Hellin Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 to je spis cheat na bankrot hehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvorig Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Mě normálně zmizeli lidé z ulic, akorát tam chodí jen vojáci!:D Co to má sakra být ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitBull1468623759 Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 dvorig všichni umřeli zustalo jen par nechci tady moc mluvit ale to je jeden z koncu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvorig Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 sakra, kdybych to věděl že zmizí tak bych to udělal jinak :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitBull1468623759 Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 a mněl si tech 6 500 000 EDIT:fakt nevite jak se dostat na to misto nad Mlynotínem uplně nahoře mapy (takovej domeček ) furt hledam cestu ale nemužu ji najit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave1231468624672 Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 pls moch by někdo napsat jak mám udělat ten cheat na tý stránce je to v aj a tu já moc dobře neumim a na gogle je na nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foruman Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Chlapi, o čem je stručně Fable ? Je to RPGčko, můžete to k ničemu přirovnat ? Nikdy sem to nehral a nevím jestli do toho jít. Budu rád za info díky. Jo a je to i v češtině ? Nebo s titulkama ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave1231468624672 Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 1 jsem nehral ale 2 a 3 jo je to s titulkama a jeto něco jako rpg jsež prostě v roli hrdiny a musíš zachránit albion k tomu ti pomáhá slepá vědma mužež na jít ruzný poklady atd. máš tam ruzný možnosti např:mít dítě oženitse pracovat taky máš ruzný zbraně ovláfáš magii a toje asi všechno a určitě do toho di Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave1231468624672 Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 jo diki moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinCZ80 Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Zdravim prave jsem si pritahnul limitku domu a je tam obsah ke stazeni tak se chci zeptat jestli to uz nekdo stahnul a jestli je ten obsah taky v cestine mam US ucet nebo jestli si musim pockat na cesky live diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sexmax Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 !spoiler! jo tak ja sem hral taky za dobraka ,vsem sem vyhovel ,vsecho po dobrym atd. takze stat.kasa v minusu a udajne vychcipalo tech 6,5mil. lidi(takze sem to dohral) ,no a to je teda fakt divny ,vsechno liduprazdny a kdyz si tam nekde koupim hospodu tak mi z ni nejdou prachy :-( tak nevim k cemu bylo to "dobractvi" dobry :-( nevim jestli se to nak v dalsich questech nekde nak nazene ,treba v tom postnim meste tam se chci podivat ,pac tam je dost ukolu,ale jestli to bude tahkle liduprazdny uz na furt tak to trochu hodne nechapu proc to je takhle postaveny,vdyt tvoje odmena je ze ti vsichni lidi zhebli! neni to na hlavu!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitBull1468623759 Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 no jo kde je napsany že dobro je vždy happy endem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corey26 Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 ten domek je plenitelovo sidlo....a nevis co je to pod tim Stříborem na pobrezi? nwm jak se tam dostat... on mysli tento http://img15.imageshack.us/img15/1340/27102010091.jpg (sry za kvalitu mobil :D ) ani ja sa tam neviem dostat a tam na pobrezie sa dostanes cez mlynotin postav sa chrbtom k demonickym dverem vydaj sa doprava po cesticke prejdes dreveny most a kusok stade uvidis dalsi most a vedla take nieco podobne ako stonehenge tam uz je len most a tam vojdes do Plavenic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sexmax Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 nojo ale na tohle plati spis ,ze cesta do pekla je dlazdena dobrymi umysly :) se mi nezda ze by tvurce toto zamyslel,to je demotivacni :) no jo kde je napsany že dobro je vždy happy endem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corey26 Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 tak Dum zapadajiciho slunce som nasiel treba zacat v Truchlove tam kde mali party Sam a Max (ti duchovia) odtial sa treba vratit kusok po ceste budu tam nahrobne