lameroska Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 je tam porad cerna obrazovka, zkousel jsem uz i hru spustit z hdd, nafmatovanej na fat32(mam na nem vice oddilu), defragmentovanej, spoustel jsem pres usb advacne ale ani to nenajede, delam nekde chybu ale nevim kde, je mozne ze uz je stary a opotrebovany laser, ps2 je hodne stare tusim ze 30004 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lameroska Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 jinak jeste doplnim ze navody zde docela dobry, fmcb jsem dokazal nainstalovat i na druhou kartu, uz jsem hacknul nekolik wii nejake to psp (to by zvladly i moje deti) ale s timhle nemohu hnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxdog Odesláno Leden 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2013 Ähoj prosim vas nemate nekdo UEFA boot dvd ze byste mi ho skopirovaly a poslal malej mi me dvd omylem zlomil a ja jsem ted zoufaly nikde gho nemuzu sehnat dekuji za odpoved na email xxdog@seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andymagika Odesláno Leden 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2013 Ahojky, dneska mi přišla karta s Free McBoot, stažený iso opatchnu a vypálim, potvrdim launch v PS2, ale pak jen černá obrazovka, disk se točí, ale prostě nic... zkoušela jsem pálit co nejpomaleji 1krát, 4krát, na Verbatim- a Sony+ a vypálit přes ImgBurn i CloneCD a prostě nic..:( pálený filmy, audio cd, tam hraje v pohodě, nastavený by všecko mělo být, do toho vůbec nelezu, ale prostě to nejde...:( neví někdo co s tím? díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andymagika Odesláno Leden 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2013 (upraveno) Já se z toho fakt picnu:DD Zkouším všechno možný, neví někdo co s tím??? edit: tak je to proto, že pán co mi to dělal, nevěděl, že když naše konzole končí na region 3, nemůže fungovat, když to dělal na svém PS2 s regionem 4... takže si musím koupit další kartu a udělat si to sama, bezva... Upraveno Leden 27, 2013 uživatelem andymagika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redroker Odesláno Říjen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 Já hraji hry přes Memento Disc Patcher,mám cca 50 her,všechny šlapou,vypaluji rychl. 2-4.Před pár dny jsem si stáhl Return to Castle Wolfenstein 2 ale vždy najede jen úvodní obr. s kontrolou paměť. karty,pak obr. ztmavne a konec (disk se netočí).Zkusil jsem verzi USA a E a rychl. 2,4,8, ale nic.Nevíte někdo,proč to nejede? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Listopad 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 Můžeš ještě zkusit ESR Disk patcher a vypálit rychlostí 1x. Jinak mě zatím nic nenapadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coornny Odesláno Prosinec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2013 Zdravím, mohl by mi někdo nahrát Free MCBoot na kartu ? Odešla mi mechanika takže si to nemůžu přes swap vytvořit, a chci hrát aspoň přes USB. Kartu mám poslal bych jí, samožrejmostí je nějaká ta koruna za vytvoření. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adosq Odesláno Únor 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2014 (upraveno) Kdyby nekdo chtel , natocil sme video jak jsme daval FMCB na svuj PS2 a to bez pouziti Swap magicu, stacil mi jen uLaunchelf na cd a Noobie_package (FMCB 1.8 ) na usb ... PS: Sory for maj bed engliš :D Upraveno Únor 11, 2014 uživatelem adosq Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maši Odesláno Leden 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2015 Ahoj, můžete někdo reupnout instalačku FMCB? Odkaz z edisku již není aktuální a nevím s jakým downloadem je tutoriál "kompatibilní" :). Díky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Leden 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2015 Ahoj, můžete někdo reupnout instalačku FMCB? Odkaz z edisku již není aktuální a nevím s jakým downloadem je tutoriál "kompatibilní" :). Díky moc! treba http://theisozone.com/downloads/playstation/tools/freemcboot-v192/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maši Odesláno Únor 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2015 Super, díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek-dsi Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 Super, díky moc. http://psx-scene.com/forums/f153/free-mcboot-1-94-noobie-package-125198/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy48 Odesláno Duben 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2015 (upraveno) Ahoj, Snazim se nainstalovat FBMC na PS2. Bohuzel se mi zatim nedari: Zkousim game swap metodu se hrou MOH: Vanguard: .Pokud udelam vymenu prilis brzo, mam RSOD, pokud trosku pozdeji po zmizeni loga, nabehne LOADING ale na tom to taky skonci, a nic se nedeje :( mam bohuzel SCPH-70004 s laserem 3170J, original disky cte v poho. Cte v pohode i palene DVD-Video. Zkousel jsem i zvysit vykon snizenim DVD potenciometru z 1030 na 900, nepomohlo. Novy laser 3170J bohuzel nesezenu, a 3170G nebo PVR-802W i s pouzdrem se tam tak nejak bojim dat, protoze nevim, zda je kompatibilni. Palim na Verbatim -R, img burn, 8x, 4x (nejnizsi co mi imgburn dovoli). Nebyl by nekdo ochotny za nejakou tu uplatu FBMC hodit na pametovku? Bydlim v Ostrave.. Pripadne jestli mate nekdo nejaky tip :/ Diky moc Upraveno Duben 9, 2015 uživatelem Jimmy48 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Didass Odesláno Srpen 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2017 Mám ps2 , fmcb na flesh a swap 3.8 plus , řídim se podle návodu a nic se neděje , poradili by jste jak pokračovat dal ? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martys33 Odesláno Září 23, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2017 Didass, ještě je to aktuální, nebo už ti to šlape? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesterkaiva Odesláno Leden 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2018 mám stažený soubor a nevím co vypálit na cd a dát do psx to třetí je obrazek se soubory ze složky SVAPMAGIC MC-USB BOOT a nevím co vypálit jestli to mám napřed rozbalit a potom vypálit soubory bez toho raru co sem rozbalila a nemám swap cedečka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Ambrož Odesláno Červen 9, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2020 Ahoj potřebuju pomoct chtěl bych ve FMCB hrát hry na PS 1 jak to mám udělat aby mi hry šli z USB ? ahoj chtěl bych spustit hry na ps 1 přes USB Flash mohl by mi s tím někdo prosím poradit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 15, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2020 Ahoj, vytvoř si nové vlákno, reaguješ na dva roky starý příspěvek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts