Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 900
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Dobrý návod na IMG burn jen bych tam doplnil jeden krok, a to "Vložit DVD do mechaniky".

Poprvé jsem tam totiž DVD zapoměl dát a půl hodiny jsem hledal ikonku na zahájení vypalování, která se tam pochopitelně z důvodu že DVD nebylo v mechanice neukázala:cheesygrin:

Ale to uz by bolo pisane pre dementov pre nejake ine forum...aj ked...nic v zlom :lol:

Odesláno

Ahojte, tak opět jeden blbý dotaz :) stahl jsem hru z torrenty a chci si ji normalne vypalit přes img burn, ale složka co jsem stahl neobsahuje klasicky 2 soubory iso a dvd ,ale spoustu souboru winrar a k temu nějaké soubory typu R(a číslo).. Když dam img burna a zápis tak se mi ta složka otevře jakoby prazdná.. Nevíte jak to vypálit?? Prosím berte ohled na začátečníka ,zatím jsem vypaloval pouze jednu hru :?

Odesláno

Ahoj lidičky :),

omlouvám se za (pravděpodobně) hloupý dotaz, ale jak jsem kdesi slyšel "není hloupých otázek" :o))..

Dotaz: stáhnul jsem si hru a je tam složka s .ISO(7GB) souborem a .DVD - ale ta má jen 33kb, tzn.to je oproti 7GB souboru asi málo :). Pro vytvoření z ISO/DVD souboru jsem použil ABGX360, ale bohužel po "projetí" prográmkem se mi žádný - NOVÝ - DVD soubor neobjevil?! Můžete mi prosím poradit co dělám špatně? Předem moc děkuji!!! :)

Odesláno

..tak vypálení se povedlo, ale stejně jsem neoodolal a koupil si originál :D (to víte jsem odkojený PS3):)... ještě jeden dotaz - překvapilo mě ,že hra se bezproblému spustila (nenahrával jsem, žádný wawe) - je to tím, že mám (asi nejaký poslední) FLASH???

A poslední dotaz, když půjdu s flashlou konzlolí ,ale s originálkou na LIVE, hrozí mi BAN??

Děkuji za rozuzlení :) a přeji překrásné Vánoce :)

Odesláno
Jestli máš jen 9199 a nebo menší a nestojíš o hraní na live ( a nemáš flash LT + ) , tak by byla škoda nevyužít updatování podle tohoto postupu aby jsi mohl hrát i nejnovější hry s ochranou AP 25 :

http://console-forum.net/tema/107538-jak-rozjet-hry-s-ochranou-ap-25-overeny-postup

...mluvíš mi ze srdce :D ...na "LIVE" mám PS3 a s xkem si "vystačím" na off-line... díky za pomoc - jdu studovat jak na to :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu