DeSmond Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Nerekl bych ze tam bude nejak navaznost, ze je nutne znat predchozi dil (asi jako v pripade dvojky), kazdopadne by byla hloupost dvojku nedohrat kdyz je tak zabavna a ve vysledku se preci jen tak nebude od trojky lisit. Takze si jen prodlouzis herni zazitky a albionu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvorig Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Tahle hra je mazec !! Dohrál jsem akorát Fable 1 a dvojku sem hrál jen chvilku přišla mě strašně chaotická(najednou na mě vybaflo tolik možnosti, že sem nevěděl co mám první dělat tak jsem se na to vykašlal :-D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Tahle hra je mazec !! Dohrál jsem akorát Fable 1 a dvojku sem hrál jen chvilku přišla mě strašně chaotická(najednou na mě vybaflo tolik možnosti, že sem nevěděl co mám první dělat tak jsem se na to vykašlal :-D) Co to má společného s fable III? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SGCZ Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 pokud uz nekdo hrajet Fable III prosim reknete co mate za dashboard, mam beta dashboard a hra mi nechce jet, stahnu to od ruznych zdroju vypaleno na ruzna media, sice to nainstaluju na hdd ale nespustim to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 8955 JTAG, hra je bez problému. Tvůj problém je možná v tomhle: http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=722724 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SGCZ Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 takže pokud tomu rozumím tak s timhle dashem si kopii fable III nezahraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Už to tak vypadá. Teď si jen přej, aby to byl opravdu bug, který snad bude odstraněn v konečné verzi a ne nová ochrana proti pirátům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SGCZ Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 no já si myslím že to je nová ochrana proti pirátům :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tejklin Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 já mám dashboard beta, fable 3 verze marvel zde z fóra od paca a jede to úplně v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Však v tom odkazu, co jsem postoval píšou, že někomu hra jde a někomu ne. Je to víceméně náhodný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Tak já tedy nevím.. nějak mě po druhém dílo Fable III zatím nenadchlo.. nadruhou stranu, druhý díl mě chytl až asi na po páté hraní, přičemž při těch předchozích mne vůbec nebavil, tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Tak já tedy nevím.. nějak mě po druhém dílo Fable III zatím nenadchlo.. nadruhou stranu, druhý díl mě chytl až asi na po páté hraní, přičemž při těch předchozích mne vůbec nebavil, tak uvidíme. Druhý díl tě nebavil a hrál jsi tho pětkrát :D(to nechápu) a pak tě to až začalo bavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Tak já tedy nevím.. nějak mě po druhém dílo Fable III zatím nenadchlo.. nadruhou stranu, druhý díl mě chytl až asi na po páté hraní, přičemž při těch předchozích mne vůbec nebavil, tak uvidíme. Epic Fail :D Tohle se může stát jen člověku co má tunu volného času s kterým neví jak naložit (a nebo idiotovi ;)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Tak mě hra jede v pohodě mam verzi Dashboardu 2089550. K samotné hře. No zatím taky musím konstatovat, že mě rozhodně v ničem nepřekvapila zatím. Odehráno jen asi 1 hodinu. Hlavně co se grafiky týče. Myslel jsem, že to bude větší rozdíl od dvojky, ale to vůbec. Je to podlě me stejná grafika jen není tak barevná. Ale zase dneska už ses tím moc čarovat nedá. Je to prostě zase taková pohádková grafika jako ve dvojce. Ale to k tomu asi patří. Hratelnost je dobrá, příběh celkem klasika tak uvidíme kam se to rozvine... