Moderators Zinglbee Odesláno Únor 6, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 ... snad každýho věc kdo co má v avataru, klidně ať si do něho nasere - je to jeho vizitka. Aspoň je se na co dívat a neřikejte, že Vám to vadí :P Mohu si tam dát co chci a Vám to může bejt tááákhle volný :) A když už to řešíte založením topicu ... :P //edit, tak sorry, ten podemnou je jasnej příklad 80% CF xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3r Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 když už to tady probíráte tak jsem přidám takový 3 pěkný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartell33 Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 když už to tady probíráte tak jsem přidám takový 3 pěkný :) Nechci bejt OT, ale vidím tam nanejvejš 2 pěkný.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 rAy;807012']To abych šla založit topic o avatarovi od marek_2080 nebo jak má ty čísla... :lol: Sklepmistr :lol: jo ten je nejvic:D u toho sem se dlouho smal:D Nechci bejt OT' date=' ale vidím tam nanejvejš 2 pěkný.. :D[/quote']nic proti ale holky si asi spletly ksicht s omalovankama.....me se teda nelibi ani jedna:ziped: at si ma kazdej co chce...ale tohle tema je uplne zbytecny..a je videt ze se dotycnej asi nudi......:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 když už to tady probíráte tak jsem přidám takový 3 pěkný :) Tomu rikam konstruktivni pristup k veci :D ... snad každýho věc kdo co má v avataru, klidně ať si do něho nasere - je to jeho vizitka. Aspoň je se na co dívat a neřikejte, že Vám to vadí :PMohu si tam dát co chci a Vám to může bejt tááákhle volný :) A když už to řešíte založením topicu ... :P //edit, tak sorry, ten podemnou je jasnej příklad 80% CF xD Asi tak nechapu proc nekdo resi co ma kdo v Avataru, jeste navic kdyz jsou to hezky holky :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Taky se mi tyhle zrovna moc nelíbí, ale vybíravej nejsem tak bych bral všechny :D Jednu na ranní, jedna na odpolední a jedna na noční xD Jinak myslim že odpovězeno už bylo a bude se tu akorát spamovat, tak bych dal LOCK ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 sme si tenkrát s tekkem dali do avataru slečny a nějak se to pak fofrem rozjelo.. tu slečnu co tam mám ted sem měl i na začátku :D cca 2 roky zpět, a pokud vím tak spoustu panum tu dělá ten avatar radost :D dokonce dostal i nějakou cenu pokud se nepletu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 sry ot, a nezapomen na ten peknej sig kdo ti delal kdyz zacinal s PS :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Dávám ti za pravdu impo5sible je to jako Travesti show. Ani nevíme jestli jsou to ženy ,nebo muži schovaní za tím Avatarem...? A je to tak trochu o h***. A pak ,když se zeptáme tak se nepřiznají !! -Každý něco tak originálního nevymyslí- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 jak rekl tekken do avataru si dam co se mi libi... nevyjadruje to nic o sobosnnosti... My tam mame holky uplne ze stejneho duvodu jako ty tam mas poker impossible... libi se ti to tak sis to tam dal.. a to bych cekal ze to v 19 pochopis... nebo si myslis ze si tam davaj lidi holky protoze se jim to sice nelibi ale je to in? kdyz uz se ohanis vyrazama hodnejma profesora... zapoj aspon mozek:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.