Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Fable III

Jarisak

Recommended Posts

• Odpovědi 195
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

1 jsem nehral ale 2 a 3 jo je to s titulkama a jeto něco jako rpg jsež prostě v roli hrdiny a musíš zachránit albion k tomu ti pomáhá slepá vědma mužež na jít ruzný poklady atd. máš tam ruzný možnosti např:mít dítě oženitse pracovat taky máš ruzný zbraně ovláfáš magii a toje asi všechno a určitě do toho di

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

!spoiler!

jo tak ja sem hral taky za dobraka ,vsem sem vyhovel ,vsecho po dobrym atd. takze stat.kasa v minusu a udajne vychcipalo tech 6,5mil. lidi(takze sem to dohral) ,no a to je teda fakt divny ,vsechno liduprazdny a kdyz si tam nekde koupim hospodu tak mi z ni nejdou prachy :-( tak nevim k cemu bylo to "dobractvi" dobry :-( nevim jestli se to nak v dalsich questech nekde nak nazene ,treba v tom postnim meste tam se chci podivat ,pac tam je dost ukolu,ale jestli to bude tahkle liduprazdny uz na furt tak to trochu hodne nechapu proc to je takhle postaveny,vdyt tvoje odmena je ze ti vsichni lidi zhebli! neni to na hlavu!?

Odkaz ke komentáři

ten domek je plenitelovo sidlo....a nevis co je to pod tim Stříborem na pobrezi? nwm jak se tam dostat...

on mysli tento http://img15.imageshack.us/img15/1340/27102010091.jpg (sry za kvalitu mobil :D ) ani ja sa tam neviem dostat a tam na pobrezie sa dostanes cez mlynotin postav sa chrbtom k demonickym dverem vydaj sa doprava po cesticke prejdes dreveny most a kusok stade uvidis dalsi most a vedla take nieco podobne ako stonehenge tam uz je len most a tam vojdes do Plavenic

Odkaz ke komentáři

tak Dum zapadajiciho slunce som nasiel treba zacat v Truchlove tam kde mali party Sam a Max (ti duchovia) odtial sa treba vratit kusok po ceste budu tam nahrobne kamene a socha (

je videt v case 0:35 ) co drzi pusku treba ist k nej a ist stranou od chrbta tej sochy a drzat sa na lavej strane po par krokoch je vidiet obrovska zelezna brana a tam to je :) snad to kazdy najde a pochopi :D
Odkaz ke komentáři

Hmm tak celkově Fable III dopadlo asi nejhůř ze série. Asi ve 3 zahraničních magazínech dostal jen 5,5-6 z 10 a na games tiscali taky 6/10 tady je recenze http://games.tiscali.cz/recenze/fable-iii-54055 a když jsem si ji tak přečetl tak nezbývá než souhlasit...ale i tak zůstávám u hodnocení 8/10 ale s přivřenýma očima. Kvalitu dvojky to absolutně nedosahuje.

Odkaz ke komentáři

6/10 smesne hodnoceni,recenzent co mu hra nesedla a radeji pari stale dokola counter strike a quake.Fable ma svy kouzlo,to kouzlo ze zadna jina hra takova neni.Vse je hezci,vetsi,hratelnejsi nez ve dvojce,jen kratsi doba o neco.Kdyz zacne recenzent psat o grafice ze je zastarala ,nestacim se divit ,grafika je hezka ma svy kouzlo proste a jestli to nechce chapat at si strci neco tam tak hluboko dokud nebude pistet jako prase na zabijacce a pritom zapne countera.Tiscali games jsou hnuj.

Odkaz ke komentáři

Zatím jediné Fable které mě bavilo bylo Fable 1 , je sice asi 5let stará ale patří mezi nejlepší s tehle serie ... Na dvojku sem se těšil a trochu po jedničce sklamala , zejtra budu mít trojku tak uvidíme co si o ni mam myslet a jestli je lepší jak dvojka

Odkaz ke komentáři

takze fable 3 mam za sebou tak z neho napisu svoje dojmy... ktere jsou rozporuplne, nechci rict ze je to spatna hra.. ale preci jen dvojka se mi libila jak pribehove tak i ukolove o neco vice... mezitim co ve dvojce docela casto dochazelo behem ukolu ke zvratum apod. tady mi to prislo furt to same navic pribeh prapodivny (preci jen pul hry neco delam, pak pul hry rozhoduju o nejakejch par vecech... a ke konci me ceka 20 minutovej finish, kterej este nebyl dle meho tak moc slavnej a ve vysledku toto smixovat s naprosto neprehlednym "menu" myslim tu sin kam se po kazdym zmacknuti tlacitka start dostanete... se mi moc nelibilo tak 3d mapa byla podle me taky uplne zbytecna a starej dobrej "textak" z fable 2 by to mozna odslouzil lip... taky mi vadi defakto kompletni absence menu coz se vetsinou rovna neprehlednost, bohuzel musim konstatovat ze fable 3 me zklamal, jedine co si mi pomerne libi jsou nove minihry u prace (kde vic vydelavam a muzu si koupit ruzne baraky apod.), trochu zlepseny system animaci (apr. kdyz najdete nejake naleziste, tak uz lopata jen tak nezmizi a zapichne ji aspon do zeme) ale to je bohuzel tak vse, ve dvojce se mi libilo to ze jsem zacinal defakto "od nuly" coz se tady rict nedalo a ani mi nejak nesedlo detailny postaveni postav a k zadne z nich se mi nepodarilo prirust coz treba ke konci kdyz umiral walter, tak mi to ve vysledku bylo i docela jedno... ten konec napr. vuci fable 2 byl podle me silne nedotazeny... a i kdyz to neni tak spatna hra chybi mi tu hlavne ta prehlednost z fablu 2 a trochu vetsi svoboda u misi...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu