - dvd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.