kamene a socha ( je videt v case 0:35 ) co drzi pusku treba ist k nej a ist stranou od chrbta tej sochy a drzat sa na lavej strane po par krokoch je vidiet obrovska zelezna brana a tam to je :) snad to kazdy najde a pochopi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Hmm tak celkově Fable III dopadlo asi nejhůř ze série. Asi ve 3 zahraničních magazínech dostal jen 5,5-6 z 10 a na games tiscali taky 6/10 tady je recenze http://games.tiscali.cz/recenze/fable-iii-54055 a když jsem si ji tak přečetl tak nezbývá než souhlasit...ale i tak zůstávám u hodnocení 8/10 ale s přivřenýma očima. Kvalitu dvojky to absolutně nedosahuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 tak dohrano... cca za 14hodin v kuse :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellin Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 6/10 smesne hodnoceni,recenzent co mu hra nesedla a radeji pari stale dokola counter strike a quake.Fable ma svy kouzlo,to kouzlo ze zadna jina hra takova neni.Vse je hezci,vetsi,hratelnejsi nez ve dvojce,jen kratsi doba o neco.Kdyz zacne recenzent psat o grafice ze je zastarala ,nestacim se divit ,grafika je hezka ma svy kouzlo proste a jestli to nechce chapat at si strci neco tam tak hluboko dokud nebude pistet jako prase na zabijacce a pritom zapne countera.Tiscali games jsou hnuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 S touto hrou nemám žádné zkušenosti , proto se ptám , jestli má cenu zahrát si i Fable II ? přecejenom už je to hra 2 roky stará.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Na tom jak je hra stará tolik nezáleží - záleží na tom jaká je a jak je hratelná . Mně osobně se třeba líbí ještě starší hry kvůli hratelnosti . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Zatím jediné Fable které mě bavilo bylo Fable 1 , je sice asi 5let stará ale patří mezi nejlepší s tehle serie ... Na dvojku sem se těšil a trochu po jedničce sklamala , zejtra budu mít trojku tak uvidíme co si o ni mam myslet a jestli je lepší jak dvojka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Kluci pls. Cz Titulky jsou ve všech verzích fable, nebo musim sosnout určitou CZ verzi? Díky Jinak z videjí hra vypadá fakt libově, jsem opravdu zvědav... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soderano Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Potrebuju pomoc.Mam tu colectors edici...Zadal jsem ty kody ale nikde tu lovecku chatu nevidim.Nebo ty ostatni veci co tam maji byt.Hraju to asi hodinu tak nevim jestli se to objevi az potom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinCZ80 Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Nevite jestli je ten bonusovej obsah v cestine mam US ucet a tak se bojim jestli ti nebude v anglictine nebo musim pockat na cesky live zakoupil jsem si limitku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 takze fable 3 mam za sebou tak z neho napisu svoje dojmy... ktere jsou rozporuplne, nechci rict ze je to spatna hra.. ale preci jen dvojka se mi libila jak pribehove tak i ukolove o neco vice... mezitim co ve dvojce docela casto dochazelo behem ukolu ke zvratum apod. tady mi to prislo furt to same navic pribeh prapodivny (preci jen pul hry neco delam, pak pul hry rozhoduju o nejakejch par vecech... a ke konci me ceka 20 minutovej finish, kterej este nebyl dle meho tak moc slavnej a ve vysledku toto smixovat s naprosto neprehlednym "menu" myslim tu sin kam se po kazdym zmacknuti tlacitka start dostanete... se mi moc nelibilo tak 3d mapa byla podle me taky uplne zbytecna a starej dobrej "textak" z fable 2 by to mozna odslouzil lip... taky mi vadi defakto kompletni absence menu coz se vetsinou rovna neprehlednost, bohuzel musim konstatovat ze fable 3 me zklamal, jedine co si mi pomerne libi jsou nove minihry u prace (kde vic vydelavam a muzu si koupit ruzne baraky apod.), trochu zlepseny system animaci (apr. kdyz najdete nejake naleziste, tak uz lopata jen tak nezmizi a zapichne ji aspon do zeme) ale to je bohuzel tak vse, ve dvojce se mi libilo to ze jsem zacinal defakto "od nuly" coz se tady rict nedalo a ani mi nejak nesedlo detailny postaveni postav a k zadne z nich se mi nepodarilo prirust coz treba ke konci kdyz umiral walter, tak mi to ve vysledku bylo i docela jedno... ten konec napr. vuci fable 2 byl podle me silne nedotazeny... a i kdyz to neni tak spatna hra chybi mi tu hlavne ta prehlednost z fablu 2 a trochu vetsi svoboda u misi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.