hoby1468622628 Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 nazdar tohle je muj prní topic a chci se zeptat jestly někdo nevíte neco o českých titulkach do gta na psp :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smaky Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Žádný nejsou... teda aspoň podle toho co vim já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DanielsQ Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 ne nejsou teda sem zatim žádný nevidel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tedysek Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 nejsou.............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michelito1996 Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 všude možně jsem hledal ale nenašel jsem takže nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasán Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Urcite ne udelat titulky na psp urcite bude slozitejsi nez je udelat na pc teda spise je dostat do te hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Ještě mu to napište 10x že ta čeština neni, co kdyby tadytěch 5 postů za sebou přehlídl. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 domvala Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Jenom aby bylo jasno, že GTA na psp jde přeložit...: Otevřel jsem si ISO GTA: VCS a prohledal obsah... našel jsem jazykový soubor a dokonce program který ho otevře! Hra s CZ titulkama funguje, ale mám jen 7 misí přeložených... (polotovar na úkázku dávat nebudu) Jenom ještě chci říct, že u jiných her asi překlad nejde... u některých jsem nenašel jazykáč a např. u LocoRoco nebo Assassin's Creed je jazykový soubor v prx (alespoň co jsem vyděl) a takový soubor nevím jak se edituje (pokud to VŮBEC jde) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bunny1468622758 Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Jenom aby bylo jasno, že GTA na psp jde přeložit...:Otevřel jsem si ISO GTA: VCS a prohledal obsah... našel jsem jazykový soubor a dokonce program který ho otevře! Hra s CZ titulkama funguje, ale mám jen 7 misí přeložených... (polotovar na úkázku dávat nebudu) Jenom ještě chci říct, že u jiných her asi překlad nejde... u některých jsem nenašel jazykáč a např. u LocoRoco nebo Assassin's Creed je jazykový soubor v prx (alespoň co jsem vyděl) a takový soubor nevím jak se edituje (pokud to VŮBEC jde) znamená to teda, že překládáš GTA do češtiny a až to bude hotový tak to sem uploadneš?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 domvala Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Jestli to bude někdy hotový (tak to semka dám)... Dal jsem si cíl dokončit to do velkejch prázdnin (to je ale doba co? :bash:) - To ale neznamená, že to do nich fakt stihnu... o prázdninách budu mít moře času na dokončení, tak to bude asi spíš někdy v srpnu... (takže jestli se chce někomu čekat - tak prosím :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Ty soubory s textem má spousta her, jens e do toh nikomu nechce. Jedinej dokončenej překlad co znám je PES 06. domvala: A co udělat skupinku lidí, co by pracovala na překladu? Dalo by se to udělat třeba za tejden :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 uploadni sem pls ten soubor kde jsou ty texty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 neaka parta slovaku udelalo snad 10% vice city stories, potom to neak odrekly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 santiknov Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Ty soubory s textem má spousta her, jens e do toh nikomu nechce. Jedinej dokončenej překlad co znám je PES 06.domvala: A co udělat skupinku lidí, co by pracovala na překladu? Dalo by se to udělat třeba za tejden :) ja bych byl klidne pro!! :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HAcko Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 mno tak az to dodelate dejte vedet .. ja mam prelozeno asi tak 43% ale hra se mi sekne pri načteni tech prav s malim logem gta nahore.. tak pls help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zip545 Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 Mám taky přeloženo skoro vše,ale hra se sekne,jakmile se načítá. Docela by mě zajímalo jak to "domvala" udělal,že mu to jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SyKySoft Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 Mám taky přeloženo skoro vše,ale hra se sekne,jakmile se načítá.Docela by mě zajímalo jak to "domvala" udělal,že mu to jede. Asi jsi někde udělal chybu...z mých vzkušeností s jinýma hrama...upravil jsem jen texturu postavy...a hra nenajela :( Zajímalo by mě, jestli ti ten překlad fungoval i před tím než jsi to celé přeložil... myslím třeba jestli jsi ze začátku nezkusil přeložit jednu vetu..a GTA se ti rozjelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zip545 Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 Asi tak.Zapnul sem si ve hře titulky,hned v první misi sem si opsal co tam říkali,pak sem si tu větu našel v tom souboru,přeložil sem jedno slovo,ještě sem tam schválně napsal nějakou blbost která seděla i počtem slov,stejně se to sekne,podlě me bude chyba někde behěm zabalení hry stím překladem,protože když to zpátky zabalím tak to je asi o 400mb chudší (balím pomocí UMDgen) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SyKySoft Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 Takže jednoduše řečeno... Čeština GTA v PSP je Fake. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zip545 Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Souhlas,prostě češtinu do gta nikdo nenarve,dnes sem přeložil jedno slovo které se objevuje v intru než se hra sekne (bylo to jméno nějakého producenta) a stejně to přeložené nebylo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SyKySoft Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 zip545: Právě jsem se na Internetu dočetl že: Lze Editovat Hry Pro PSP, ale jakmile vytvoříš např. novou češtinu, tak musíš vytvořit nový Image soubor a do něj nakopírovat vše z původního IMG a k tomu přihodit tu češtinu a ten nový Image soubor uložit. A potom by to snad mělo jít. Zkus tohle vyzkoušet.. myslím že by to takhle mohlo jít.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zip545 Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Tak sem to skusil,teď se hra ani nespustí,chyba 80010002.Jak říkám,když to celé skopíruju tak to je o cca 400mb chudší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 domvala Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Takže jednoduše řečeno... Čeština GTA v PSP je Fake. Tvoje máma je fake :? ... mám už přeloženo 17,5 % a žádnej problém... jestli mi nevěříte tak vám sem dám přeloženou první misi ať vidíte, že opravdu překlad udělat LZE! Bohužel na 17,5 % jsemse na delší dobu zasekl, nejdřív jsem nebyl meěíc skoro doma, potom pololetní písemky pak mi praskl display a tento problém přešel v další, takže teď když mám čas překládat nemůžu, protože nemám k dispozici psp a překládat na sucho se prostě nedá!!:cry: Za moment jak se soubor douploaduje vám sem dám ISO vice city stories a s přeloženou první misí (ale né úplně celou) - prostě si dáte new game a kochejte se českými větami... :cheesygrin: a potom bude-li mít někdo zájem, můžeme hodit diskuzi na téma "fake"! :psp: EDIT: http://uloz.to/4560039/gtavcscz1misepronevericnekrouticihlavou.iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zip545 Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Seš king :D Já bych i měl čas to přeložit (v práci hrozný zevl) ,ale musíš hodit návod jak si to dokázal,čím si rozbaloval,čím balil,možná i soubor který se překládal (třeba sem překládal špatný soubor) byl bych ti vděčný a myslím že ostatní taky. EDIT:PŘEKLAD ZAČAL ,už sem na to přišel,vše přeložené se mi ukazuje ve hře,hra se spustí,mohlo mě napadnout dřív že je potřeba hexa editor. EDIT2: Druhá a třetí mise kompletní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hoby1468622628
nazdar tohle je muj prní topic a chci se zeptat jestly někdo nevíte neco o českých titulkach do gta na psp :psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
23 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.