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Druhý díl tě nebavil a hrál jsi tho pětkrát :D(to nechápu) a pak tě to až začalo bavit. no spis myslim ze autor myslel ze az na popate ho to opravdu zacalo bavit :) mel sem stejnej problem s Monster Hunter na PSP. Taky sem to zacal poradne hrat (tak ze me to zacalo bavit) asi po 5 a pokazde s odstupem tak pul roku. Abych nebyl OT tak jednicku sem dohral (jako jednu z mala her na PC) dvojku prave hraju a na trojku sem velmi zvedavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 me se zatim libi, az na to ze mam problem cist titulky prijdou mi mensi a o neco mene prehledne ze uz nemaji svoje pozadi.. a jsou volne "behem" hry... s cimz mam celkem problem taky mi trosku vadi to "neustaly" vraceni se do ty hlavni site pomoci startu.. chybi mi tam trochu prehled kde ve fable II jsem dal start a mel jsem vse pohromade (oblasti, obleceni, zbrane a byla to zalezitost par tlacitek.. a ne zbesilyho pobihani po komnate :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Přijdu, a hned vidím 2 rejpnutí. DeSmond : Tunu času určitě nemám, hraju občas, a s časem co mám rozhodně nakládám lépe než celodenním hraním her. Ovšem nevím co přesně jsi myslel. Jinak díky za výraz v závorce. Dupenk: Nechceš si to znovu přečíst? Druhý díl mě chytl asi až popáté co jsem ho hrál, přičemž předtím mne to nebavilo. Co je na tom nepochopitelného? Prostě jsem si ho 4 zapnul, nebavilo mne to, a když jsem hrál po páté, tak mne to chytlo. Chápeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Přijdu, a hned vidím 2 rejpnutí.DeSmond : Tunu času určitě nemám, hraju občas, a s časem co mám rozhodně nakládám lépe než celodenním hraním her. Ovšem nevím co přesně jsi myslel. Jinak díky za výraz v závorce. Dupenk: Nechceš si to znovu přečíst? Druhý díl mě chytl asi až popáté co jsem ho hrál, přičemž předtím mne to nebavilo. Co je na tom nepochopitelného? Prostě jsem si ho 4 zapnul, nebavilo mne to, a když jsem hrál po páté, tak mne to chytlo. Chápeš? Depnka se rád zastanu, protože z tvého příspěvku to lze jednudoše takto pochopit, takže asi tak. A to musis priznat, bylo by fakt divne kdyby tohle nekdo udelal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Přijdu, a hned vidím 2 rejpnutí.DeSmond : Tunu času určitě nemám, hraju občas, a s časem co mám rozhodně nakládám lépe než celodenním hraním her. Ovšem nevím co přesně jsi myslel. Jinak díky za výraz v závorce. Dupenk: Nechceš si to znovu přečíst? Druhý díl mě chytl asi až popáté co jsem ho hrál, přičemž předtím mne to nebavilo. Co je na tom nepochopitelného? Prostě jsem si ho 4 zapnul, nebavilo mne to, a když jsem hrál po páté, tak mne to chytlo. Chápeš? Aby jsi mě chápal proč jsem to psal a proč to nechápu. KDYŽ MĚ NĚJAKÁ HRA NEBAVÍ TAK JI ANI NEHRAJI 5 MINUT NATOŽ TO PĚTKRAT. Ještě chci dodat, nechtěl jsem si rejpnout, ale přišlo mi to velice zvláštní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Jeste k tomu, ikdyz to bude pravdepodobne ot tak chci rict, ze jsem taky takove hry mel, treba kotor 2 jsem dohral az napotreti a to je to jedna z mejch nejoblibenejsich her. Podobny to bylo treba i s F3 (to jsem rozehral neco jinyho, takze pak znova od zacatku) ci bioshocku (kde jsem se bal tak jsem to vypnul). BTW mate nekdo objednano od Xzone? Nenapsali vam uz o expedici zbozi? jsem zvedavej kdy to ted o tech "svatcich" prijde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 super hra je to mam asi hodku odehrano ale super fakt.jsem fanda od jednicky a ani jednou mne fable nesklamalo.diki bohu za xbox 360 a fable 1.2.3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 mám objednáno u x-zone a mělo by to posílat zítra , takže by jsi to mněl dostav v pátek:-) já mám osobku v Brně tak to neřeším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 mám objednáno u x-zone a mělo by to posílat zítra , takže by jsi to mněl dostav v pátek:-) já mám osobku v Brně tak to neřeším Ted mi doslo ze mam taky osobku, takze zejtra do korunni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellin Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Ta hra me naprosto pohltila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 tak mám JTAG a hra mě taky nejde jen černá obrazovka hm :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.