Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Koukám že tady spousta lidí neví jak lakovat Plasty.... Není to sranda protože když něco podceníte tak to buď dopadne špatně a nebo to hodně rychle ošoupete.

1. Povrch musí být obroušen nejlépe smirkem cca 800-1500(hrubost)

2.POUŽIJE základ na plasty(obvykle je skombinován s plničem) když ho nepoužijete tak máte barvu hodně brzo dole!!!

3.Lak laků je spousta stačí si jen vybrat. mě se osvědčili nitro auto laky!!

lak nenanášejte jednou vrstvou ale více menšími vrstvami.

nesmí se vám stát že to někde steče ať už základ na plasty nebo lak jinak můžete začínak od začátku! To vše provádět cca v pokojové teplotě a někde kde se nepráší jinak to bude fuj..:D:D Snad to pomůže těm co chtějí lakovat své PSP..:D

Odesláno
co k tomu rict??

snad jen to,ze i chroma babicka co dostala pred chvilkou menstruaci a vidi jen na jedno oko by to udelala lip...

ha ha to bylo opravdu...........trapné :dozey: ...

Jinak neni to nic moc no mas tam takovy ty bublinky to se mi presne udelalo kdyz sem si neodborne premalovaval kryt u mobilu kdyz mi bylo asi 12 :)

• 1 year later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu