LegionCZE Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 Na ten mulťák sem fakt zvědavej, jestli to udělaj jako systematický zabíjení, bude to zajímavý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 Jo, jen aby to fungovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 O délku příběhu v sérii AC se myslím bát nemusíme :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verthandy Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Zatím každý z dílů série Assassin’s Creed měl nějakou limitovanou edici, která obsahovala několik bonusů. Jinak tomu není ani u Assassins Creed Brotherhood. Název limitky je jak už nadpis napovídá AC Brotherhood Codex Edition. K dostání bude v přepočtu za zhruba 2100 kč. Cena sice není malá, ale zato edice obsahuje, jak už to u AC sběratelských edic bývá, slušnou porci bonusového obsahu. Tato edice bude samozřejmě k dostání pro všechny tři herní platformy (PC, PS3 a Xbox 360). Níže je výpis všeho, co bude obsahovat. - Originální hra Assassins Creed Brotherhood - Renesanční sběratelská truhla - Exkluzivní kopie Kodexu (zřejmě knížka s artworky) - Krásná rozkládací papírová mapa Říma - Kartičky s jednotlivými multiplayerovými charaktery - Bonusové DVD a herní soundtrack - Lineage DVD film zabalený do pěkný krabičky - 2 exkluzivní singleplayrové sólo mapy Aqua Gear a Trajan Market - Dvě postavy do multiplayru - Harlequin (kašpárek) a Officer (důstojník) - Další bonusový obsah, který bude teprve odhalen (figurka?) Samozřejmě nesmí chybět obrázek - AC Brotherhood Codex Edition. [ATTACH=CONFIG]9106[/ATTACH] Zdroj: Assassin.herniweb.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeL.DAWE Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Dvě nový mp videa. Ale teda musím říct, že mě mp táhne čím dál tím víc. Ale single je single :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Vypadá to fakt dobře, ale bojim se, aby to nepokazili a MP nebyl ve výsledku spíš nudný a o schovávání se místo soubojů. Taky jsem zvědavý na ty souboje v MP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeL.DAWE Odesláno Červenec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 HMM. Bezva. Dalši Assassin bude asi až 2012. Divný, asi to chtěli dat tak aby to bylo ve stejnej rok jak e odehrává příběh :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nevim999 Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 AC 1 je dobrá hra ale dvojka je podle mě 1000x lepší. V 1 to bylo zjisti koho zabít a zabij několikrát dokola, ale ve dvojce je silnej příběh a lepší města :) Možnost kupování zbraní a vylepšování brnění,vylepšování města pro víc peněz, Assassin's Tomby mi připomínaly Tomb raidera někde v ruinách skákat a hádanky prostě super a pak odemknout Altairovo armor. Vývojáři se poučili z dlouhých nudných hovorů a cestování s koněm. Další plus je Leonardo Da Vinci, který vyrábí vynálezy pro Ezia a taky mise na Flying machine je super. Grafika je lepší a taky ty střechy se mi zdají lepší pro běhání. Nejlepší město asi Benátky, ježdění na gondolách,plavání ve vodě. Taky je dobrý že se trošku víc zaměřili na Desmonda jak se ze začátku utíká z toho Absterga nebo co to je a pak ke konci jak běží titulky už sem to chtěl vypnout a najednou zase hraju za Desmonda a ještě bojuju s těma kolíkama :D Až bude AC 3 tak tam už snad budeme lézt někde po mrakodrapech s Desmondem atd :D:D No AC dvojka je velký skok dopředu a AC Brotherhood bude ještě lepší co jsem viděl ty videa. Teď se to snad bude jen zlepšovat ale aby z toho nakonec nebyl další propadák jako NFS trilogie která se teď zase začíná zlepšovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 Lidi kdy bude beta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 4. října. :) // Přesunuta na 8. října. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samot2 Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 Tak plusáci, hrál jste někdo už BETU? Já právě stahuju, tak jsem zvědav... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 CHci se zeptat ty co mají ps plus asi vám přišel kod na stahnutí bety na ps plus ? Nemyslím ten kod na betu ale ten kod kterej by měl přijít po zadání prvního kodu kterej se dostane k předobědnávce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 Prosim nějake dojmy ze hry ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 Stahujes? Od kad? Kdyz se podivam zda je venku tak tam nic neni... asi si to s necim pletes :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 Stahujes? Od kad? Kdyz se podivam zda je venku tak tam nic neni... asi si to s necim pletes :) To bude tím že betu maj je PS+ uživatelé :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 To si delaj srandu ne? Udelal jsem preoder teto hry, dostal jsem key ale koukam je mi to naprd... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 To si delaj srandu ne? Udelal jsem preoder teto hry, dostal jsem key ale koukam je mi to naprd... :) neboj zahraješ si to taky, ale až příští týden, pokud teda platí pro normál učty datum 4.10., taky mám key... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 neboj zahraješ si to taky, ale až příští týden, pokud teda platí pro normál učty datum 4.10., taky mám key... A máte ten první key,nebo už jste dostaly reedom kod na PSN ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samot2 Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 Tak zatím hraju cc 15 minut, jednu mapu jsem odehrál... no zatím se rozkoukávám :D Byl jsem hoooodněkrát zabit než jsem sál zabil.. grafika moc pěkná, animace udělané dobře.. zatím víc ale říct nemůžu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 ja mam zatim ten 1 key, na ten druhej cekam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 A máte ten první key,nebo už jste dostaly reedom kod na PSN ? Zatím se reedem nedostal, ale je ještě dost času... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spidlan Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Tak zatím hraju cc 15 minut, jednu mapu jsem odehrál... no zatím se rozkoukávám Byl jsem hoooodněkrát zabit než jsem sál zabil.. grafika moc pěkná, animace udělané dobře.. zatím víc ale říct nemůžu A to máš stažený z účtu na českým psn store? Protože původně se s betou pro Českou republiku nepočítalo. Nerad bych si zaplatil ps+ a pak by mi to nejelo. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duuku Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 ano je to i na ceskem psn store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 Tak co jaké máte dojmy z hraní bety multáku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Dneska je jiz 4 a zatim nic mi nedorazialo, mate nekdo obdobnou zkusenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.